Nişanlımın abisine tavrim yanlış mi

salayaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
307
18
18
26
Nişandan bu yana ne abisi nede yengesi yani eltim ile tek kelime konusmuslugum olmadı ne aradılar ne sordular nede nişana geldiler.abisi ve yengesi aile ile de pek araları yok gibi pek gidip gelmezler yanlarına vs başka şehir olunca yani bende dile getirdim bunu ailesine aranamdim sorulmadim boşver bizide pek takmazlar diyolar geliştiriyorlar nişanlım ise abisi için canını verir yeğeni var onun için aynı şekilde çok çabalar arar sorar ama pek takmiyolar onuda şimdi de bişi olduğunda hemen savunur eder onu ne olursa olsun abim gibisinden ben şahsen aevmwdigimi dile getiriyorum yanlışmiyim onlara karşı tavırlı olmam yanlış mı

Nişandan bu yana ne abisi nede yengesi yani eltim ile tek kelime konusmuslugum olmadı ne aradılar ne sordular nede nişana geldiler.abisi ve yengesi aile ile de pek araları yok gibi pek gidip gelmezler yanlarına vs başka şehir olunca yani bende dile getirdim bunu ailesine aranamdim sorulmadim boşver bizide pek takmazlar diyolar geliştiriyorlar nişanlım ise abisi için canını verir yeğeni var onun için aynı şekilde çok çabalar arar sorar ama pek takmiyolar onuda şimdi de bişi olduğunda hemen savunur eder onu ne olursa olsun abim gibisinden ben şahsen aevmwdigimi dile getiriyorum yanlışmiyim onlara karşı tavırlı olmam yanlış mı
Kişisel olarak tavırlı olsanızda eşinizin duygularını ve düşüncelerini bu konuda fazla yönetemezsiniz zaten bir süre sonra inada biner haksız dahi olsalar savunabilir, sizi aramayını sizde aramayın herkes kendi çapında mutlu olsun bi davette karşılaşırsanız merhaba merhaba der geçersiniz gündeme getirmeyin bence eşinize karşıda

Başka şehir ama gelecek durumları mı yoktu? Bizimkiler de gelmedi nikaha çünkü izin konusunda sıkıntı yaşadılar ama keyfi değildi kimse de bozulmadı bu sebeple. Sevmeyebilirsiniz ama sürekli dile getirmeniz rahatsız edici geldi bana ara bozmaya çalışıyor gibi

Başka şehir ama gelecek durumları mı yoktu? Bizimkiler de gelmedi nikaha çünkü izin konusunda sıkıntı yaşadılar ama keyfi değildi kimse de bozulmadı bu sebeple. Sevmeyebilirsiniz ama sürekli dile getirmeniz rahatsız edici geldi bana ara bozmaya çalışıyor gibi
Sürekli dile getiriyorum konusu açılınca

Hiç karışma bence ilerde anlarsınız neyin nasıl olduğunu nişanlızada sürekli bunu dile getirmeyin

Sevmedigini soylediysen ve belli ki nisanlin da aileci bir tip, gecmis olsun
Artik abisinin ayagi kapiya carpsa sen ailemi sevmiyorsun ondan oldu diyecek 🥴

Onun abisini sen sevsen ne olacak. Sen kendi abini sev o da kendi abisini. Lütfen daha nişanlılıkta avam dramalara girmeyin. Kendi aile dinamiklerinden bihaberken, sizi bile tanımıyorken , nişanınıza gelmemesini mesele yapmayın. Gelenin başınızın üstünde yeri var. Gelmeyen de kendi bilir.

Eşiniz bundan dolayı zaten üzgündür sizin bunu söyleyip durmanız ilişkinizi çirkinleştirir. Onun abisi onun kanı, kendi halletsin. Aranızda konu bile olmasın.

eşiminde abisi ile arası iyi değil mesafeliler ne nişanımıza ne düğüne gelmediler çokta sorun değil gelip gelmemeleri açıkcası eşim görüşürse görüşürüz görüşmezse çokta tı çokta fifi modundayım. ekstra bir tavırda almadım bugüne kadar almam da bence sizde almayın gerek yok ki henüz evli bile değilsiniz.

Sen uzak dur merhaba merhaba de yeterli çizgini bozma gelende sağolsun gelmeyende de geç. Eltiyle hiç samimi olmana bile gerek yok baştan diyim aman diyorum sana başka bir şey demiyorum onun kıskançlık krizleri çoktan başlamıştır:). Gerisine de karışma abi kardeş arasına girme aile hakkında tek yorum yapma baş tacı olursun beni dinle saygıda kusur etme gülümse tatlı dilli ol okadar :)

Bence aile işlerine kimsenin yanında yorum yapmayın çünkü sonunda herkes birbiriyle iyi olur siz kötü olursunuz. Buna benzer şeyleri yaşayıp ağzı yanan çok kişi var çevremde. Bu yüzden ne sorun ne yorum yapın ne konusunu açın bana kalırsa. He yarın bir gün ucu size dokunur o zaman tabiki hakkını verin

Abisi ya da yenge neden seni arasınlar. Araları pek iyi değil demekki, aile içinde sıkıntılar var, abi ve yenge anne-baba orda diye gelmek istememiş olabilirler. Evlensen bile eşinin ailesinin ilişkilerini böyle didik didik etmemelisin.

Benim annemle babam nerdeyse 30 senelik babam asla annemin kardeşleriyle tartışmasını merak edip sormaz. Annemden de hiç akrabaların beni aramıyor lafını, şikayetini duymadım.

Valla benim kaynım da evli, iki çocuğu var. Büyük çocuğu 4-5 yaşlarında falan hatta. Daha eltimle tanışmadım. Hiç de eksikliğini hissetmedim. Eşimle tanışmak için aradığında beni sallamadı, benimle tanışmak da istemedi. Ben de onu sallamadım bu durumda. Zaten kayın aileyle görüşmediğim için onunla tanışmış ya da tanışmamış olmak benim için fark etmiyordu. Neredeyse 4-5 yıllık eltim var ama tanımıyorum. Ve bence çok iyi böyle. Sorun edilecek bir şey olarak görmüyorum. Size de tavsiye ederim.

Adam kendi kardeşine tavır koymuyorsa bu tavrı sizin koymanız yanlış. Hele ki nişanınıza gelmedilerse,sizi arayıp sormadılarsa. Sizi neden arasınlar? Arasa kendi kardeşini arar,siz yabancısınız. Gelmedikleri nişan da kendi kardeşlerinin nişanı. Eş adayınız lafını yapmıyorsa sizin yapmanıza gerek yok.

Sürekli dile getiriyorum konusu açılınca
Ay şimdiden ne dramalara akmışsın sen öyle. Şehir dışındalar neden gelmediler diyoruz cevap vermiyorsun adamlar izin alamamış olabilirler maddi olarak çok sıkışmış olabilirler olur da olur yani nişanlın abisini seviyor sayıyorsa sanane ki bu durumdan ? Yok aramıyorlar yok gelmiyorlar yok bana böyle demişler yok ben bu evde oturmam falan özellikle akraba draması çıkartma çaban var ve acayip fitne birisisin anlaşılan. Dikkat et nişanlın gerçek yüzünü düğünden önce görmesin.

Daha nişanlı olarak hiç seni ilgilendirmeyen ve senin rahatsız olmanı gerektirecek bir sebep bulunmayan durumlar bunlar…

Sonra çok arıyorlar çok geliyorlar aman Elti aman kaynı diye konularla geliyorsunuz…

Sırtını arkana yasla keyfine bak.

Back
X