nişanlımı elimden alıyordu :|

benim yanımda nişanlımı gıdıklayacak ha o kızı paralarım paralarım paralarıımmmmmm:47:
zaten üçünüzün tatile çıkmasıda saçma. hani kafa dağıtsın diye biyerlerde oturulur konuşulur derdi dinlenir. ama tatilde sizin yanınızda işi ne onuda anlamadım

ayrilikla coken egosunu baska bir erkegin ilgisiyle tamir etmeye calisiyor sadece.. ezik..
kendince beni begenen cok var moduna girmek istiyor.. muhtemelen sevgilisinden guzel bi kazik yemis ya da baska biri icin terk edilmis..

ben olsam sacini basini yolarim onun

kızlar selam size bikaç soru sormak istiyorum.
2 hafta önce nişanlım ben ve ikimizin ortak bi kz arkadası adalara tatile gittik 2 gün kaldık yeni sevgilisinden aydıldı kafası rahatlar diye oda geldi ama garip davranışları oldu.Bizi odasına televızyon izlemeye çagırdı ve koltuk olmadıgı için nişanlımda yatagın ucuna benım yanıma oturmak zorunda kaldı.Bahsettiğim kız birden nişanlımı gıdıklamaya başladı banada gıdıklamayı teklıf etti biz hiçbi anlam veremedik ama çok ısrar ediyordu,nişanlımda bende rahatsız olduk kendı odamıza gittik.2.olayda aynı gece oldu ,saat 3te bana mesaj attı ''odamdayım (nişanlımın adı) gelmesin seksi geceliğimi giydim!'' yazıyordu.Benim o saatte telefonuma gelen mesajı nişanlımında okuyacagını düşünmüş olması lazımdı bence ki okumak istedi zor tuttum.2 gun elını cebıne atmadı ve yuruyemıyorum ayagım agrıo dıye koluna girdi çoocugun her fırsatta.Ve çantasınıda çok ağır diyip eline verdi.Allahtan nişanlımda benım gıbı yersız davranısları oldugunu soyledı ıkımızde şok olduk sizce kuruntu mu yapıyorum?konduramıyorum ama cok kotuyum yardım edin.
kuruntumu hıc gulecegım yoktu,bence tum ırtıbatını kes,gıdıklamak ne ya,insan ancak cocugunu eşini hadı dıyelım kardeşini fılan gıdıklar,sizi nıye gıdıklıyor,kız grup seksmı ıstıyor nedır hastamı ne
bence hıc görüşme sağlam kazık yersın yoksa

Bu ne ya... Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Bence sen iyi sabretmişsin arkadaşına, ben olsam direk adadan denize atmıştım kızı...
Boğuldu mu diye de kontrol ederdim, o derece yani!

El şakasından nefret ederim, özellikle benim nişanlıma biri el şakası yapacak ve "arkadaşım" diye geçinecek.
bence sen o arkadaşını arkadaş listesinden kaldırmalısın'!
İnsanlarda ne mide var yahu...

Resmen nişanlına senin gözünün önünde asılmış.
Hakkaten iyi sabretmişsin, sen büyütmüyorsun gözünde... tam tersine karşında geniş mideli bir arkadaş var!

adalara tatile gidipte seksi gecelik giymekte neyin nesi hemde sevgiliside yok yanında
valla ne kadar yakın arkadaşım olursa olsun ne gıdıklayabilir nişanlımı ne de eline çantayı tutuşturur.neler okuduk burda, dışarda da neler duyuyoruz en yakın arkadaşın gidiyor sevgilini baştan çıkarıyor.dikkatli olmak lazım ne olur ne olmaz.bende o kızı gıdıklayayım mı parmaklarım matkap gibidir :27:

