Nişanlımı tanıyamamış miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Herkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.

Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.

Nasıl güvenicen öyle mi?
Bir kere insanin içine kuşku düşmeye görsün
Artık bitmiştir güven
Ufak tefek bir şey olsa o kuşku sizin içimizi kemirecek nişanlıyken böyle yapan adam evliyken ve bir ömür boyu bir yol bu nasıl devam edicek
Siz bu at Gibiydi diyen adamla yuva kurmayı düsünmemeniz gerkiyor

Gitsin kimse o at gibi birlikte yarış yapsınlar

Son düzenleme:
Herkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.

Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
Konuşmalara denk gelmediniz. Nişanlınızın hareketlerinden şüphelenip mesajlarına baktınız.
Mideniz bulandıysa ayrılın

Uzun boylu, uzun bacaklı kadınlara yapılan benzetmedir bu. Küfür değil hakaret değil.
İyi o zaman oh ne güzel demiş küfür etmemiş nişanlım iyi niyetlidir diye mi düşünsün kızcağız. Burada bunun küfür olup olmadığı değil durumun iğrençliğinden bahsediliyor sinek mi sinek mide bulandırıyor işte

Tamam yorum yapar da at gibi filan nedir Allah aşkına

at gibi demek küfür değil ki. at denen hayvan kaslıdır, çeviktir, atik hareket eder, uzun bacaklıdır, vs vs..
yani kötü bir benzetme değil esasen.
ha insan rahatsız olabilir, rahatsızsa dile getirsin, tekrar ederse ayrılsın. ama at gibi demek terbiyesizce birşey değil asla.
erkeklere de dalyan gibi deniyor, uzun boylu yapılı ise mesela.

at gibi demek küfür değil ki. at denen hayvan kaslıdır, çeviktir, atik hareket eder, uzun bacaklıdır, vs vs..
yani kötü bir benzetme değil esasen.
ha insan rahatsız olabilir, rahatsızsa dile getirsin, tekrar ederse ayrılsın. ama at gibi demek terbiyesizce birşey değil asla.
erkeklere de dalyan gibi deniyor, uzun boylu yapılı ise mesela.
Evet haklısınız ancak küfür olmasa bile buradaki durum eşinizin mesajlarında birine off at gibi hatun dediğini gördünüz ne yapardınız meselesi. Bence çoğu kişi bu durumda kendini kötü hissedecektir maalesef her ne kadar küfür yada hakaret olmasa bile. Yapılan iğrençlikler tek küfür veya hakaret ile olmuyor

İyi o zaman oh ne güzel demiş küfür etmemiş nişanlım iyi niyetlidir diye mi düşünsün kızcağız. Burada bunun küfür olup olmadığı değil durumun iğrençliğinden bahsediliyor sinek mi sinek mide bulandırıyor işte

bence asıl sorun gördüğü bir kadın için yorum yaptığı için şüphe edilecek biri ile nişanlı / sevgili / eş olmak. kimse konya ovası gibi geniş değil ama erkeklerin her lafını da "asılmak, aranmak, bakınmak" olarak görüp değerlendirmek yanlış.

At gibi küfür değil
Evet evet küfür değil de bunun küfür olup olmaması tartışılmıyor ki 🤷🏻‍♀️
Eşinizin telefonunda kadınlara offf taş gibi hatun at gibi yazdığını görün. Bu durumda nasıl hissedersiniz?
Bence oh ne güzel ya küfür değilmiş gel aşkım keyfimize devam edelim demezsin sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X