Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaşlar canim gerçekten o kadar sikildi ki saatten anlasilacagi üzere uyuyamadim zaten.Nereden baslayacagimi bilemiyorum. Bu bayramda nisanlim ve ailesi bize gelip bayramlasacaklardi ancak kp her önemli günde olduğu gibi ufak bir şeyden kavga cikarip evi terketmiş (daha önce nisan arifesinde yapmisti) bize 2.gün geleceğiz dediler ancak baba olmadigi icin gelemediler neyse bunu hoşgorduk sonra KV beni aradi kp işyerine gelmiş gidin konusun eve dönsün kizim dedi KV yi kirmamak icin Nişanlimin da aldim gittim görüştüm aksama eve dondu.Bunun akabinde nisanlim haricinde anne babasinin ailemiz arayip özür dilememesi en azindan kusura bakmayin dememesi çok zoruna gitti.İkincisi de Nişanlimin kardesinin kiz arkadasiyla ayrilmislardi kiz sürekli yalan söylüyor vs. KV daha yeni görüştüğümüz de onu asla almam yabanci pislik nefret ediyodum zaten ondan gibi laflar etti sonra kiz arayip bugün özür dilemiş vs KV de beni aradi durumu anlatip ne diyorsun diye sordu (KV daha önce bu Kizi kiskandigim yönünde bana iftira atmisti)bende ben bilemem bana laf söylemek düşmez zaten onlarin hayati dedim gerçekten de öyle .KV bunun üzerine Kizi övmeye bas taci etmeye basladi ben ayni şekilde konuştuktan sonra teli kapadim ama KV ve kizin iki yuzluluklerinden dolayi çok huzursuzum sinirlerim bozuldu.Nisanlimda bir ara çifte düğün diyerek agzimi yokladi ben hayir deyince çok bencilsin dedi evet oyleyim ne aceleleri var bizden küçükler kiz hamile mi de acele ediyorlar diye cvp verdim sert bir şekilde bunlari sorunca nisanlim benimle acik konuşmuyor çok bunaldim bazi şeylerden supheleniyorum çok kafama takiyorum yani ne yapmak istiyor olabilirler lütfen bana yardimcisi olun
Daha nişanlısın ve kv seni arayıp kp ile konuş eve dönsün diyor, ilginç. ben çekirdek aileye amcaların teyzelerin karıştırılmasına bile gıcık olurum ki senden bunu istiyorlar. Diğer kız aradıktan sonra kv'nin seni araması da çok ilginç. Çocuk gibi sanki zeka seviyesi yeterli değil gibi geldi bir an. Nişanlınızın çifte düğün diye sorması maddi olabilir evet ancak bencilsin demesi affedersin ama kendisinin odunluğu oluyor burada.
Kısaca; Fazla rahatlar, ben olsam evlilik tarihi bi bahane bulur ileri tarihe atarım nasılsa aile içinde kaldıkça ne oldukları ortaya çıkar.
elti olayında asıl o kızı çekecek olan KV dir.o dert etmiyorsa sizi ilgilendirmez.arkasından öyle atıp tutan karşısında yalakalık yapılınca her şeyi unutuveriyor.siz mesafeli olun.elbette ailesinin çocugunun geleceği üzerine söz hakkı olacak.bence dert edilecek şeyler değil.ama KV gerçekten saf bence.2 lafa kanıyor
Iyi dusun canim arkadasin dedigi gibi hirs yapma ama iyi dusun nisanlini iyi tani emin olduktan sonra evlilige adimini at birak istiyolarsa senden once evlensinler ve şu yaslariniz kac diyen arkadas valla sinirimi oynatiyosun bi yere de baska bi cevap yazsan kafami kircam
aile her masraf da çıkış yolu buluyor da sen daha onlar görevini yerine getirmeden ne diye herşeye atlıyorsun anlamadım kp eve çağırmak sana mı kaldı ben kırıldım, ben sizin ailenize gireceğim mahçup olup özür dileyeceğini beni babana mı götürmeye geldin diyemedin mi nişanlına böyle el altındaki kız olmaya devam et...