- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
şu adetlerı bahane etmeyın arkadas. adetıne çok düşkünsün madem o zaman kayınpederının evınde yaşayacaksın onlar ölene kadar
hatta sadece eşinin değil, ailesinin bile sözunden cıkmayacaksın. sonucta adet, töreler bunu gerektırır.
nıye o kadar acele ettın kı, sen nişana söylerdın o söylerdı adetlerı
veya aılene sorarlardı. yangından mal mı kacırıyorsun.
eşimin ailesinin durumu çok çok iyi, annesı varyemez gibi bir şey
kadının aylık elıne gecen para feci.
biz eşimin ailesinden hiçbişi beklemedık, benım istemeye hakkım yok sonucta onun ailesi bana laf düşmezdi.
burnumu hiç sokmadım yani.
eşim hiç istemedı zaten. istediği zamanlarda da ben ben istemedım onların tek çöpünü
bi insanı sevıyorsanız gercekten ve onunda sevgısınden emınsenız, adetlerı törelerı bılmem neylerı gececeksıniz
ailesi istediği kadar paralı olsun, nişanlında para yok ve bu da demek oluyor kı onlara muhtac!
kaçmak yerıne elınden gelenı yapsın, sen de fazlasını bekleme

nıye o kadar acele ettın kı, sen nişana söylerdın o söylerdı adetlerı
veya aılene sorarlardı. yangından mal mı kacırıyorsun.
eşimin ailesinin durumu çok çok iyi, annesı varyemez gibi bir şey
kadının aylık elıne gecen para feci.
biz eşimin ailesinden hiçbişi beklemedık, benım istemeye hakkım yok sonucta onun ailesi bana laf düşmezdi.
burnumu hiç sokmadım yani.
eşim hiç istemedı zaten. istediği zamanlarda da ben ben istemedım onların tek çöpünü
bi insanı sevıyorsanız gercekten ve onunda sevgısınden emınsenız, adetlerı törelerı bılmem neylerı gececeksıniz
ailesi istediği kadar paralı olsun, nişanlında para yok ve bu da demek oluyor kı onlara muhtac!
kaçmak yerıne elınden gelenı yapsın, sen de fazlasını bekleme