Nişanlımı kuzeninden kıskanıyorum...

Konu başlığını okuyunca kızdım önce çünkü akrabalardan nişanlı,eş sevgili kıskananlara inanamıyorum,,bilmiyorum belki de benim çevremde akraba kardeş gibidir,akraba evliliği asla yapılmaz. belki bu yüzden sertim bu konuda...............ama sizin konu içeriği bambaşka kıskançlıkla ilgisi yok bu tamamen özel hayat konusu,,bırakın bunu karşı cinsten kuzenle konuşmayı insan kız ya da erkek kardeşiyle konuşmaz namahrem diye birşey var.......... hadi çocuk mevzusu bi yere kadar anlaşılabilir ama ilk gece ilişkisinin konuşulması ne kadar terbiyesizce,,üstelik aklımın almadığını nişanlınız bunu nasıl söylüyor size............ birinin herhangi bi hissiyatı var vs. gibi gaz vermeyeceğim ama yerinizde olsam nişanlımla konuşurum bu konuyu kuzenini ciddi anlamda uyarmasını söylerim eğer yapmazsa da kendim konuşurdum........ çünkü siz evlendikten sonra da bu konular devam ederse daha çirkin bi hal alır erken davranmakta yarar var....
bizdede asla akraba evlilikleri yoktur o yuzden boyle seyler bizede cok ters duser kaldiki bizde kardes gibi goruruz boyle seyler duyunca sinir oluyorum sanki birde boyle bir soru sormasi bir erke kaldiki insan kiz kardese bile sormaya utanir yaa ayip diye bi sey var .

ilk konu başlığınıza göre yoook artık insan nşanlısını kuzeninden kısknaırmı diye size söylenirken konunuzu okuyunca başlığınızın yanlış olduğunu düşündüm...bu kıskanma değil terbiyesizliğe katlanamama...gelip öpmesine bir şey demem çünkü bende kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüğüm için öperim ama konuşulan konular farklı çok farklı..birara acaba nişanlınızın abartılı anlatması olabilirmi diyede düşündüm..kimse kolay kolay konuşamaz,hadi densizlik yaptı bu soruyu sordu diyelim normalde sorulan kişi bu soruyu hazmedemez... Allah ıslah etsin abartıyorsa nişanlınızı, abartmıyor densiz bir kuzeni varsa onu... size de sabır versin...

nişanlınız biraz saf galiba da,

abla ayağına ilk gece muhabbeti hiç hoşuma gitmedi.

erkek kuzen olsa hadi neyse de,

çok iğrenç bir durum ya.

Ayşe Arman'ın geçmiş günlerdeki yazılarını okutun eş adayınıza bence.

Merhaba.. Düğünüme günler kaldı ama nişanlımla deli gibi tartışıyoruz. Zaten hep inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu ama korkuyorum evlendikten sonra da böyle olmasından.. Mesele sevgilimin halasının kızı aslında ilişkimizde de emeği olmuş gayette iyi birisi. Bir gün sevgilim ve ben sohbet ediyoruz birden odaya bu kuzeni geldi bir hışımla gitti benim sevgilimin yanaklarından şapur şupur öptü ben rahatsız oldum ama sesimi çıkartmadım büyüktür dedim saygım olduğu için kalbini kırmak istemedim bu yüzden birşey demedim. Bugünlerde de mevzu şu benimkiyle devamlı telefonda konuşurlar zaten geçen akşam konuşurlarken bu çocuk yapmaktan konu açmış bizim ne zaman çocuk yapacağımızı sormuş hatta ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğimizi sormuş ? açıkçası ben çok tuhaf karşıladım bunları bu kadar rahat konuşmasını ve nişanlıma kural koydum bir daha telefondan konuşmayacaksın onunla diye.. Nişanlmda o benim ablam saçmalama diyor.. Ya ben saçmalıyor muyum gerçekten? Çok garip geliyor açıkçası ben o konuşmadan çok rahatsız oldum. Nişanlıma da numarasını silmediği sürece kendisine sıcak davranmayacağımı söyledim. Doğru mu yapıyorum ya da ne yapmam gerekiyor ??

