Nişanlımın aile be evden kovdu

Evlenirseniz eger bu kadin rahat huzur birakmaz. Nisanlina da fazla guvenme, erkekler evlenince aile manyagi oluyorlar.

Canim supersin
Ozellikle 2. maddeye katiliyorum...
Su ana denk annesinin dizinin dibinden ayrilmamis biri ...
Yillar yillar sonra bir kiz cikip gelecek ve ( ufak tefek tartismalar icin soyluyorum ) o kiz icin annesini , aileisni silecek...
Oyle bir adam varsa bile o adama adam demem...
Adam dedigin annesine de sevdigine de sahip cikmasini bilecek...
Ufak tefek tartismalar surekli yasanir ....
Yasaniyor diye illa birinizi silmek zorunda degil bence...

valla kardeş açık ve net: bu işten hayır gelmez.
başımıza gelsin gelmesin etrafta örneklerini çok gördük
hayat ve mutluluk paylaşmak için bir yola girerken,yolun böyle pürüzlü olması ilerde de sürekli bir mücadele gerektiriyor.
nişanlın annesini silse ayrı dert silmese ayrı...
ve annesi bu kadar baskınken rahat huzur vermez öyle ya da böyle birbirinize düşürür sizi...
bir kere pişman ol derim, defalarca değil...
ama şu da bir gerçek ki insanların çoğu yaşayıp görmeden rahat etmiyor, çevresindeki uyarılara kulak asmıyor...

Canm yol yakınken dön en iyisi. Bugün böyleyse daha bunun düğünü var sonra doğumu var bu böyle uzar gider. En başta ailesini tutardi demişsin zaten. Şimdi hersey daha çok yeni zamanla keşke deyip üzülmekten şimdi olmasi en güzeli.
Bu kadın evlenip barışsaniz dahi anlattığına göre oğlunu doldurcak belli.
Pişman olmaktansa bi kere üzül

Kadin kovmus defol demis haksiz ama sende hakli gelmedin bana, haksizliga gelemem catir catir cevap verdim diyorsun, kaynanayi gectim insan buyuklerine karsi saygili olcak, oyle her seye cevap verilmez ki, ayrica kaynanayi idare etmen lazim, he de gec kendi bildigini yap yani, daha.nisanliyken niye o kadat yuz goz oluyorsun. Kaynana bu anne degil ki, olamaz da, samimi olmiycan mesafe koycan.ama is bu hale gelmis ayrilin artik. Ailemi sildim demesine hiiic aldanma, ve ayrica ne o ailemi sildim, kolay geliyor demesi, insan annesini siler mi boyle, arayi bulmaya calisir falan, hemen sildim ben sen uzulme, yarin bi gun de seni siler, kolayina kaciyor, evlenene kadar boyle der, sonra ah annem vah annem olur.

Bu evlilik pek ışık görmüyor
Evlensen de üzülürsünüz

önceki konularında o kdar söylenmş ki sana bu iş olmaz hayır gelmez die..
bırakaında tecrübe yaşayanlar sana yol göstersin..
zincirleme olarak bugün bu konuyu açmanız en normali olağanı zaten.aksi olamazdı..
bir sonraki aşama saç saça girişmek olur ancak...

bu arada ailesini istesede silemez bir insan ..
evlensenizde en geç 6 ay sonra annesine elbette koşacaktır..
bu durumu sen kabulenmeyip kendini küçük düşmüş hissedip sürekli kavga haline gireceksiniz ve sonuç malesef boşanma ya da boşanAMAMA..
belki gebe olacaksın belkide kucagında çocugun olacak.. herşey sarpasaracak..
şimdi olmaazsa boşanırım demek çok basit sana göre çünkü o atmosferin nasıl zorlu oldugunu haklı olarak bilmiyosun..
üzgünüm ki bu iş çok yaş..
(belkide istisna olup mutlu bir ömür süreceksiniz annesinin yüzünü görmeden ama bu milyonda bir ihtimal kusura bakma)

Mahkemeler'de bir bosanma vukati daha cikmadan ayrilin hemde derhal kacin kurtarin kendinizi.. yoksa bizim gibi bosanma dava'si acarsiniz ..

Tam dusunduklerimiz yazmissiniz.Anne sebebiyke bitirmeyin tabi iliskinizi ama acelede etmeyin.Neden araniz bu sekilde bozuldu?

Keşke benim annem de nişanlının annesinin yaptığını yapsaydı. Zaten kadın demiş oğluna seviyorsan yani onu bana tercih ediyorsan sen de defol diye. Bana da çok şey söylendi hakaret bile edildi ben cevap dahi vermedim benimle yaşıt olduğu halde abimin nişanlısına. Sen nasıl oluyor da daha 1 aylık nişanlıyken annen yerinde insana cevap verebiliyorsun ki? Tamam benim yaptığım da yanlış ezilmemek lazım ama ben daha da sarpa sarmasın abim mutlu olsun diye yaptım. böyle olacağını düşünmeliydin.

Bazilari buyuge saygidan bahsetmis. Saygi bence oyle soylediginiz gibi sadece buyuk olmanin avantajiyla her turlu hakareti eden, kalp kiran, uzen birine sessiz kalmak degildir. Cocuk olsun buyuk olsun herkes saygiyi hak eder. Cunku insan onuru denen bir olgu var. Ayrica saygi cok hassas bir kavram oyle tek tarafli olmaz.
Diyecegim su ki biri size hakaret ediyorsa ettirmeyin. Size saygisizlik yapmasina izin vermeyin. Isterseniz anlayacagi sekilde yaptigi saygisizligi anlatin isterseniz ortami terk edin ama asla size saygisizlik yapilmasina izin vermeyin. Aksi halde bi bakarsiniz kendinize olan sayginizi kaybetmissiniz.

