Nişanlımı kuzeninden kıskanıyorum...

katre000es

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
27
0
6
Sinop
Merhaba.. Düğünüme günler kaldı ama nişanlımla deli gibi tartışıyoruz. Zaten hep inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu ama korkuyorum evlendikten sonra da böyle olmasından.. Mesele sevgilimin halasının kızı aslında ilişkimizde de emeği olmuş gayette iyi birisi. Bir gün sevgilim ve ben sohbet ediyoruz birden odaya bu kuzeni geldi bir hışımla gitti benim sevgilimin yanaklarından şapur şupur öptü ben rahatsız oldum ama sesimi çıkartmadım büyüktür dedim saygım olduğu için kalbini kırmak istemedim bu yüzden birşey demedim. Bugünlerde de mevzu şu benimkiyle devamlı telefonda konuşurlar zaten geçen akşam konuşurlarken bu çocuk yapmaktan konu açmış bizim ne zaman çocuk yapacağımızı sormuş hatta ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğimizi sormuş ? açıkçası ben çok tuhaf karşıladım bunları bu kadar rahat konuşmasını ve nişanlıma kural koydum bir daha telefondan konuşmayacaksın onunla diye.. Nişanlmda o benim ablam saçmalama diyor.. Ya ben saçmalıyor muyum gerçekten? Çok garip geliyor açıkçası ben o konuşmadan çok rahatsız oldum. Nişanlıma da numarasını silmediği sürece kendisine sıcak davranmayacağımı söyledim. Doğru mu yapıyorum ya da ne yapmam gerekiyor ??

Abla ayağına bütün özelimizi dökelim o zaman..
Ben kadın olduğum için, büyük kuzen abimi düşündüm bana bunu sorarken, yok yahu soramaz.. İnsanın arasında bir sınır olur..
Numara silmek ya da iletişimsizlik zor, sonuçta yakın akraba.. Ama kısıtlama gerektiren bir konu bence de..

Merhaba.. Düğünüme günler kaldı ama nişanlımla deli gibi tartışıyoruz. Zaten hep inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu ama korkuyorum evlendikten sonra da böyle olmasından.. Mesele sevgilimin halasının kızı aslında ilişkimizde de emeği olmuş gayette iyi birisi. Bir gün sevgilim ve ben sohbet ediyoruz birden odaya bu kuzeni geldi bir hışımla gitti benim sevgilimin yanaklarından şapur şupur öptü ben rahatsız oldum ama sesimi çıkartmadım büyüktür dedim saygım olduğu için kalbini kırmak istemedim bu yüzden birşey demedim. Bugünlerde de mevzu şu benimkiyle devamlı telefonda konuşurlar zaten geçen akşam konuşurlarken bu çocuk yapmaktan konu açmış bizim ne zaman çocuk yapacağımızı sormuş hatta ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğimizi sormuş ? açıkçası ben çok tuhaf karşıladım bunları bu kadar rahat konuşmasını ve nişanlıma kural koydum bir daha telefondan konuşmayacaksın onunla diye.. Nişanlmda o benim ablam saçmalama diyor.. Ya ben saçmalıyor muyum gerçekten? Çok garip geliyor açıkçası ben o konuşmadan çok rahatsız oldum. Nişanlıma da numarasını silmediği sürece kendisine sıcak davranmayacağımı söyledim. Doğru mu yapıyorum ya da ne yapmam gerekiyor ??

Yanlış yapmıyorsun.
Gayet de normal davranıyorsun.
Kuzenle samimi olmayı anlarım bir arada büyümüşlerdir vs ama
bir erkek kendi öz ablasına bile ne zaman çocuk yapacağıyla ilgili,
dahası ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğinin muhabbetini yapmaz.

Yalnız numara silmek falan değil de epey bir mesafe koymalı.
O mesafeyi ayarlayacak olan da nişanlın...

Abla ayağına bütün özelimizi dökelim o zaman..
Ben kadın olduğum için, büyük kuzen abimi düşündüm bana bunu sorarken, yok yahu soramaz.. İnsanın arasında bir sınır olur..
Numara silmek ya da iletişimsizlik zor, sonuçta yakın akraba.. Ama kısıtlama gerektiren bir konu bence de..

