nişanlımı elimden alıyordu :|

ya sana ozel msj yolasam olurmu burda soylemek itemiyorum ufff anlatmasida uzundur olurmu?

sashamia88 selam nasilsin canim merhaba ben cennet senin isim ne ?
uyku tutmuyor ya cok dertliyim ufff????

merhaba cennet ,canın cok sıkılıyor sohbet etmek ıstıyor ısen ,geyık bolumun de sohbet edebılırsın .

eger derdın var ıse ,topıc acıp derdını paylasabılırsın bız de onerıler de bulunuruz .

ama burada bır baska arkadasın acmıs oldugu konuya senın derdını paylasman olmaz !

sanırım yenı uyesın ? forum kurallarını bılmıyorsun .

ya inan ki nasil o topige girecegimi bilemiyorum lutfen anlatirmisiniz cunku cok yeniyim lutfen yardim et olurmu?
nereye girecegimi soyle oncelikle ?

Bana özel mesaj atamazsın çünkü mesaj sayın yetersiz bir derdin varsa konu ac yardımcı olalım :34:

ya sana ozel msj yolasam olurmu burda soylemek itemiyorum ufff anlatmasida uzundur olurmu?

ozel mesaj gonderemezsın cunku ,en az forum da 100 mesajın olması gerekıyor .

eger esınle ılgılı konu acıp derdını paylasmak ıstıyorsan da

bır derdım var kosesı -eşi ve esının aılesı kosesın de yenı konu ac bolumunden konunu acabılırsın

ya inan ki nasil o topige girecegimi bilemiyorum lutfen anlatirmisiniz cunku cok yeniyim lutfen yardim et olurmu?
nereye girecegimi soyle oncelikle ?

Egzona ben senin gerçekliğinden şüpheleniyorum yahu biraz, bugün bir üyeye ufak tefek yatak tavsiyeleri verdiğim mesajdan sonra bana arkadaşlık teklifi gönderdin. Şimdide her online gördüğün üyeyle konuşmaya çalışıyorsun. Sanki kk'nin facebook gibi işlediğini düşünen bir erkekmişsin gibi geliyor bana :ssz:

Egzona ben senin gerçekliğinden şüpheleniyorum yahu biraz, bugün bir üyeye ufak tefek yatak tavsiyeleri verdiğim mesajdan sonra bana arkadaşlık teklifi gönderdin. Şimdide her online gördüğün üyeyle konuşmaya çalışıyorsun. Sanki kk'nin facebook gibi işlediğini düşünen bir erkekmişsin gibi geliyor bana :ssz:
Bende böyle dusunuyorum:40:

egzona burada yapılan yorumların cevabını actıgı topıkde cevaplıyor :1:

yaa umarım erkek degıldır ,derdını paylasmak konu acması ıcın kendımı parcaladım:1:

egzona burada yapılan yorumların cevabını actıgı topıkde cevaplıyor :1:

yaa umarım erkek degıldır ,derdını paylasmak konu acması ıcın kendımı parcaladım:1:

Kadın mı erkek mi bilmiyorum ama sevimli bir üye güldüm gece gece, soruları başka topiklerde cevaplıyor, gidip başka üyelerin adına topik açıyor berceste konuşalım mı diye? Demin de bi üyeye sen benim derdimi dinledin o kadar senin derdin ne ben soramadım sana falan yazmış :1::1:

Kadın mı erkek mi bilmiyorum ama sevimli bir üye güldüm gece gece, soruları başka topiklerde cevaplıyor, gidip başka üyelerin adına topik açıyor berceste konuşalım mı diye? Demin de bi üyeye sen benim derdimi dinledin o kadar senin derdin ne ben soramadım sana falan yazmış :1::1:

hahahaha umarım erkek degıldır :1:

konuya geri dönmek gerekirse, sen o kizi bana yollasana valla hem gerginim bu aralar stres atmis olurum! ne demek ya ne demek nisanlinla bize gel. sacini basini yolmak istiyorum!

konu sahibi..! sen kendini pek rahat hissediyosun galiba ... git saçını başını yol. artık bukadarıda fazla bee. bize anlatacagına o kızla işini gör ondan sonra gel sunu yaptım de bizde rahatlayalım sende.