Hiç normal olur mu bu ne saçmalıktır.
hoş bir durum olmadığını söyle yok anlamıyorsa laf arasında eğer erkek bi kuzenin ya da yakın arkadaşın varsa
- X le geçen akşam konuştuk ilk gece ne giyeceğimi sordu. İç çamaşırı önerilerinde bulundu de bakalım hönk oluyor mu .
Eğer normal karşılıyorsa yuh artık

yani tam diyecektim ki sende yakın erkek kuzeninin birinin adını ver öyle konuşmuş gibi yap bakalım noluyo diye
yazmışın zaten herkesi sildirdi diye
sende sildireceksin.. çaresi yok

Kabul edilir bir şey değil ... herşeyin bir sınırı vardır , abla ayağına her Konuda konuşma hakkı buluyor kendinde galiba , nişanlına da ayrı bir şaşırdım ne genişliktir bu :50:

Size çok yardımcı oldu , yakın oturacaksınız diye sessiz kalmak zorunda değilsin canım haddini bilmeli :15:

Merhaba.. Düğünüme günler kaldı ama nişanlımla deli gibi tartışıyoruz. Zaten hep inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu ama korkuyorum evlendikten sonra da böyle olmasından.. Mesele sevgilimin halasının kızı aslında ilişkimizde de emeği olmuş gayette iyi birisi. Bir gün sevgilim ve ben sohbet ediyoruz birden odaya bu kuzeni geldi bir hışımla gitti benim sevgilimin yanaklarından şapur şupur öptü ben rahatsız oldum ama sesimi çıkartmadım büyüktür dedim saygım olduğu için kalbini kırmak istemedim bu yüzden birşey demedim. Bugünlerde de mevzu şu benimkiyle devamlı telefonda konuşurlar zaten geçen akşam konuşurlarken bu çocuk yapmaktan konu açmış bizim ne zaman çocuk yapacağımızı sormuş hatta ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğimizi sormuş ? açıkçası ben çok tuhaf karşıladım bunları bu kadar rahat konuşmasını ve nişanlıma kural koydum bir daha telefondan konuşmayacaksın onunla diye.. Nişanlmda o benim ablam saçmalama diyor.. Ya ben saçmalıyor muyum gerçekten? Çok garip geliyor açıkçası ben o konuşmadan çok rahatsız oldum. Nişanlıma da numarasını silmediği sürece kendisine sıcak davranmayacağımı söyledim. Doğru mu yapıyorum ya da ne yapmam gerekiyor ??

Maşallah kadındaki rahatlığa bak. Aralarındaki muhabbet bile çok iğrenç. Ben kız olan kuzenimle dahi konuşurken ar ederim bu tür konuları. Bence kadın dedikoducu bir tipe benziyor. Sizin özelinizi ona buna yayacak tiplerden. Asla taviz verdirme. Sen doğru olanı yapıyorsun. Her karakteri sağlam kişi senin gibi yapar.

Valla guzelim benimki de halasinin kiziyla siki fikiydi.önceleri konduramadim düğün günü açığa çıktı zaten.haspam beyaz elbise giydi.benim saçından güzel olmadı diye saçını bozdurup tekrar yaptırdı.gelinlikle onu bekledim.fotografciya geç kaldık.düğünde ise bir köşede oturdu.oynamayı bırak resim bile cektirmedi.ben görmedim ama ağlamış.abi diyordu bir de.nisanliyken onlara gidince ikisi biranda ortadan kayboluyordu.neymiş abisine birşey anlatacakmis falan.başbaşa kalmaya çalışıyordu.ınan oraya gidince eşim kızıyordum giydiklerine.dekolteler obicim.sonuç; suan gorusmuyoruz.annesi iki sefer geldi sadece bebeklerimizi görmeye.annesine diyorki bebekleri getirsinler seveyim.ooolllduuuu!!

Back
X