- Konu Sahibi katre000es
Merhaba.. Düğünüme günler kaldı ama nişanlımla deli gibi tartışıyoruz. Zaten hep inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu ama korkuyorum evlendikten sonra da böyle olmasından.. Mesele sevgilimin halasının kızı aslında ilişkimizde de emeği olmuş gayette iyi birisi. Bir gün sevgilim ve ben sohbet ediyoruz birden odaya bu kuzeni geldi bir hışımla gitti benim sevgilimin yanaklarından şapur şupur öptü ben rahatsız oldum ama sesimi çıkartmadım büyüktür dedim saygım olduğu için kalbini kırmak istemedim bu yüzden birşey demedim. Bugünlerde de mevzu şu benimkiyle devamlı telefonda konuşurlar zaten geçen akşam konuşurlarken bu çocuk yapmaktan konu açmış bizim ne zaman çocuk yapacağımızı sormuş hatta ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğimizi sormuş ? açıkçası ben çok tuhaf karşıladım bunları bu kadar rahat konuşmasını ve nişanlıma kural koydum bir daha telefondan konuşmayacaksın onunla diye.. Nişanlmda o benim ablam saçmalama diyor.. Ya ben saçmalıyor muyum gerçekten? Çok garip geliyor açıkçası ben o konuşmadan çok rahatsız oldum. Nişanlıma da numarasını silmediği sürece kendisine sıcak davranmayacağımı söyledim. Doğru mu yapıyorum ya da ne yapmam gerekiyor ??