Nişanlımı üzüyorum

allah aşkına bu nişanlından peygamber sabrımı var senin bu ne bırak adamı gerçekten üzülüyorum nişanlına bence sen onu hak etmiyorsun bigün adam seni bırakacak sonra sende arkasından ağlamalara doyamayacaksın :KK11:

Elimde olmadan onu bir şekilde üzüyorum,benim için kalkması gereken saatten bi saat önce uyanıp mesaj atıyodu okula hazırlanırken ama ben sabahın köründe bile onu kırdım adi şerefsiz dedim neler neler o ise saygınlığını hiç bozmadı sadece konuşmadı,bu tarz hakaretlere gelemediğini evlenince karşılaşırsa bundan bin kat daha bozulacağını söyledi,bugün aynı üniversitede ales sınavına girdik sınavdan çıktım beni bekliyodu konuştuk biraz sonra evlerimize ayrıldık halbuki bugün onun doğum günüydü çok önceden birlikte geçiririz planları yapıyoduk o kadar zoruma gittiki karşımda çok kırgın birini gördüm hediyesini dünden vermiştim mutlu olmadı bile..Eve gidince mesaj atmış sonra bikere daha yazmış ben utancımdan bişey bile diyemiyorum niye böyleyim nefret ediyorum kendimden

Bende senin gibiyim öfke kontrolünü bilmen lazım bide gerçekten iki kere düşünerek konuş.Bende cok kırıyorum karsımdaki insanı sonra üzülüyorum tabi ama iş işten geçiyor. Kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim.

Bence kızacağını anladığın an telefonu elinden bırakıp başka bir işle ilgilenmeye başla sinirin çabucak geçer sen de onu kırmamış olursun

o sabah konuşurken dedimki sen kalkıp hazırlanmaya başlasan hayatta telefona bakmazsın ama ben hem giyinip hem sana mesaj atıyorum dedim oda tamam aşkım bidaha yazmam o zaman dedi yazmazsan yazmayla başladım hızımı alamadım
Tuhafsın
Bu sebeple adi şerefsiz denir mi
Bende ciddi ciddi bi yanlış yapmış sandım
Ben olsam senle evlenmem

bu devirde devene diken insanada ...neyse.ben erkek arkadaşımın gözüne hüzün düşse içim kıyılırdı.nazıyla oynadım her lafına sustum.sonuç: TERKEDİLDİM...

Benimde 6,5 yıllık bir ilişkim var
Biz de sık sık kavga ederiz
Sabah uyanamadığında bile kızar küserim.
Özellikle regl dönemlerimde..
Ama adi şerefsiz tarzı sözler söylesem ben uyku uyuyamam pişmanlıktan...
Yorumları da okudum çok haklılar, bu adam size iyi bile katlanmış ayrılma aşamasına gelmiş artık.
Ya kendinize çeki düzen vereceksiniz, adam gibi özrünüzü dileyip sözlerinize dikkat edeceksiniz, ya da gidenin ardından ağlamak kalacak geriye..
Ben olsam seviyorsam ilişkiyi kurtarmaya bakardım.
İkinizinde hakkında hayırlısı...

o sabah konuşurken dedimki sen kalkıp hazırlanmaya başlasan hayatta telefona bakmazsın ama ben hem giyinip hem sana mesaj atıyorum dedim oda tamam aşkım bidaha yazmam o zaman dedi yazmazsan yazmayla başladım hızımı alamadım
Bende acaip stresteyim. Bu yüzden abartıyorum ufacık şeyde avga çıkıyor. Konu bile açmıştım dün. Oradaki tavsiyeleri de oku bence. Nişan psikolojisi falan olabilir. Ama hakarete kadar gitmek ciddi bir problem bence. Bir psikologa görün istersen.

Back
X