Nişanlımın aile be evden kovdu

Evleneceğiniz kişinin ailesi çok önemli. Ben eşime diyorum anneni bana çok iyidir diye anlatmıştın doğruca anlatsaydın asla seninle evlenmezdim. O da evet anlatsaydım evlenmezdin diyor. Bir kez daha düşünün siz evliliği. Çok zor gerçekten de.

eski konularınıza baktım.10 günde 2kere nişan atmışsınız. ilişkiniz hiç sağlıklı değil. yapcagınız şey belli

ayrıca da önceki konunuzda şöyle bi cümle kurmuşsunuz ;

"İşin kötü yanı nişanlım olan insanda annesinin yanında oldu üstüne daha körükledi annesine kızdığım zamanlarda arkasından konuşmuşum öyle söyledi annesine."

yani çocuk gibi sizi ispiyonlamış resmen. ve siz hala nişanlım evlenince benim yanımda olur mu diye soruyorsunuz. pes

Son düzenleme:

Senin ailen ne diyor bu duruma? Allah önüne bir taş koymuş ayrılmak için daha neyi bekliyorsun?

Burada en büyük hata üzgünüm ama nişanlında. Ailesinin huyunu suyunu bilmiyor mu da seni birde konuşmaya götürüyor.

Annesine nasıl cevap verirsin nasıl saygısızlık yaparsın diyenleri anlayamıyorum. Sözkonusu olan nişanlı bir genç kız, başlarda sussun sussun içine atsın saygı duysun sonra evlenince patlama noktasına gelince "senin annen zamanında şöyleydi" diye eşine mi çatsın? Cevabını vermek demek illa saygısızlıkla olacak değil ya, illa hakaret edilcek değil ya, güzelce açıklama yapılarakta cevap verilebilir.

Düğüne gelmemek, seviyorsan seni de istemiyoruz demek bir tek sana yapılan bir davranış değil, nişanlına da yapılan bir davranış. Bir huzursuzluk varsa, birtek sen mutsuz değilsin. Ama yarın birgün nişanlın "onlar benim ailem üzgünüm" dediğinde daha çok canın yanar. Nişanlın sildim dese de illa ki silemez o onun ailesi, ha nolur ilerde sen görüşmek istemezsin nişanlın tek gider vs. Tabi bu en iyi ihtimal...

Zamanın varken iyi düşün taşın, dünyadaki son erkek nişanlın değil.

Erkk milleti hevesi gectimi basina kalkmaya baslar annem bile istemiorduda ben aldimda sanki malsn.en ufak kavgada basina kalkar.he karakter meselesi bu ama dedigine gore eskiden anaciymis ii dusun cnn sonradan uzulme..kv adayida ne terbiyeszmis istemiosanda arkada oglana sole herkesn icnde bagirilirmi cirkef kari

annen haklı,seninki gibi bi hikaye yaşayıp evlenip de mutlu olan duymadım görmedim şahsen.

Ne o kayınvalide ile ne de o nişanlıyla bu iş yürümez bence arkanıza bakmadan kaçın

Neden istenmiyorsnz

Teşekkür ederim söylediklerin çok doğru çok seviyorum ama bitircem içim rahat etmiyo o kadına mesaj yazmak istiyorum gerçekten canımı çok yaktı ve onun yüzünde ayrılma noktasımdayım. Mesaj yazıp hattımı değştrcem sizce ne yazym bi nebzede olsa içimdekileri söylemk istiyorum vicdan yapsın istiyorum

Haklısın canım

Seviyorum ama bu ilişkiyi bitirmem çok daha hayırlı olcağına inanıyorum . Ama o o kadına mesaj yazmak istiyorum çünkü uykularımı bile kaçırıyo bana bağrışları aklıma gliyor. Canı yansın istiyorum vicdan yapsın varsa tabi.. Ne yazabilirim yardımcı olur musun .

Tabiki hiçbirşey yazma. İçini en rahatlatacak olan şey ne biliyor musun? Ailen nişanlını eve davet etsin, bu gibi tavırlara senin alışkan olmadığını, bu tip bir aileyle anlaşamayacağını, daha şimdiden kapıdan kovulan kızları için bu evlilik olursa endişendiklerini, her ikinizinde ilerde mutlu olmayı hakettiğinizi söylesin. Yüzüğünü vs o zaman verirsin. Sen sakın tek başına nişanlın dahil kimseyle muhattap olma, mesaj falan sakın yazma. Nişanlanmışsınız siz, aileler var içinde, sahipsiz gibi seni kovmuşlar cevabını ailen nişanlına versin. Nişanlına en büyük cevap bu olur zaten. Ailesiyle de ne yapıyorsa yapsın, gitsin kimle evleniyorsa ailesi kimi kovuyorsa kovsun ama o kişi sen olma.

Yaşamadan bilemezsin canım ayrıca eşimi annesi yetiştirmedi yurtta büyüdü. Bakma bakma ondan sonra ben senin annenim diye uzaktan zırla. Doğurmakla anne olunmuyo

Kizi falan varsa aynissni onada yapilmasini diledigini..gerci inun ne scu olacak ama can yakmaksa o sennkini yakms

Ayrıl. Bir daha da büyüklerinle haklı bile olsan çata çat çekişmeye girme. Bizim insanımız bunu kaldırmaz. Hak adalet hak getire.

Off cok kötü olmus...

Isin cok ama cokkk zor evliligin üstünde herzanan bu sorunlar olacak..

Nisanlinda evlenince böyle arkanda durmayacak sanmiyorum...

Erkek milleti güven olmazzz

Yol yakından dön derim kardeşim. Rabbim inşallah en iyisini karşına çıkarır. Evlendikten sonra daha farklı olabiliyor insanlar.canim dediğin, sırtından vuruyor.benimde senin durumunda bir arkadaşım vardı. Ne kocası ne de kendisi kaynanasiyla konuşuyordu ve evlendiler.cocuklar sakat dünyaya geldi ve sürekli hasatanedeler.rabbim insanı sevdiklerinle imtihan etmesin.

Ne dediyse cevabını verdim nedir ya, tamam kendini ezdir demiyorum ama kadını bu noktaya getirmişsen o marifetmiş gibi yazdığın cevaplar yüzünden olabilir mi? İnsan bazen alttan almalı bence.

Ben de kv ve kp yüzünden nişanı attım.. hep nişanlım bana destekti ve annesi geldi benden özür diledi ağlayarak. Nişanlımın tutumundan dolayı affettim şimdi iyiyim ama tabi eskisi gibi asla olmam. Hep resmiyim nişanlımda tek kelime etmiyor bu konuda ama saygım her zaman var.
Ama senin nişanlının sözü ailede geçmiyor belliki.. bu durumda çok vahim sonuçlar olabilir dikkat et.. iyi düşün. Evlilik şaka değil gerçekten

Bugün sen haklısın der yarın anası kıymete biner... Başta benimki de anasına çok düşkünse evlenmeseydi diyordu eniştem için, şimdi arada kalmak istemiyorum diyor annesi ve ben için... Ki eşim bana çok düşkün, neredeyse dört üçlük biridir. Aile söz konusu olunca erkekler hep arada kalıyor ve anneye pek ses çıkarmıyor canım. Dikkatli ol. Benden uyarması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…