Bizde evlenirken k.valide ile sorunlar yaşamıştık baya baya kötü günlerdi.şimdi iyiyiz şükür ama,neyse...

Eşim de o zamanlar haklı olan taraf ben olduğum için yanımda olmuştu ancak annesini de hiç bırakmadı.yani hiçbir zaman annemi boş ver vs..demedi. erkekler içinden anne düşkünü oluyor.koskoca adam anası grip olmuş diye telde ağlıyor o da yetmiyor anası bize gelince kadına sarılıp anan anam garip anam diye bi şarkı var ya onu söylüyor hahahaha :)

Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi bugün annesini terk eden adam yarın sana neler yapmaz.

Son düzenleme:
Bence bırak evlenip mutlu olmayı bu nişanlılik evlilige dahi gitmez. Kv herseyi yapacak düğün olmasın diye ve nişanlı eninde sonunda annesini dinleyecek. Genelde hep böyle olur.

Benimde kaynana çok kötüydü hepsini evden kovdum. Şimdi bize sadece uzaktan bakıyolar. Eşin senin yanındaysa ve eşini seviyosan hiç düşünme evlen. Eşin ailesine git gide daha çok düşman olur zaten

benim teyzemde böle biri evlendi oğlu.gelin eli maşalı teyzem dediğim dedik.sildi attı oğlunu oğlan ilk seneler hastalıklara kaldı vücüdü yara bere oldu sonra başka ile yerleştiler günlerini gün ediyolar iyiler mutlular şimdi.teyzem aynı inat devam gelin desen höt zöt.yani
her kes işinde yolunda.aynı durum amcamlardada oldu yengem eli maşalı idi gelin maşayıda oğlunuda aldığı gibi gitti deyneksiz kaldı yengem şimdi :) ee ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir.ama bu sölediklerim yaptıklarınızı tavsip ettiğim anlamına gelmez hepimiz evlat yetiştiryoruz eğer saygısızlık yaptı iseniz bilemem

Daha 1 aydır nişanlısın 2 kere nişan atmışsın.
Bu iş olmaz.
Kayınvalide ilişkimize karışıyor demişsin ama bu kadın neden sizin her tartışmanızdan haberdar?
Çok yüz göz olmuşsunuz.
Nişanlın daha önce annesinin tarafında olmuş bu sefer senin tarafında.
Yani ilerde dönmeyeceği kesin değil.

harfiyen katılıyorum.. yüreğinize sağlık..

Benimde kaynana çok kötüydü hepsini evden kovdum. Şimdi bize sadece uzaktan bakıyolar. Eşin senin yanındaysa ve eşini seviyosan hiç düşünme evlen. Eşin ailesine git gide daha çok düşman olur zaten
kötüydü..çook kötü ama siz bu kötü kadının yetiştirdiği evlatla evlisin.. kötü bir kadın nasıl iyi evlat yetiştirir.. kadınsınız annesiniz veya olacaksınız bu nasıl bir zihniyet.. nasıl bir hareket..

Emeklilik,yaşlılık,menapoz Kadınları bu hale getırıuor,bence,yoksa gençliğinde sorsan asla öle bır kaynana olmam der,ama kötü bırıyleroyle uğraşmak zor,hele evlılıkse,erkelerde Kadından hevesi alıyor,anam dıyor besbelli,bılemedım,ama anam demeyen görüşmeyen Karım HAKLI dıyen adamda çok bence,evlilik iktidar güç oyunlarına dönmüş,çocuklar pc de oynuyor savaş oyunları,kadınlarda gerçek hayatta,olan Erkeğe oluyor,kısa devre yapıyor ıkı kadın arasında

anneniz var demi.. annenize haklıda olsa haksızda olsa böyle davranılsa ne yaparsınız.. anne bu siizi karnında taşıyan bakan büyüten anne.. bir aylık nişanlılıkta ne olabilir bu kadar.. hadi oldu siz nasıl bu kadar yüz göz oldunuz.. bizde bir laf var ağır taş yerinden kalkmaz derler.. kim dört dörtlük muamele görüyor.. biraz susmak edepten saygıdan değilmidir.. ne kaybedecektin.. şimdi eşin ailesini silse senin yanında olsa sen mutlu olabilecekmisin gerçekten... bayram günü annesine gitmese.. bebeği olacağını annesine söylemese..
kayınvalidemle çok kötü zamanlar yaşadık.. üzüldüm kırıldım ama eşim sevdiğim adam asla yaşamasın annesizlik.. asla.. 1000 yaşınada gelse anne annedir insan muhtaçtır anneye.. ve çok şükür aştık herşeyi.. olmuyormu oluyor.. ama saygıyı kaybetmiyoruz.. insan yeri geliyor annesiyle anlaşamıyor olacak okadar başka bir aile başka bir kadın..
insan bağırıp çağırınca saygısızlaşıncama ezdirmiyor kendini..
kusura bakma haklı değilsin olamazsın..
annesine rest çekmiş yok saymış bir adamı değil koca diye yanında taşımak.. sokakta yanından geçme derim...
eşim annesine çokk bağlı.. her gün konuşur.. hatta günde iki kez.. belki daha fazla annesi gelir 37 yaşında adam annesinin etrafında fır döner.. hayranlıkla bakarım hakkını veriyor anneside ona yaptı aynısını..
ve ben biliyorum ki benim annemede aynısını yapıyor bu adam.. ve ben biliyorum çok iyi biliyorum ki benim evlatlarımda bize öyle yapacak öyle görüyor çünkü çoook şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…