Canim supersinBirazdan beni taşa tutacaklar ama yine de yazıcam :)
1- ne dediyse cevabını verdim yazmışsın. Bende içimden geçeni söylüyorum. Aferin iy yapmışsın bide marifet gibi söylüyosun.bi kere ne olursa olsun senin namusuna laf etmediği ailene onuruna laf etmediği sürece senden yaşça büyük ve nişanlının annesi olan kadına ne dediyse cevabını vermemelisin bence. Evet kötü ve ekimsiz olabilşr muhattap olmazsın ama sende saygısıyla saygısız olmazsın
2- böyle hemen Çat diye ailemi sildim senin için diyen erkekler de bana inanılmaz sahte geliyor. Kadın seni 9 ay taşısın bebekken hayatı burnundan gelesin bu yaşına getirsin sonra nişanlınla kavgasında seni silsin valla öyle evlat beni zaten silsin aramasın sormasın
3- bu yukarda Söylediklerimi yapan ailesini silen adam 3 gün sonra seni de siler merak etme
Tam dusunduklerimiz yazmissiniz.Anne sebebiyke bitirmeyin tabi iliskinizi ama acelede etmeyin.Neden araniz bu sekilde bozuldu?Nisanlinizin ailesiyle durumlar neden bu hale geldi?
Kayinvalide adayi boyle konusma hakkini nasil kendinde buluyor?
Evlilik sadece esler arasinda degil malesef, ailelerde evleniyor genclerle!
O yuzden bence acele etmeyin, gozlemleyin her seyi.
Evlendikten sonra nisanliniz sirt cevirirse, hayatiniz cok zor olur...
Benimde kaynana çok kötüydü hepsini evden kovdum. Şimdi bize sadece uzaktan bakıyolar. Eşin senin yanındaysa ve eşini seviyosan hiç düşünme evlen. Eşin ailesine git gide daha çok düşman olur zatenkızlar ben 1 ay önce nişanlandım. Nişanlımın ailesyle aram bozuldu nişandan sonra. Ben kendimi ezdirmedim anne çok baskın karakter babası bile bişey demiyo evde herkes onu sözüne bakıyor ama ben haksızlığa gelemedim ve bana bi laf dediyse cevabınıda verdim susmadım . Nişanlımla birbirmzi seviyoruz konuşmaya gdelim dedi iyi karşılamıcaklarını biliyodum sırf nişanlımda görsün nasıl olduklarını diye tmm dedim . Kapıdan girdiğimiz an kadın bağırmaya başldı istemiyorum defol git ben kabul etmiyorum mecbursun dedi nişanlım değilim seviyosan sende defol dedi. Eltim görümcem herkes ordaydı onlarda halime acıdılar .avazı çıktığı kadar bağırdı çıktım evden nişanlımda peşimde tabi çok ağladım benim için bittiler dedi beni teselli etti hep istediğim gibi konuştu benim hep yanımda olcanı söyledi. düğünümüze bile gelmiceklermiş nasıl olcak düğün ayrı memleketlerdeyiz onun memleketinde olmaz diye konuştuk .ailemde korkuyo beni üzer diye ve annesi gerçekten çok fesat bi kadın aramızı bozar diye korkuyolar. Benim için üzülüyolarKorkularım vAr içimde beni bırakıp ailesine gelir mi yada senin yüzünden aram bozuldu der mi bilemiyorum .. Şimdilik iyi ama eskiden böyle değildi annesinin tarafında oluyodu.. Ne yapacağım kızlar nolur yardım?
harfiyen katılıyorum.. yüreğinize sağlık..Birazdan beni taşa tutacaklar ama yine de yazıcam :)
1- ne dediyse cevabını verdim yazmışsın. Bende içimden geçeni söylüyorum. Aferin iy yapmışsın bide marifet gibi söylüyosun.bi kere ne olursa olsun senin namusuna laf etmediği ailene onuruna laf etmediği sürece senden yaşça büyük ve nişanlının annesi olan kadına ne dediyse cevabını vermemelisin bence. Evet kötü ve ekimsiz olabilşr muhattap olmazsın ama sende saygısıyla saygısız olmazsın
2- böyle hemen Çat diye ailemi sildim senin için diyen erkekler de bana inanılmaz sahte geliyor. Kadın seni 9 ay taşısın bebekken hayatı burnundan gelesin bu yaşına getirsin sonra nişanlınla kavgasında seni silsin valla öyle evlat beni zaten silsin aramasın sormasın
3- bu yukarda Söylediklerimi yapan ailesini silen adam 3 gün sonra seni de siler merak etme
kötüydü..çook kötü ama siz bu kötü kadının yetiştirdiği evlatla evlisin.. kötü bir kadın nasıl iyi evlat yetiştirir.. kadınsınız annesiniz veya olacaksınız bu nasıl bir zihniyet.. nasıl bir hareket..Benimde kaynana çok kötüydü hepsini evden kovdum. Şimdi bize sadece uzaktan bakıyolar. Eşin senin yanındaysa ve eşini seviyosan hiç düşünme evlen. Eşin ailesine git gide daha çok düşman olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?