nişanlımı da benide perişan etti kvdem ve kpderim+eltim

Konu sahibi arkadaşım, yaşadıkların çok tanıdık geliyor. En azından stresli ve sıkıntılı bir nişanlılık dönemi yaşaman. Diyorsun ya biz ailemizde böyle görmedik, odaya çekip laf sayıyorlar diye. Bütün sinirlerim tepeme çıktı inan ki... Bu insanlar kendilerini ne sanıyorlar. Kimse kimseye saygı duymuyor, dahada önemlisi nişanlılarımız da dahil bu insanlar bizden çekinmiyor. Sen yine şanslısın düğüne 3 ay varmış, bizim 1 ay kaldı. Bu gidişle de ya nişanı atacağım yada düğün ertelenecek. İlişkinin başında olsaydım bu kadar yüz vermezdim nişanlıma, böyle şımartmazdım. Sevdiğim için hep alttan aldım ama canım aman cicim dedim. Düğüne 1 ay kaldı ama umrumda değil, artık çekiyorum resti. Seviyorsa ne ala yoksa güle güle... Sende çekinme canım birşeyden, haklılarsa haklılar haksızlarsa neden göz yumasın ki. Sırf annesi babası diye töbe haşa peygamber mi bunlar. Eğer haksızlık varsa ben kendi anneme babamada karşı çıkarım. sonuçta büyüdüğün bir çevre büyüdüğün bir görgü var, ben nişanlıma söyledim ailen seni hiç sevmiyor, ne biçim aile ilişkileriniz var dedim. Çok mu kötü dedi, evet çok kötü dedim (sorunlardan kaynaklı konuşurken örnekli olarak açıklamıştım) Diyorum ya artık kopma noktasına geldik gözüm kara. Çok uzattım kusura bakma, forum baya bir yardımcı oluyor, umarım senin içinde hakkında en hayırlısı olur

ama bir yandanda düşünüyorum ki babaannem haklı bunlar olmasa başkasıolacak gene bi şekilde sıkıntı çekilecek ama bir yandanda insanın daha içi ısınmıyor sinmiyor içine sen ne tür sıkıntılar yaşadın

Vallahi Arkadaşlar şunu söyleyeyim uzatmadan. Ben ki daha önce de yazmıştım kimseye eyvallahım yoktur. Ve politika benim yapıma tersti fakat birşeyleri ayakta tutmak için bazen idare eden taraf biz olmalıyız. Kendinizi tamamiyle ezdirin demiyorum. Yeri gelir Kocam Kaynanam Kayınpederim benim bir bakışımdan bir sözümden tırsarlar artık biliyorlar neye kızacağımı neye sevineceğimi üstelik daha 2 yıldır evliyim ve 1 yıllıkta bir nişanlılık dönemimiz vardı.İnsanlara kendinizi farklı tanıtın demiyorum , Ama biraz alttan alttan verin odunu göstererek değil. Çok samimi olun canım cicimde olmayın seviye ve saygı arada hep olsun. Biraz karmaşık gibi görünür ilk başlarda ama emin olun karşılığını alacaksınız.Bir adamı sevmek kabullenmek ileri yaşlarda biraz daha zor oluyor onun için sevdiğinizi ve tamamiyle ona bağlı olduğunuzu düşünüyorsanız bırakın ailesini haklı görsün zaten bir süre sonra sizin ılımlı ve sağlam duruşunuzdan etkilenecek ve o da size hak vermeye başlayacak. Ama sizden korkmalı sizi kaybetmekten de korkmalı ve en önemlisi sizi sahiplendiğini size hissettirmeli.Ha birde sizin ailenizi de kendi ailesi gibi kabullenmeli.Sevgiler.. :)

ama korktukları zaman ne yapıyorsun ki yani ne yapmandan korkuyorlar bu kadar fazla canım açarmısın napmam lazım :41:

