- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
oncelikle şunu soylemek istiyorum yapmak zorunda değiller ancak adetlerimizde bu gibi seyler var ve yapiliyor en azindan kucuktenolsa bir gelin bohcasi koskoca ailenin icine bir lif bir terlik bir tarak iki don koyacak parasi yokmu yani eminim vardir ama arkadasim ben sunu anladim umursanmiyorsan boyle oluyor ve umursanmadigin yerde inatla durma
ben evlendim evlenirken beni zorla alisverise goturduler bisey istemedim zorla bir gecelik takimi aldilar bizde boyle alisveriste alinanlar damat evine birakilir ki bohca icinde gelsin diye
biz sulalesine bohca hazirladik goturduk bak ailesi demiyorum sulalesi diyorum
bana ne yapildi biliyomusun aldiklari gecelik takimini bi posete koyup verdiler
simdi kizlari evleniyor bohcalar havada ucuyor kizinada yapmasa demekki adetleri degil derdim ama tokat gibi yuzume carpti bak seninde yuzume carpilmis umursanmadigin ve aslinda istenmedigin
ben evlendim evlenirken beni zorla alisverise goturduler bisey istemedim zorla bir gecelik takimi aldilar bizde boyle alisveriste alinanlar damat evine birakilir ki bohca icinde gelsin diye
biz sulalesine bohca hazirladik goturduk bak ailesi demiyorum sulalesi diyorum
bana ne yapildi biliyomusun aldiklari gecelik takimini bi posete koyup verdiler
simdi kizlari evleniyor bohcalar havada ucuyor kizinada yapmasa demekki adetleri degil derdim ama tokat gibi yuzume carpti bak seninde yuzume carpilmis umursanmadigin ve aslinda istenmedigin