nişanlımı elimden alıyordu :|

İğrenirim böyle edepsiz, fazla rahat insan tipinden. Normal şartlarda kıskanç değilimdir ama bir kadın eşime beni rahatsız edecek şekilde dokunacak, eşim de buna tepki göstermeyecek, önce eşimi, sonra da o kadını ufalarım.

valla bence arkadaşınızın kafa dağıtmaya filan hiç ihtiyacı yok
kafası yeterince dağınık zatii
aksine aklını başına toplasa iyi olur
bu ne rahatlık !

Allah tan gece tek başıma korktum ortanızda yatmak istiyorum dememiş :37:

ne olursa olsun kabul edemem herkes hareketlerine dikkat edicek

en kısa zamanda arana mesafeyi koy sonrada da iletişimi kes

yarardan daha çok zararı var kızın

yahu bu arkadaş nasıl arkadaş ben anlamıyorum.
hangi akla hizmet sen kalkmış benim nişanlımla el kol hareketi yap..
resmen asılmış yani..
ne olursa olsun erkek arkadaşlarınız vs.. kendi arkadaşlarınızla çok samimi olmamalı.
çok mecbur olmadıkça görüşmemeli..
konu sahibi arkadaşım sende o arkadaşını güzelce uyarrr.
bidaha ne sana ne de nişanlına yaklaşmasın.

Son düzenleme:
hayır rahat değildir pek ama ne zmn ki bu tatil e gittik kız saçmalamaya başladı.resmen gel bırlıkte gıdıklayalım dedi atladı ustune gözlerime inanamadım.Gece o mesajı niye atar ki insan zaten bız odasına gıtmeyız onun ne mana sabaha karsı benım tahmınım ben uyuyorumdur da belkı nısanlım gorur dıye ole dedı bence yoksa bana ne onun gecelıgınden.odasına gıttım baktım gece mesajdan snra kapıyı jartıyerle açtı :S

katılıyorum bence en uygun açıklama bu olurdu.

oturupda acabaa benmi abartıyorum ? acaba nişanlıma yanıkmı ? die düşünmeyi bırak arkadaşım bariz belli etmiş gece gece o msjı çekerm arkadaşım görmez nişanlısı görür belki yanıma gelir düşüncesi varmış belli ortada yani. bunun başka açıklamasımı olur ya. gıdıklıyomuş ben öyle arkadaşı 1 kaşık suda bogarim bee . iyi sabretmişsiniz. sakın koluna girmesinede bidaha izin vermeyin. çok saçmaaa.:47:

Ben de anlamadım.Huyunu suyunu bilmediğiniz kızı neden peşinize taktınız ?

Odada tek kalmamak için çağırdım desen,o da değil.
Nişanlınla aynı odada kalmışsınız.

Bence bu kız,nişanlına asılmamış.3 kişi olmak istemiş.
Böyle şeylere yatkınsa,sizin onu davet etmenizi de buna yormuş olabilir.

Kusura bakmayın da yaptığınız çok yersiz bir davranış yani bir kere ya çift olarak gidilir tatile başbaşa ya da böyle ne biliyim toplu arkadaş grubu ile ama bir çiftin yanında sadece tek bir kişinin o çifte eklenti olarak yanında gitmesi çok saçma.Kız da zaten tuhafmış bemce arkadaşlığınızı kesin fazla rahat bir tip biraz da sorunlu ve dengesiz gibi.

gerçekten iyi dayanmışsınız, ben olsam o daha ilk gıdıklama teşebbüsünde bulunduğu anda saçını başını yolmaya başlardım. ayrıca bana da öyle geliyor ki bu kız grup sex peşinde. size çünkü ''gel birlikte gıdıklayalım'' demedi mi?

kızlar selam size bikaç soru sormak istiyorum.
2 hafta önce nişanlım ben ve ikimizin ortak bi kz arkadası adalara tatile gittik 2 gün kaldık yeni sevgilisinden aydıldı kafası rahatlar diye oda geldi ama garip davranışları oldu.Bizi odasına televızyon izlemeye çagırdı ve koltuk olmadıgı için nişanlımda yatagın ucuna benım yanıma oturmak zorunda kaldı.Bahsettiğim kız birden nişanlımı gıdıklamaya başladı banada gıdıklamayı teklıf etti biz hiçbi anlam veremedik ama çok ısrar ediyordu,nişanlımda bende rahatsız olduk kendı odamıza gittik.2.olayda aynı gece oldu ,saat 3te bana mesaj attı ''odamdayım (nişanlımın adı) gelmesin seksi geceliğimi giydim!'' yazıyordu.Benim o saatte telefonuma gelen mesajı nişanlımında okuyacagını düşünmüş olması lazımdı bence ki okumak istedi zor tuttum.2 gun elını cebıne atmadı ve yuruyemıyorum ayagım agrıo dıye koluna girdi çoocugun her fırsatta.Ve çantasınıda çok ağır diyip eline verdi.Allahtan nişanlımda benım gıbı yersız davranısları oldugunu soyledı ıkımızde şok olduk sizce kuruntu mu yapıyorum?konduramıyorum ama cok kotuyum yardım edin.

Grup seks mi yapmak istedi acaba? :27:

Size jartiyerle kapıyı actıgında bu ne hal diye sormadınız mı? Ya da msj' ın amacını falan?
Benim bildigim jartiyer öyle pijama gibi giyilmez ki, yani sacmalık ortada..
Böyle insanlar evlerden ırakk..

hayır rahat değildir pek ama ne zmn ki bu tatil e gittik kız saçmalamaya başladı.resmen gel bırlıkte gıdıklayalım dedi atladı ustune gözlerime inanamadım.Gece o mesajı niye atar ki insan zaten bız odasına gıtmeyız onun ne mana sabaha karsı benım tahmınım ben uyuyorumdur da belkı nısanlım gorur dıye ole dedı bence yoksa bana ne onun gecelıgınden.odasına gıttım baktım gece mesajdan snra kapıyı jartıyerle açtı :S

Jartiyer mi! Yok artık :53:

Back
X