eger simdiden böyleyse bilmiyorum yani ama en azindan sen kendini ezdirmeyecegini gösterki simdiden ona göre anlasinlar yani cünkü nisanlin sanki biraz doldurusa müsait gibi gözüküyor buda cok tehlikeli simdi nisanlisin birde evlendikten sonrasini düsün yani

eger simdiden böyleyse bilmiyorum yani ama en azindan sen kendini ezdirmeyecegini gösterki simdiden ona göre anlasinlar yani cünkü nisanlin sanki biraz doldurusa müsait gibi gözüküyor buda cok tehlikeli simdi nisanlisin birde evlendikten sonrasini düsün yani

onaşunu anlatıyorum artık bir aile olacağımızı ve sadece 2mizin kararının önemli olduğunuanlatıyorum

onaşunu anlatıyorum artık bir aile olacağımızı ve sadece 2mizin kararının önemli olduğunuanlatıyorum

iste sen bunun farkindasin dedigin gibi aile dedigin zaman öyle olmali ama sen bunun farkindasin ve erkekler yillar gecsede bunu anlayamiyorlar bazen anladiklari zamanda is isten gecmis oluyor onun icin tecrübelerime dayanarak söylüyorum mesafeni koyup ben buyum demelisin cünkü gercekten evlendikten sonra bukadar kolay olmuyor hersey hayirlisi olsun herseyin umarim istedigin gibi olur

ama korktukları zaman ne yapıyorsun ki yani ne yapmandan korkuyorlar bu kadar fazla canım açarmısın napmam lazım :41:

Benim evime temizliğime harcadığımız paraya karışamayacaklarını biliyorlar zamanında bir kaç kez ağızlarının paylarını almışlardır sonralar da zaten tam lafını edeceklerse de susarlar bakışlarımdan anlarlar. Bazen sözler insanın canını acıtır ama kavga ederek söylemezsin ince ince dokundurursun ve sana karışılmasından ilişkinize karışılmasından ne kadar rahatsız olduğunu onların da canını acıtarak izah edersen ( gülerek tabi ) emin ol kozlar senin elinde olacak. Arada bir danış onlara fikirlerini al akrabalarıyla komşularıyla sorunlara varsa sende müdahil ol telkin et yani şunu demek istiyorum fikirlerini al fikir sahibi ol çekimser ve çekingen kalma.Girişimci dışa dönük ol kendine güven ve sağlam dur. Eğer bu dediklerimi ben yapmasaydım nişanlıyken biterdi herşey evlenemezdim. Öyle nişanlıyken böyleyse evliyken daha kötü olur sözlerine inanmayın şiddet olmadığı sürece herşey düzelir.

Benim evime temizliğime harcadığımız paraya karışamayacaklarını biliyorlar zamanında bir kaç kez ağızlarının paylarını almışlardır sonralar da zaten tam lafını edeceklerse de susarlar bakışlarımdan anlarlar. Bazen sözler insanın canını acıtır ama kavga ederek söylemezsin ince ince dokundurursun ve sana karışılmasından ilişkinize karışılmasından ne kadar rahatsız olduğunu onların da canını acıtarak izah edersen ( gülerek tabi ) emin ol kozlar senin elinde olacak. Arada bir danış onlara fikirlerini al akrabalarıyla komşularıyla sorunlara varsa sende müdahil ol telkin et yani şunu demek istiyorum fikirlerini al fikir sahibi ol çekimser ve çekingen kalma.Girişimci dışa dönük ol kendine güven ve sağlam dur. Eğer bu dediklerimi ben yapmasaydım nişanlıyken biterdi herşey evlenemezdim. Öyle nişanlıyken böyleyse evliyken daha kötü olur sözlerine inanmayın şiddet olmadığı sürece herşey düzelir.

hımm anladım aslında çekingen bir insan değilim ve düşüncemı patdiye söyleyen biriyim ama onlarda şuan eltime geçiremedikleri sözü bana geçirmeye çalışıyorlar:ssz:

Back
X