Allah korusun böylesinden yaaa şeytan mıdır nedir.gördüklerini söyle kıza edep takınsın.arkadaşlığını da kesmelisin ve de nişanlına dikkat et derim.kötü bişey gelmiş başına üzüldüm ama nişanlın yanında senin madem ne güzel

gıdıklamakmı :57: , seksi gecelikmi :53: , koluna girmekmi :22: arkadaşımmış , bunalımdaymış flan dinlemem fena yapardım onu orda.. :117:

valla bence arkadşınla görüşme dogru bir arkadsa benzemiyoooo..erkeklerede güven asla olmaz bunuda bil....seni sever ama aklından baskalarınıda geçirir .....

kızlar selam size bikaç soru sormak istiyorum.
2 hafta önce nişanlım ben ve ikimizin ortak bi kz arkadası adalara tatile gittik 2 gün kaldık yeni sevgilisinden aydıldı kafası rahatlar diye oda geldi ama garip davranışları oldu.Bizi odasına televızyon izlemeye çagırdı ve koltuk olmadıgı için nişanlımda yatagın ucuna benım yanıma oturmak zorunda kaldı.Bahsettiğim kız birden nişanlımı gıdıklamaya başladı banada gıdıklamayı teklıf etti biz hiçbi anlam veremedik ama çok ısrar ediyordu,nişanlımda bende rahatsız olduk kendı odamıza gittik.2.olayda aynı gece oldu ,saat 3te bana mesaj attı ''odamdayım (nişanlımın adı) gelmesin seksi geceliğimi giydim!'' yazıyordu.Benim o saatte telefonuma gelen mesajı nişanlımında okuyacagını düşünmüş olması lazımdı bence ki okumak istedi zor tuttum.2 gun elını cebıne atmadı ve yuruyemıyorum ayagım agrıo dıye koluna girdi çoocugun her fırsatta.Ve çantasınıda çok ağır diyip eline verdi.Allahtan nişanlımda benım gıbı yersız davranısları oldugunu soyledı ıkımızde şok olduk sizce kuruntu mu yapıyorum?konduramıyorum ama cok kotuyum yardım edin.

Jartiyer öyle hergün her gece giyilmez benim bildiğim.
Arkadaşınıza sordunuz mu hayırdır bunu niye giydin diye?

Ya da mesajın bir açıklaması oldu mu?Niye bana o saatte
mesaj atıyorsun dediniz mi?

bencede bi sor bi"hayırdır jartiyer falan ne ayak" diye..zaten sevgilisiden de ayrılmış onu niye götürüyo tatile!!ben bunda art niyet arrarım kimse kusura bakmasın!!o jartiyeri senin için giymedi herhalde!!!

okurken bile sinirden çatlıyorum , yaşasam ne olurdu bilmem ama o kızın saçını başını yolardım kesin kim ki o ' yani kimse dokunamaz benim nişanlıma kimse valla oyarım gözlerini!.. Sen o kızla irtibatı kes hemen , konuşma bile selam dahi verme böylelerinden herşey beklenir valla...

herkesin ortak fikrine katılıyorum ben de.o kızı teselli edecek tek şey yeni bir erkek arkadaştır, sen değil.o kızı bir an önce hayatından çıkar derim.ikinizin ortak arkadaşı olması işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.ek olarak nişanlına asla bu konudan bahsetme.bir deyim vardır:"eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme" diye.işte durum aynen böyle oluyor.çevrendeki insanlara söyleyince çoğu "yok canım daha neler, sen yanlış düşünüyorsun" diyebilirler ama iş senin düşündüğün gibi çıkarsa hepsi ortadan kayboluverir.ben kurtuldum, darısı senin başına:34:

yorumların hepsini okuymamadım ama okuduğum bana yetti:) bu kız sevgilisinde ayrıldı ve muhtemelen seni kıskanıyo aranızın bozulmasını istiyo uzak durrrrr onun kaybedcek bişiyi yok nasılsa elinden geleni yapar nişanlına ne kadar gvensende erkek snçta asla biraraya gtrme bu kız niyeti bozmuş:1:

Back
X