Evett.. Doğru tabiki haklıyım ben. Kendisi benim telefonumda bir tane erkek akrabamı bırakmadı sile sile bir tek kardeşim ve babam ekli.. Ama kabul etmiyor annemi aradı güya beni ikna edecek aramız düzelecek ama tahammül de edemiyorum düşününce.. İki hafta sonra evlenicez aramız bozuk olsun da istemiyorum.. yüz yüze bakıcam ablasıyla arkasından kötü bir şey de söylemek istemiyorum.. Ne yapıcam şaşırdım.. :(

Evett.. Doğru tabiki haklıyım ben. Kendisi benim telefonumda bir tane erkek akrabamı bırakmadı sile sile bir tek kardeşim ve babam ekli.. Ama kabul etmiyor annemi aradı güya beni ikna edecek aramız düzelecek ama tahammül de edemiyorum düşününce.. İki hafta sonra evlenicez aramız bozuk olsun da istemiyorum.. yüz yüze bakıcam ablasıyla arkasından kötü bir şey de söylemek istemiyorum.. Ne yapıcam şaşırdım.. :(

Bütün akrabalarını sildirdi mi?
Arkadaşım bu olayı beklemeden sildirseydin keşke sende.
Kurallar bir tek sana mı var, aaa.

Yanlış yapmıyorsun.
Gayet de normal davranıyorsun.
Kuzenle samimi olmayı anlarım bir arada büyümüşlerdir vs ama
bir erkek kendi öz ablasına bile ne zaman çocuk yapacağıyla ilgili,
dahası ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğinin muhabbetini yapmaz.

Yalnız numara silmek falan değil de epey bir mesafe koymalı.
O mesafeyi ayarlayacak olan da nişanlın...

Nişanlıma baskı yapmadığım sürece mesafe filan koymaz o. Bir şeyleri yıkmadan kırmadan yoluna koymak istiyorum. Ablası iki bina ötemizde oturacak evlenince aynı sitedeyiz bana her gün görüşeceğimizi söylüyor.. Ablasıyla hiç bir problemimiz yok hatta çok emeği geçti bize bizim sözümüzde çok koşturdu filan ama nişanlımla çok yakınlar işte.. Yapabileceğim ne var ki şu durumda ? Şaşırdım..

Eeee onunki abla gibi yakın kuzen de seninkiler neymiş?

Bunu yapan adam kendisi de mesafeli olacak arkadaş ben onu bunu bilmem.

Gerçekten çok sinir oldum şu an.
Ve sana kızdım. Kendisi böyle muhabbetleri konuşuyor, üstüne gelip sana anlatıyor
ve sen de erkek akrarabalarını silmesine izin veriyorsun.

Pardon hangi çağda yaşıyor bu adam?
Seni hareme alıp kapatacak belli ki.

Bu adamla evlenirsen çok çekersin benden söylemesi...

Son düzenleme:
Bütün akrabalarını sildirdi mi?
Arkadaşım bu olayı beklemeden sildirseydin keşke sende.
Kurallar bir tek sana mı var, aaa.

aynen.. ama onun akrabalarıyla benimkiler arasında şöyle bir fark var ki onlarınki bir bütün halinde bizim ilişkimize müdahiller benimle sürekli iletişim halindeler bir ihtiyacımız olsa hemen koşup geldiler.. benimkilerle nişanlım ancak yeni tanışabildi nerdeyse.. hani dese ki kimin emeği çok gözüm kapalı onlar derim nankörlük etmek istemiyorum bu yüzden sabrettim zaten.. bu son şey sabrımı taşırdı artık

böyle vıcık vıcık ilişkiler beni çok sinir ediyor. kuzen de olsa ona öyle bişey sormak düşmez:47:. nişanlın saygı gösterdiği için bişey diyemiyor ama yavaş yavaş onla alakasını kesebilir...

bos ver canim sen onun bunun ustunde kavga cikartma derim ben! araniza bir kuzenmi sogutacak? bos ver bence sen o kadinla bir gun konusursun ben biraz kiskancim esime karsi biraz mesafe istiyorum dersin kibarcasna olur biter zaten nisanlinda demis ablam o benim namussuzlar ablalarina kotu gozle bakar bence nisanlin sadece saf biri bence ustune gitme durumu konus duzelsin bence baskasi icin hic degmeyen bir sorun icin bozma aranizi derimmmmmmmmmmmmmmmm:42:

Eeee onunki abla gibi yakın kuzen de seninkiler neymiş?

Bunu yapan adam kendisi de mesafeli olacak arkadaş ben onu bunu bilmem.

Gerçekten çok sinir oldum şu an.
Ve sana kızdım. Kendisi böyle muhabbetleri konuşuyor, üstüne gelip sana anlatıyor
ve sen de erkek akrarabalarını silmesine izin veriyorsun.