Açıkcası anllatıklarından yola çıkarak kızın aklında böyle sapıkça fanteziler falan var diye düşündüm.Ben onu gIdıklayayım,sen beni oda seni falan :S Aklıma ilk gelen oydu.Kızla ilişkinizi tamamiyle bitirin bence.

Son düzenleme:
Cidden sizdede peygamber sabri varmis.
Birakin tatile gitmeyi ki arkadaslarimla ayni ortama kesinlikle sokmam esimi.
Hele birde gidiklayacak ha ne yapardim o an inan bende bilmiyorum.
O kisiyi bir an once hayatindan cikarmaya bak.
Malesef boyle insanlardan cok var...
Siz iyi niyetinizle bunalimini atsin diye yaninizda goturun.
Onun yaptigina bak cok sinirlendim...
Insanoglu cidden nankor.
Bu devirde kimseye guvenmeyeceksin..

benim en şaşırdığım nokta sizin kuruntu yapmış gibi oluyor muyum diye konu açmanız,
benim başıma gelseydi konunun adı "cesedi nereye saklasam?" olurdu :52:

Son düzenleme:
hayır rahat değildir pek ama ne zmn ki bu tatil e gittik kız saçmalamaya başladı.resmen gel bırlıkte gıdıklayalım dedi atladı ustune gözlerime inanamadım.Gece o mesajı niye atar ki insan zaten bız odasına gıtmeyız onun ne mana sabaha karsı benım tahmınım ben uyuyorumdur da belkı nısanlım gorur dıye ole dedı bence yoksa bana ne onun gecelıgınden.odasına gıttım baktım gece mesajdan snra kapıyı jartıyerle açtı :S

Oha be :53::53::53:

Arkadaşınız tutunacak bir dal arıyormuş bence.. Resmen kız sevgilini beklemiş gece ya :53: Utanmasa gelin gurup yapalım diyecek şuna bak. :20:

Ayrıca siz bir şey demediniz mi bu durum karşısında.. Normal şartlarda böyle bir durumla karşı karşıya kalan bir kadın, o kadını yolardı..

Son düzenleme:
kızlar selam size bikaç soru sormak istiyorum.
2 hafta önce nişanlım ben ve ikimizin ortak bi kz arkadası adalara tatile gittik 2 gün kaldık yeni sevgilisinden aydıldı kafası rahatlar diye oda geldi ama garip davranışları oldu.Bizi odasına televızyon izlemeye çagırdı ve koltuk olmadıgı için nişanlımda yatagın ucuna benım yanıma oturmak zorunda kaldı.Bahsettiğim kız birden nişanlımı gıdıklamaya başladı banada gıdıklamayı teklıf etti biz hiçbi anlam veremedik ama çok ısrar ediyordu,nişanlımda bende rahatsız olduk kendı odamıza gittik.2.olayda aynı gece oldu ,saat 3te bana mesaj attı ''odamdayım (nişanlımın adı) gelmesin seksi geceliğimi giydim!'' yazıyordu.Benim o saatte telefonuma gelen mesajı nişanlımında okuyacagını düşünmüş olması lazımdı bence ki okumak istedi zor tuttum.2 gun elını cebıne atmadı ve yuruyemıyorum ayagım agrıo dıye koluna girdi çoocugun her fırsatta.Ve çantasınıda çok ağır diyip eline verdi.Allahtan nişanlımda benım gıbı yersız davranısları oldugunu soyledı ıkımızde şok olduk sizce kuruntu mu yapıyorum?konduramıyorum ama cok kotuyum yardım edin.

senin yerndeee olsaaammmmm hayatımdan çıkartrdım bu kızı böyle şeymi olur ya resmen nişanlına ilgisi war

Back
X