- Konu Sahibi mutsuzperi
ya sana ozel msj yolasam olurmu burda soylemek itemiyorum ufff anlatmasida uzundur olurmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sashamia88 selam nasilsin canim merhaba ben cennet senin isim ne ?
uyku tutmuyor ya cok dertliyim ufff????
ya sana ozel msj yolasam olurmu burda soylemek itemiyorum ufff anlatmasida uzundur olurmu?
ya inan ki nasil o topige girecegimi bilemiyorum lutfen anlatirmisiniz cunku cok yeniyim lutfen yardim et olurmu?
nereye girecegimi soyle oncelikle ?
ya inan ki nasil o topige girecegimi bilemiyorum lutfen anlatirmisiniz cunku cok yeniyim lutfen yardim et olurmu?
nereye girecegimi soyle oncelikle ?
Bende böyle dusunuyorumEgzona ben senin gerçekliğinden şüpheleniyorum yahu biraz, bugün bir üyeye ufak tefek yatak tavsiyeleri verdiğim mesajdan sonra bana arkadaşlık teklifi gönderdin. Şimdide her online gördüğün üyeyle konuşmaya çalışıyorsun. Sanki kk'nin facebook gibi işlediğini düşünen bir erkekmişsin gibi geliyor bana![]()
egzona burada yapılan yorumların cevabını actıgı topıkde cevaplıyor
yaa umarım erkek degıldır ,derdını paylasmak konu acması ıcın kendımı parcaladım![]()
Kadın mı erkek mi bilmiyorum ama sevimli bir üye güldüm gece gece, soruları başka topiklerde cevaplıyor, gidip başka üyelerin adına topik açıyor berceste konuşalım mı diye? Demin de bi üyeye sen benim derdimi dinledin o kadar senin derdin ne ben soramadım sana falan yazmış![]()
benim en şaşırdığım nokta sizin kuruntu yapmış gibi oluyor muyum diye konu açmanız,
benim başıma gelseydi konunun adı "cesedi nereye saklasam?" olurdu![]()
hayır rahat değildir pek ama ne zmn ki bu tatil e gittik kız saçmalamaya başladı.resmen gel bırlıkte gıdıklayalım dedi atladı ustune gözlerime inanamadım.Gece o mesajı niye atar ki insan zaten bız odasına gıtmeyız onun ne mana sabaha karsı benım tahmınım ben uyuyorumdur da belkı nısanlım gorur dıye ole dedı bence yoksa bana ne onun gecelıgınden.odasına gıttım baktım gece mesajdan snra kapıyı jartıyerle açtı :S
kızlar selam size bikaç soru sormak istiyorum.
2 hafta önce nişanlım ben ve ikimizin ortak bi kz arkadası adalara tatile gittik 2 gün kaldık yeni sevgilisinden aydıldı kafası rahatlar diye oda geldi ama garip davranışları oldu.Bizi odasına televızyon izlemeye çagırdı ve koltuk olmadıgı için nişanlımda yatagın ucuna benım yanıma oturmak zorunda kaldı.Bahsettiğim kız birden nişanlımı gıdıklamaya başladı banada gıdıklamayı teklıf etti biz hiçbi anlam veremedik ama çok ısrar ediyordu,nişanlımda bende rahatsız olduk kendı odamıza gittik.2.olayda aynı gece oldu ,saat 3te bana mesaj attı ''odamdayım (nişanlımın adı) gelmesin seksi geceliğimi giydim!'' yazıyordu.Benim o saatte telefonuma gelen mesajı nişanlımında okuyacagını düşünmüş olması lazımdı bence ki okumak istedi zor tuttum.2 gun elını cebıne atmadı ve yuruyemıyorum ayagım agrıo dıye koluna girdi çoocugun her fırsatta.Ve çantasınıda çok ağır diyip eline verdi.Allahtan nişanlımda benım gıbı yersız davranısları oldugunu soyledı ıkımızde şok olduk sizce kuruntu mu yapıyorum?konduramıyorum ama cok kotuyum yardım edin.