Nişanlımı üzüyorum

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Elimde olmadan onu bir şekilde üzüyorum,benim için kalkması gereken saatten bi saat önce uyanıp mesaj atıyodu okula hazırlanırken ama ben sabahın köründe bile onu kırdım adi şerefsiz dedim neler neler o ise saygınlığını hiç bozmadı sadece konuşmadı,bu tarz hakaretlere gelemediğini evlenince karşılaşırsa bundan bin kat daha bozulacağını söyledi,bugün aynı üniversitede ales sınavına girdik sınavdan çıktım beni bekliyodu konuştuk biraz sonra evlerimize ayrıldık halbuki bugün onun doğum günüydü çok önceden birlikte geçiririz planları yapıyoduk o kadar zoruma gittiki karşımda çok kırgın birini gördüm hediyesini dünden vermiştim mutlu olmadı bile..Eve gidince mesaj atmış sonra bikere daha yazmış ben utancımdan bişey bile diyemiyorum niye böyleyim nefret ediyorum kendimden

Yapma canım kendini torpule yardım all.
En büyük sevgiyi bile bitirir bu tarz davranışlar...
Kendimden biliyorum uğruna ölürüm dediğim insandan artık tiksiniyorum bu tarz davranışları yuzunden.

" Dal rüzgarı affetse de kirilmistir bir kere"
Kirilacak dalı kalmassa sap gibi kalırsın ortada.

o sabah konuşurken dedimki sen kalkıp hazırlanmaya başlasan hayatta telefona bakmazsın ama ben hem giyinip hem sana mesaj atıyorum dedim oda tamam aşkım bidaha yazmam o zaman dedi yazmazsan yazmayla başladım hızımı alamadım
Oha be abla naptın yazık çocuğa. Erkek bunlar nasıl giyinirken mesaj atsınlar çalışmaz ki beyinleri. Çok mutsuz olursun sen böyle, kendini törpülemeye çalış yapamazsan bir psikologla anlaş hem sana yazık hem adama yazık ne var bunda adi şerefsiz yazacak?

Sebeb neydi ki böyle ağır bir kelime kullanmıssın ki sebeb ne olursa olsun bu kadar ağır bir kelime kullanman çok yanlış.

Adi serefsiz lafini kaldirabilecek kadar sizi seven bi insan var karsinizda ki akrep burcu hayatta kaldirmaz boyle seyleri normalde.. 1 gun sizi aramasa eliniz ayaginiz titrer bi gun sert ciksa kusura bakmayin ama ego tatmini gibi . Sizinle ilgilenmesi hosunuza gidiyo surekli dikkatinib sizde olmasini istiyorsunuz belki de . Yapmayiniz henuz tukenmemis bi yurek varken karsinizda kiymetini bilin gittiginde cok uzulursun pisman olursunuz bi an once toparlanin lutfen .

Elimde olmadan onu bir şekilde üzüyorum,benim için kalkması gereken saatten bi saat önce uyanıp mesaj atıyodu okula hazırlanırken ama ben sabahın köründe bile onu kırdım adi şerefsiz dedim neler neler o ise saygınlığını hiç bozmadı sadece konuşmadı,bu tarz hakaretlere gelemediğini evlenince karşılaşırsa bundan bin kat daha bozulacağını söyledi,bugün aynı üniversitede ales sınavına girdik sınavdan çıktım beni bekliyodu konuştuk biraz sonra evlerimize ayrıldık halbuki bugün onun doğum günüydü çok önceden birlikte geçiririz planları yapıyoduk o kadar zoruma gittiki karşımda çok kırgın birini gördüm hediyesini dünden vermiştim mutlu olmadı bile..Eve gidince mesaj atmış sonra bikere daha yazmış ben utancımdan bişey bile diyemiyorum niye böyleyim nefret ediyorum kendimden
niye adi şerefsiz dedin sebep:KK57::KK57:

Bir gün bıkıp "Yeter artık, dır dır etme." derse, çok kırılırsınız. Onu dedirtmeyin.

o sabah konuşurken dedimki sen kalkıp hazırlanmaya başlasan hayatta telefona bakmazsın ama ben hem giyinip hem sana mesaj atıyorum dedim oda tamam aşkım bidaha yazmam o zaman dedi yazmazsan yazmayla başladım hızımı alamadım

ne yaptınız öyle.
giderse dönmez. sakin insanlar biriktirir.
günah ama sana böyle yapsa.

Ayıp etmişsiniz. Suan ikilemde bence nişanlınız. Ayrılmak ve ayrılmamak konusunda. Bugün böyle hakaret eden yarın evlenince daha fenalarını yapar diye. Kendinize çeki düzen verin lütfen. Biliyorum sizde çok üzüldünüz pişman oldunuz ama yardım alabilirsiniz öfke kontrol konusunda.

Bence biraz hakim olmayı öğrenin kendinize.Tüm saygısızlığınıza rağmen karşınızda sizi seven,saygısızlık etmeyen bir bey var anladığım kadarıyla.Ömür boyu böyle alttan almaz,bir gün patlar gider sonra çok üzülürsünüz.Başkası olsa bu kadar bile tahammül etmeyebilirdi.

Şaka heralde bu dimi?
Bizi kandırıyo ol lütfen:)
Benimkine ben hem giyin hem yaz desem varya uhuu:))
Oda bana diyemez ne münasebet canım günaydın der geçerim niye sabah sabah yazıyım ki?

Şansını fazla zorlama bence .
Yoksa yakın bir zamanda sap gibi kalırsınız ortada .
Kimsenin bi vazgeçilmezliği yok bu hayatta.

Back
X