• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın abisine tavrim yanlış mi

Nerede dedikodusu yapılıyor konuda göremedim, yorumlarda mi yazmışlar. Eğer öyleyse beni aramiyorlardan ziyade konunun, 'nişanlım beni savunmuyor, ben yokken benim hakkımda konusulmasina müsade ediyor napmaliyim' olması gerekmez miydi

Ne karisitiricam arkamdan atıp tutuyolar diye sinirim hiç konuşmam yok dedikodum yapılıyor sinirim bozuldu

Böyle bir yorum yapmis. Diger konulara da göz attim da konu sahibinin ya kesin cizgiler cizmesi gerekecek ya bu aileyi daha cok kafaya takar. Nisanlisi hep "ya takmaaa" modunda. Ama bir insanin aileye girisini es adayi saglar. Bastan dedikoduya ve saygisizliga izin verirren konu sahibinin isi zor olucak.

Böyle bir yorum yapmis. Diger konulara da göz attim da konu sahibinin ya kesin cizgiler cizmesi gerekecek ya bu aileyi daha cok kafaya takar. Nisanlisi hep "ya takmaaa" modunda. Ama bir insanin aileye girisini es adayi saglar. Bastan dedikoduya ve saygisizliga izin verirren konu sahibinin isi zor olucak.
Nişanlısının bulunduğu ortamda nişanlisi hakkında konuşturuyorsa ileride neler olur düşünemiyorum. Konu sahibinin beni aramiyorlardan çok daha önemli problemi var 🤦‍♀️

Düğüne az bir süre kalmış. Ancak daha önce yazdıklarınızdan da yola çıkarak bence ilişkinizi bir gözden geçirin . Nikah olmuş olabilir ancak yine de evlilik konusunda kararlı mısınız? Bunu bir düşünün ,karşımızdaki adam sizinle vakit geçirmek istemeyen biri, ailesi elalemin sizin için söylediklerini size söyleyen bir aile ,3 ay kalıp tayin alacağız diye oturacağı eve özenmek istemeyen bir insan, henüz hiçbir geçmişiniz olmamasına rağmen gündeminizde olan bir elti ve abi konusu, 10 yıllık mevzu biriktirmiş gibisiniz ha bir de amca eşi konusu var ki ona hiç girmiyorum. Bence bir düşünün

İçimden bir ses aile sorunlu gibi hissettirdi, dikkat et, mesafeni koru..
Gelin ve (altını çiziyorum en önemli kısmı bu) kendi oğulları bile aileyle pek görüşmüyorsa nişana gelmeyip bir telefon bile etmiyorlarsa bence aile onları küstürmüş olabilir yüksek ihtimalle.
Ben ve eşimde ablasıyla konuşmuyoruz kayınvalidemlerle pek anlaşamıyoruz yarın bir gün evlense de damat adayına bir telefon bile açmam durum değişmediği sürece.
Çünkü neler çektirdiler bana.. ve onlarla bir ilişkim olmasını istemiyorum daha fazla zarar görmemek adına
o nedenle durum bana böyle hissettirdi

Sen karisma derim onlar abi kardes yarin iyi olurlar arada olan sana olur. Ben sahsen esim kardesimle olaylarima karissin istemezdim

Nişandan bu yana ne abisi nede yengesi yani eltim ile tek kelime konusmuslugum olmadı ne aradılar ne sordular nede nişana geldiler.abisi ve yengesi aile ile de pek araları yok gibi pek gidip gelmezler yanlarına vs başka şehir olunca yani bende dile getirdim bunu ailesine aranamdim sorulmadim boşver bizide pek takmazlar diyolar geliştiriyorlar nişanlım ise abisi için canını verir yeğeni var onun için aynı şekilde çok çabalar arar sorar ama pek takmiyolar onuda şimdi de bişi olduğunda hemen savunur eder onu ne olursa olsun abim gibisinden ben şahsen aevmwdigimi dile getiriyorum yanlışmiyim onlara karşı tavırlı olmam yanlış mı
Bakın şaka yapmıyorum ayrılın.Bu tür adamlar almadan vermeye alışkın olduğu için ilerde aile ve arkadaş ilişkilerinden çok çekersiniz.

Kız kocamın abisi ölse en sonradan duyarım o kadar mesafeliyim . Deli misin napcan elti filan samimi olup ne güzel mesafeliler işte sen de öyle ol. Gelmezse gelmesin ben gelmedi diye sevinirdim heralde :) kayıb aile ile mesafeli dur hep eşinle de kendi aileni çok samimi yapma derim . Çok muhabbet tez ayrılık

Nişandan bu yana ne abisi nede yengesi yani eltim ile tek kelime konusmuslugum olmadı ne aradılar ne sordular nede nişana geldiler.abisi ve yengesi aile ile de pek araları yok gibi pek gidip gelmezler yanlarına vs başka şehir olunca yani bende dile getirdim bunu ailesine aranamdim sorulmadim boşver bizide pek takmazlar diyolar geliştiriyorlar nişanlım ise abisi için canını verir yeğeni var onun için aynı şekilde çok çabalar arar sorar ama pek takmiyolar onuda şimdi de bişi olduğunda hemen savunur eder onu ne olursa olsun abim gibisinden ben şahsen aevmwdigimi dile getiriyorum yanlışmiyim onlara karşı tavırlı olmam yanlış mı
Onlarin aile iliskilerinden size ne? Sizi neden arayip sormalarini bekliyorsunuz? Cok tanismak istiyorsaniz siz arayip sorun 🤷🏼‍♀️

Evet tavır almanız yanlış daha doğrusu gereksiz. Herkes aramak zorunda değil siz de buna göre ilişkinizi kurarsınız. Daha güzel bence bu tarz insanlarla minimum samimiyet olması. Kafa rahat dert mi arıyorsunuz boşverin. Eşimin abisi yengesi asla aramaz sormaz gelmez nişana bile gelmediler. Düğüne mecburen geldiler. Ailesiyle de kopuk. Hiç önemsemiyorum kendi kararı hepsinin.

Back
X