Konu sahibi arkadaşım, yaşadıkların çok tanıdık geliyor. En azından stresli ve sıkıntılı bir nişanlılık dönemi yaşaman. Diyorsun ya biz ailemizde böyle görmedik, odaya çekip laf sayıyorlar diye. Bütün sinirlerim tepeme çıktı inan ki... Bu insanlar kendilerini ne sanıyorlar. Kimse kimseye saygı duymuyor, dahada önemlisi nişanlılarımız da dahil bu insanlar bizden çekinmiyor. Sen yine şanslısın düğüne 3 ay varmış, bizim 1 ay kaldı. Bu gidişle de ya nişanı atacağım yada düğün ertelenecek. İlişkinin başında olsaydım bu kadar yüz vermezdim nişanlıma, böyle şımartmazdım. Sevdiğim için hep alttan aldım ama canım aman cicim dedim. Düğüne 1 ay kaldı ama umrumda değil, artık çekiyorum resti. Seviyorsa ne ala yoksa güle güle... Sende çekinme canım birşeyden, haklılarsa haklılar haksızlarsa neden göz yumasın ki. Sırf annesi babası diye töbe haşa peygamber mi bunlar. Eğer haksızlık varsa ben kendi anneme babamada karşı çıkarım. sonuçta büyüdüğün bir çevre büyüdüğün bir görgü var, ben nişanlıma söyledim ailen seni hiç sevmiyor, ne biçim aile ilişkileriniz var dedim. Çok mu kötü dedi, evet çok kötü dedim (sorunlardan kaynaklı konuşurken örnekli olarak açıklamıştım) Diyorum ya artık kopma noktasına geldik gözüm kara. Çok uzattım kusura bakma, forum baya bir yardımcı oluyor, umarım senin içinde hakkında en hayırlısı olur
ama bir yandanda düşünüyorum ki babaannem haklı bunlar olmasa başkasıolacak gene bi şekilde sıkıntı çekilecek ama bir yandanda insanın daha içi ısınmıyor sinmiyor içine sen ne tür sıkıntılar yaşadın