Pardon hangi çağda yaşıyor bu adam?
Seni hareme alıp kapatacak belli ki.

Bu adamla evlenirsen çok çekersin benden söylemesi...

arkadaşım senin gibi söyleyen kaç kişi oldu haddi hesabı yok ama çekiyor bir şey beni çile midir aşk mıdır.. onun için çok fedakarlıklar yapmışımdır hatalarımda olmuştur her ilişkideki gibi bazı şeyleri anlatmak için sayfa sayfa yeni konular açmam gerekirdi herhalde.. ama geçen geçmişte kaldı. ben onu çok seviyorum beni daha çok üzecek biliyorum da ama vazgeçmek bana ölüm gibi gelir ben neleri feda ettim onun için heyy gidi değerimi bilse bari..

bos ver canim sen onun bunun ustunde kavga cikartma derim ben! araniza bir kuzenmi sogutacak? bos ver bence sen o kadinla bir gun konusursun ben biraz kiskancim esime karsi biraz mesafe istiyorum dersin kibarcasna olur biter zaten nisanlinda demis ablam o benim namussuzlar ablalarina kotu gozle bakar bence nisanlin sadece saf biri bence ustune gitme durumu konus duzelsin bence baskasi icin hic degmeyen bir sorun icin bozma aranizi derimmmmmmmmmmmmmmmm:42:

Bir yanım aynen böyle söylüyor ama diğer yandan gururuma yediremiyorum.. tuhaf geliyor işte.. :(

patavatsıza bak ya ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğinizi sormuş bak bak :47: ağzının ortasına çakasım geldi :22:
sen abartmıyorsun nişanlın abartıyor :20: madem o senin bütün akrabalarını siliyor kendi de hareketlerine dikkat etsin :51:

Bir yanım aynen böyle söylüyor ama diğer yandan gururuma yediremiyorum.. tuhaf geliyor işte.. :(
bak simdi bende deli gibi kiskanan tarafim ama esime guvenm sonsuz diyorum amaaaaaaaaaaaaaa kadinlarin bazilarina guvenim yok amaaaaaaaaa benimde esim ilk baslarda biz nisanliyken benim tum erkek akrabalari sildi telimden ben ilk kabul etmedim ama sonra bana normal geldi esimin telefonu suanda bile kiz ismiyle dolu hepsini taniyorum ben isle alakali oldugunada eminim esim asla telfda gizli gizli konusmalar filan yapmaz nebiliyim iste telini sessiz felan tutmaz yani eminimki hepsi iis numaralari
bunlari sana ornek olarak yaziyorum
1.sen gelecek esine guvenmelisin ve ona guvendiyini soylemelisin yuzuneki o ileride senin guvendiyini hatirlayib kotu seyler yapmasin
2. konusunca benimkide sacmalik sen ablam o benim dedigin birine seni kiskandim yalnis yaptim bence sen oyle namusuzluk veya oyle birsey yapmazsin diye bilirsin
3. asla baskasi icin emin olmadan aranizda sogukluk yaratma hakliyken haksiz duruma dusersin diyorum dusun bence
insallah mutlu huzurlu cocuklu bahtiyar olursun saygilar:16:

arkadaşım senin gibi söyleyen kaç kişi oldu haddi hesabı yok ama çekiyor bir şey beni çile midir aşk mıdır.. onun için çok fedakarlıklar yapmışımdır hatalarımda olmuştur her ilişkideki gibi bazı şeyleri anlatmak için sayfa sayfa yeni konular açmam gerekirdi herhalde.. ama geçen geçmişte kaldı. ben onu çok seviyorum beni daha çok üzecek biliyorum da ama vazgeçmek bana ölüm gibi gelir ben neleri feda ettim onun için heyy gidi değerimi bilse bari..

Degerini bilecek mi sence?
Bilmeyecek.
Bunu sen de biliyorsun.

Ben de şunu anlamıyorum.
Bir kadın hiç değmeyecek bir erkek için bile bile ateşe nasıl atar kendini?

Neyse bize de kendi düşen ağlamaz demek düşer...

Degerini bilecek mi sence?
Bilmeyecek.
Bunu sen de biliyorsun.

Ben de şunu anlamıyorum.
Bir kadın hiç değmeyecek bir erkek için bile bile ateşe nasıl atar kendini?

Neyse bize de kendi düşen ağlamaz demek düşer...

