Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim açıdan durum bu ben dedim bir ev tutalım herşey yavaş yavaş alırız ama o çalışmak yerine ailesine bağımlı olmayı tercih etti benimde bunu kabul etmemi bekliyor
nişanlımla 1 senedir beraberiz 3 aydır nişanlıyız ailesi başta hepsi bana çok iyilerdi iyi davranıyolardı.İstemeye geldiler nişan taktık ama hiç düğünümüz eşyamız altın konuşmadılar konu açmadılar.Daha sonra biz yemeğe çağırdık.Çay içildi hala konu açan yok en sonunda ben açtım.Adetlerimizden ne istediimden bahsettim.Ama kayınpederim yapamıcağını yapmcğını ve napcağımı sordu o yapmazsa.Benim orda canın sağolsun demem gerekiyormuş ki durumu olduğu halde yapmak istemedi bende cevap olarak ben nişanlımı seviyorum kimse ayrılmamı beklemesin dedim.Bizim adetlerimizin çok ağır oldugunu söyledi.Nyse o günelini öptürmeden gitti.Hiç biri aramadı 2 tane görümcem kayınvalidem kayınperderim hiç aramadılar.Aradan biraz zamn geçti dediklerimizi kabul etti orta yol bulundu.Daha sonra ailemin geçmişi ile ilgili bişiler demişler.Ama o dediklerini o en başından beri biliyodu.Kabul edip öyle istedi nişan takıldı.Şimde nişanlıma bbenimle evlenirse onu reddeciğini kesinlikle istemediğini görümcelerimi arayıp benim telefonlarımı açmamalarını kesinlikle benim konumu açmamaları konusunda emir vermiş.Nişanlım benim yanımda birbirimizi çok seviyoruz.Ama maddi olarak nişanlım ailesine mhtaç.benim kaçmamı bekliyo ama bn kaçamam ailemin yüzünü yere eğdiremem.Onu kaybetmek istemyrm.ne yapmlym beni istemeyen bi aileye gelin nasıl olurum ?
Bunu gerçekten yapmışsa hiçte hoş olmamış karışmayacaktı yorum sahibi kendini pazarlar gibi olmuş ama artık olan olmuş bi cahillik yapmış Hakkinizda en hayırlısını versin Rabbim aminCidden kayinpederin karsisina oturup cat cat bunlari bunlari istiyorum mu dediniz? Gercekten mi?![]()
...bende cevap olarak nisanlimi seviyorum kimse ayrilmami beklemesin nasil bir cumledir ya.Yapamicaklarini soylemisler biz istemiyoruz evlenmenizi ayrilin dememisler.Onu soylemeniz cok yersiz olmus.Ayrica bu konuyu aileler konusur senin atlamanda cok abes.Agir adetleriniz var derlerken neyi kastedmisler cok merak ettim nedir adetler sizde?nişanlımla 1 senedir beraberiz 3 aydır nişanlıyız ailesi başta hepsi bana çok iyilerdi iyi davranıyolardı.İstemeye geldiler nişan taktık ama hiç düğünümüz eşyamız altın konuşmadılar konu açmadılar.Daha sonra biz yemeğe çağırdık.Çay içildi hala konu açan yok en sonunda ben açtım.Adetlerimizden ne istediimden bahsettim.Ama kayınpederim yapamıcağını yapmcğını ve napcağımı sordu o yapmazsa.Benim orda canın sağolsun demem gerekiyormuş ki durumu olduğu halde yapmak istemedi bende cevap olarak ben nişanlımı seviyorum kimse ayrılmamı beklemesin dedim.Bizim adetlerimizin çok ağır oldugunu söyledi.Nyse o günelini öptürmeden gitti.Hiç biri aramadı 2 tane görümcem kayınvalidem kayınperderim hiç aramadılar.Aradan biraz zamn geçti dediklerimizi kabul etti orta yol bulundu.Daha sonra ailemin geçmişi ile ilgili bişiler demişler.Ama o dediklerini o en başından beri biliyodu.Kabul edip öyle istedi nişan takıldı.Şimde nişanlıma bbenimle evlenirse onu reddeciğini kesinlikle istemediğini görümcelerimi arayıp benim telefonlarımı açmamalarını kesinlikle benim konumu açmamaları konusunda emir vermiş.Nişanlım benim yanımda birbirimizi çok seviyoruz.Ama maddi olarak nişanlım ailesine mhtaç.benim kaçmamı bekliyo ama bn kaçamam ailemin yüzünü yere eğdiremem.Onu kaybetmek istemyrm.ne yapmlym beni istemeyen bi aileye gelin nasıl olurum ?
nişanlımla 1 senedir beraberiz 3 aydır nişanlıyız ailesi başta hepsi bana çok iyilerdi iyi davranıyolardı.İstemeye geldiler nişan taktık ama hiç düğünümüz eşyamız altın konuşmadılar konu açmadılar.Daha sonra biz yemeğe çağırdık.Çay içildi hala konu açan yok en sonunda ben açtım.Adetlerimizden ne istediimden bahsettim.Ama kayınpederim yapamıcağını yapmcğını ve napcağımı sordu o yapmazsa.Benim orda canın sağolsun demem gerekiyormuş ki durumu olduğu halde yapmak istemedi bende cevap olarak ben nişanlımı seviyorum kimse ayrılmamı beklemesin dedim.Bizim adetlerimizin çok ağır oldugunu söyledi.Nyse o günelini öptürmeden gitti.Hiç biri aramadı 2 tane görümcem kayınvalidem kayınperderim hiç aramadılar.Aradan biraz zamn geçti dediklerimizi kabul etti orta yol bulundu.Daha sonra ailemin geçmişi ile ilgili bişiler demişler.Ama o dediklerini o en başından beri biliyodu.Kabul edip öyle istedi nişan takıldı.Şimde nişanlıma bbenimle evlenirse onu reddeciğini kesinlikle istemediğini görümcelerimi arayıp benim telefonlarımı açmamalarını kesinlikle benim konumu açmamaları konusunda emir vermiş.Nişanlım benim yanımda birbirimizi çok seviyoruz.Ama maddi olarak nişanlım ailesine mhtaç.benim kaçmamı bekliyo ama bn kaçamam ailemin yüzünü yere eğdiremem.Onu kaybetmek istemyrm.ne yapmlym beni istemeyen bi aileye gelin nasıl olurum ?
istemeyen taraf senin ailen olsa nişanlının ona kaçma talebini anlarım da, istemeyen onun ailesi. o kaçsın sana![]()