nişanlımı elimden alıyordu :|

gidikladigi anda sacini yolardim.pilimi pirtimi toplar nisanlimla giderdim o adadan..bir daha gorusmezdim..cok sinirlenim yaa densizz..kimsinki gidikliyorsun,koluna giriyorsun..tatilde tek basina jartiyeri kime giyiyorsun....
bence o mesaji senin dedigin gibi senin uyudugunu ve nisanlinin bakacagini dusunerek atmis..tahrik olur belki yanima gelir gece istedigimi alirim gibisinden..hem ayagi agriyorsa neden senin koluna girmiyor bu ne laubaliklik:47:

bendede vardı böyle bir gerzek arkadaş. gerçi ortaokuldan beri senelerdir görüşmüyoruz sadece arada bir internet ve telden. bir gün msnde konuşuyoruz napıyosun dedi (sevglmn ismni söledm) oturuyorz beraber dedım, dememle bana resim atması bir oldu saçma sapan seksi oldugunu sandığı bi foto attı baksana nasıl çıkmışım diyo. durduk yere ne alaka yani sanki daha önceden birbmze foto sormuşuzda bide sevgilimleyim dediğim gibi atıyor bunu. yani böyle insanlardan uzak durmakta fayda var. taa orta okulda biliyordum nasıl biri olduğunu liseyide birlikte okuduk orda koptuk şimdi msjlarına bile cvp vermiyorum. herkez iyi niyetli değil malesefki hemcinslerimiz arasında böyle böylede kadın olurmu dedirtcek türler var mümkün olduğunca uzak durun. ayrıca seksi bir gecelik giyebilir belki benmde çok ilgim vardır ama hangi kadın jartiyer giyip uyurki bence sorsaydınız ne alaka bu şimdi diye :S

Kızlar bütün mesajlarınıza teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, haklısınız bir daha görüşmeyi düşünmüyorum eylulde evlenicem evime fln asla alamam nolur nolmaz!! :| Bu arada niye sormadın bu ne hal jartıyer nıe gıydın dıyenlere cevap verıyorum :sordum:kendimi iyi hissediyorum dedi bnde üstelemedim.

BU arada son bomba; bugün beni arayıp nişanlınla gece bizde kalsanıza evde tekim dedi :( deliriceeeeeeeemmmmmmmmm!!!

Kızlar bütün mesajlarınıza teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, haklısınız bir daha görüşmeyi düşünmüyorum eylulde evlenicem evime fln asla alamam nolur nolmaz!! :| Bu arada niye sormadın bu ne hal jartıyer nıe gıydın dıyenlere cevap verıyorum :sordum:kendimi iyi hissediyorum dedi bnde üstelemedim.

BU arada son bomba; bugün beni arayıp nişanlınla gece bizde kalsanıza evde tekim dedi :( deliriceeeeeeeemmmmmmmmm!!!

Aaaaaaaaaaaaa:53::53::52::52:
Şuna bak vay terbiyesiz canım benim bu kız sapıtmış hakikaten
Bence kes artık ilişkini bununla
Valla sonu iyiye gitmiyo bu işin ben sana söyleyeyim
Grup sex felan herhalde bunun amacı arkadaşlarında yazdığı gibi
Hadi sıkıysa sadece sen gel deseydi
Nişanlının ne işi varmış
Bak nasıl sinirlendim:20:

aaaaaaaaaaaaa çokk sinirr oldumm onuu ben olsam yolardımm yok koluna girmelerr yokk sexii töbee töbee yhaa hemenn kess konuşmayıı kesinliklee nişanlınaa asılıoo manyakk kadınn çokk sinirr oldumm şu andaa terbiyesizz bii dengesizlikk var sanıırrımm kadındaa alla allaa :))

bu kız harbi dayak istiyo ama :@

Nişanlınız iyiymiş gene..
Eski sevgilim olsaydı yararlanırdı bence bu durumdan (ALLAH onu kahretsin)
O arkadaşınızla da görüşmeyi kesin

Nışanlımın ışı var sen jartıyerını gıy ben tek gelıyorum derdım ben :47:

sonrada gıder güzel bı elden geçırırdım

arkadaşınız bunalımda felan değıl, keşke tatıle gıderken yanınıza almasaydınız

bızım burda bu tıp kadınlara bırşey derler

anladınız sız onu :34:

tatlım hayatta oyle sapıklar var ki bence bu kızda onlardan biri derhal hayatından cıkarmalısın cunku bence sızın ılıskınızden haz alıyor o kız :47:

aslında sen tek gitseydin nişanlım sonradan gelcek deseydin bi üstüne başına falan baksaydın baktın yine amaç aynı yol gitsin :D daha arayamaz işte.

ne garıp ınsanlar var boyle yaa ! yetısme tarzı rahatlıgı dınlemem ben ,ılla zarar gelmesıne de gerek yoktur ama boyle cıvık ınsanlar benım yanım da olamaz .

zamanın da benım de boyle cıvık arkadaslarım olmustur ama sılmısımdır .bellı kı bu kız da ılgı manyaklıgı var .

yanı herkes tarafından ılgı gormek begenılmek ,dıkkat cekmek gıbı .boyle tıpler cok var canım .

senın nısanlına goz koydugundan da degıldır emın ol,sırf dıkkat cekmeye calsıyor zavallıcık

ayrıca nısanlının ve senın o kızın odasın da olmanız bıle cok gereksız olmus .

sonuc da her ne kadar otel odası olsa bıle ,kısının yattıgı yatak mahremıdır ,ne ısı var nısanlınızın da o odada.

bekar kızların da yatarken jartıyer gıymesını hıc anlamamısımdır ,hakıkatten var mı oyle bekar olup da yatagın da jartıyer gıyen:27:

daha fazla dusunmenıze bıle gerek yok ,o cıvık ınsanı cıkartın hayatınızdan !

Son düzenleme:
sashamia88 selam nasilsin canim merhaba ben cennet senin isim ne ?
uyku tutmuyor ya cok dertliyim ufff????

tweety_yteewt ya merhaba .sorma ya esimle cok kavga ediyoruz dusunsene hergun biktim ya ne yapacagimi hic bilemiyorum ufffffff

cok depresyondayim canim yasim daha cok kucuk ama iste depresyona erken yasta girdim

Back
X