İnşallah ne düşerim ne ağlarım.. pişman olmak istemiyorum. Fikirlerin için teşekkür ederim eminim ki yerinde olsaydım aynen de senin söylediğin gibi söylerdim ama öyle olmuyor işte. Dua ediyorum Rabbim pişman etmesin..

İnsan erkek kuzenine ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğini sorar mı ya?
Bir yaşıma daha girdim..

Yatak odanızı bile merak eden bir kuzeni var nişanlının..

Kesinlikle nişanlın bu kuzenle şimdi ve sonra araya mesafe koyması lazım..

zaten evleriniz de yakınmış, yatak odasını bu kadar merak eden ve konuşacak kadar yakın olan bir kuzen evlendikten sonra nelere dahil olur tahmin bile etmek istemiyorum..

nasıl başlarsa öyle gider, kesinlikle mesafeeee..

resti çek şimdiden nişanlına, kuzen kuzenliğini bilsin..

bak simdi bende deli gibi kiskanan tarafim ama esime guvenm sonsuz diyorum amaaaaaaaaaaaaaa kadinlarin bazilarina guvenim yok amaaaaaaaaa benimde esim ilk baslarda biz nisanliyken benim tum erkek akrabalari sildi telimden ben ilk kabul etmedim ama sonra bana normal geldi esimin telefonu suanda bile kiz ismiyle dolu hepsini taniyorum ben isle alakali oldugunada eminim esim asla telfda gizli gizli konusmalar filan yapmaz nebiliyim iste telini sessiz felan tutmaz yani eminimki hepsi iis numaralari
bunlari sana ornek olarak yaziyorum
1.sen gelecek esine guvenmelisin ve ona guvendiyini soylemelisin yuzuneki o ileride senin guvendiyini hatirlayib kotu seyler yapmasin
2. konusunca benimkide sacmalik sen ablam o benim dedigin birine seni kiskandim yalnis yaptim bence sen oyle namusuzluk veya oyle birsey yapmazsin diye bilirsin
3. asla baskasi icin emin olmadan aranizda sogukluk yaratma hakliyken haksiz duruma dusersin diyorum dusun bence
insallah mutlu huzurlu cocuklu bahtiyar olursun saygilar:16:

Aminnnn.. Çok teşekkür ederim ben bu dediklerini daha önceki kıskançlık sendromlarından birinde düşünmüştüm :) Çok kararlıydım uygulamak için sonra ne oldu en fazla iki gün sürdü ve üçüncü günü ben yine delirmeye başladım :)

İnsan erkek kuzenine ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğini sorar mı ya?
Bir yaşıma daha girdim..

Yatak odanızı bile merak eden bir kuzeni var nişanlının..

Kesinlikle nişanlın bu kuzenle şimdi ve sonra araya mesafe koyması lazım..

zaten evleriniz de yakınmış, yatak odasını bu kadar merak eden ve konuşacak kadar yakın olan bir kuzen evlendikten sonra nelere dahil olur tahmin bile etmek istemiyorum..

nasıl başlarsa öyle gider, kesinlikle mesafeeee..

resti çek şimdiden nişanlına, kuzen kuzenliğini bilsin..

Bunu nasıl yapacağımı da söyle lütfen nasıl olsa evleniyoruz diye restten filan anlayacağı yok benimkinin.. Ben de yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diye iyice büyütmek istemiyorum olayı.. böyle sessiz sakin ama etkili bir çözüm gerek bana.. :S

Aminnnn.. Çok teşekkür ederim ben bu dediklerini daha önceki kıskançlık sendromlarından birinde düşünmüştüm :) Çok kararlıydım uygulamak için sonra ne oldu en fazla iki gün sürdü ve üçüncü günü ben yine delirmeye başladım :)
simdide yap delirme sakin sakin ol 2 ci dediyimide soylemeyi unutma egerki konusma varsa birak o utansin yani bu sozden sonra bence kendine gelirki benim konustugum ablam dedigim biraz mesafe koyayim bari der bence nisanlin kendi kendine
ama simdi degil araniz duzelince soylersin anlastikmi:13:
simdi sen gunaha batma belkide onlar icin bu konustuklari kotu birseye benzemiyo ama birgun anlarlar biliyormusun ne zaman kuzeni evlenince bilmiyorum simdi evlimi eyerki evli bir kadinsa ve bunlari konusuyorsa cok ayip ve ahlaksizlik ediyor biraz o kiz
sen mutlu olmaya bak ki insallah olursun tum kalbimle diliyorum :16:

Back
X