Nişanlımın ailesi düğün için bir şey yapmak istemiyor,(çok mutsuzum

valla yanına gelip alnından öpmek istedim seni..ya hayret bir şey hepmi aynı olur..anne gelinlik provam var bu provada ayakkabı lazım alrız kızım ..son güne kadar alamadı gittim ayakkabımı aldım...gelinliğin yarının zaten siparış verirken almıştık..bugün gelinliği teslim alacam para yok git kendin avans çek öde..kafasız diyorum şimdi kendime...o kadar kzıyorum ki...bide kadın utanmadan bizden para çekmeye çalışır...bende artık dişimi gösteriyorum valla..sevimlilikle sokuyorum lafları..dalga geçer gibi..oh hepmi benden gidecek arkadaş..azcık da onlar düşünsün...

aynen bende ne düşünüyorsam söylüyorum üzerine de gülüorum dalgalı :D hiç birşey yapmadılar kimseye karşıda dedirtmem oğlumun herşeyini ben yaptım. hiç birşey yapmadılar direk çarparım lafı. hiçte çanta ayakkabı al şeyine girmedim. alması gerektiğini bilyordu oralı olmadı eşimle gittim ben aldım. kızı evden almaya kaynanam gelmedi bile neymiş salona gelenleri karşılayacakmış sanki başka kimse yok. kuförümü bile kendim ödedim. şimdi her laf açıldığında da söylüyorum ben değil onlar çekinsin böyle daha iyi oluyor en azından ağızlarını açamıyorlar. ha tabi eş faktörüde önemli benim eşim nelerin içimde kaldığını ne kadar haklı olduğumu ve o dönem aiesi tarafından ne kadar yalnız bırakıldığını bildiğinden benim tarafımda :)

Allah kolaylık versin sana ama şu haliyle zaten zor sabrediyorsun ve artık dolmuşsun. daha fazla susmaya çalışsanda olan yine sana olacak. ha şimdi tartışmışsın ha 2 gün sonra ne fark edecek . acilen konuşman gerek. kopacaksa kıyamet kopsun derim ben en azından psikolojimş daha fazla altüst etmemiş olurum.

Tupuk,
yapmadıkları zaman boyle oluyor, yapsalardı nasıl olurdu bılmıyorum.
Benımkının 3 bekar kız bırde erkek kardesı var, dıyorum Allah onlara oyle seyler yasatsın kı,
desınler 'elefera ne kadar ıyı nıyetlıymıs' dıye.

Artık hıc cekıncem yok, senın de olmasın bos yere.
ınan olan sana bana oluyor, onların keyfı daıma yerınde.

... hiç birşey yapmadılar kimseye karşıda dedirtmem oğlumun herşeyini ben yaptım. ...

(:
Sana benım kayınpederı gondereyım de cıldır o zaman.
Ne evlenırken ne de ev alırken bes kurus yardımı olmayan kayınpederım,
'ogluma ....'dan ev aldım' dıyormus!

Sımdı balkonumuza pımapen yaptırdık.
Nasıl olduysa onu odemek ıstemıs.
Esıme karsı cıkıyorum, ama nedenını acıklamıyorum.
Cok zorlarsa dıyecegım, 'bes kurus vermedıgı halde evı aldıgını ıddıa edıyor.
Pımapenın parasını oderse, tapuyu ıster' dıye.

Tupuk,
yapmadıkları zaman boyle oluyor, yapsalardı nasıl olurdu bılmıyorum.
Benımkının 3 bekar kız bırde erkek kardesı var, dıyorum Allah onlara oyle seyler yasatsın kı,
desınler 'elefera ne kadar ıyı nıyetlıymıs' dıye.

Artık hıc cekıncem yok, senın de olmasın bos yere.
ınan olan sana bana oluyor, onların keyfı daıma yerınde.

(:
Sana benım kayınpederı gondereyım de cıldır o zaman.
Ne evlenırken ne de ev alırken bes kurus yardımı olmayan kayınpederım,
'ogluma ....'dan ev aldım' dıyormus!

Sımdı balkonumuza pımapen yaptırdık.
Nasıl olduysa onu odemek ıstemıs.
Esıme karsı cıkıyorum, ama nedenını acıklamıyorum.
Cok zorlarsa dıyecegım, 'bes kurus vermedıgı halde evı aldıgını ıddıa edıyor.
Pımapenın parasını oderse, tapuyu ıster' dıye.

valla süpersin takdir ettim...ya öyle olmalı tepkini vermelisinki bir şey söyleyecekleri zaman tepkinden çekinip ağızlarından çıkan lafı tartsınlar...yoksa gelip tepene oturuyolar..her istediklerinide yaptırıyo duruma geliyolar...ama konu sahibinide söylüyorum tepkini koymazsan tepen çıkarlar güzelim...şimid bunlar olurken bir bakmışsın borç içindesin birde onlara destek çıkıyosun ve seni psikolojik olarak o kdar çok ezerlerki bunu yapmak zırunda hissetmeye başlarsın bi dönem sonra sen bizim hatalarımıza düşme derim...sevimli sevimli sok lafları..neden sen üzülüyosun seni üzenler üzülsün derim ben

Nikah şekeri,gelinlik,damatlık vs aklına gelebilecek her şeyi kendim aldım.5 kuruş fayda görmedim zaten bu devir öyle bir devirki eskıden gelin alınırmış şimdi damat alıyorsun.İşin komiği o kadar abartmışlardıki oğullarının akşama giyecek pijaması ve çamaşırı bile yoktu Bizimkiler üstlerine alındılarmı hiçççç istiflerini bile bozmadılar.laf soksan ne anlayana derler

Bence üzülme canım benim gelinliğimi bile almadılar insan üzülüyor ama boşver yarın öbür gün başına kakarlar üzülme hiç takmamaya çalış eşin iyiyse sen ona bak canım:34:

valla cnm ne olursa olsun birazda bizden kaynaklınıyo mu ne diyroum bazen..benden sonra eşimin kardeşi evlendi daha o zamanlar ataması olmamıştı, ücretli öğretmenliğin olup olmayacağı kesin değildi..kız ince çorabına kadar aldırdı kaynıma...ben dediğin gibi herşeyimi kentim yaptım...ya insan bi garip hissediyo aynı aile gelin gittik sonuçta...bizim yüzümüz yumuşak ondan arkadaşım baştan cadı olacan bak nasıl yapıyolar o zaman herşeyi

hep bu türlü konulara aynı yorumu yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim..
eğer ortada verilmiş bi söz yoksa şikayetlenmeye kimsenin hakkı yok..
yani size nikah kıyafeti çantası vs vs almak zorunda değiller..
siz bundan sebep nişanlınızı boğuyorsanız sinirlenmekte haklı bence.
sebep her ne olursa olsun bu kadarcık şey için kimseye yüz eğmem kendim yaparım olur biter..

kesinlikle katılıyorum..Beklenti içinde yaşamak insanda stres yapıyor, bir çok durumda böyle..üzülmemek için kendi işini kendin görüceksin o kadaaarr!! kimseye de eyvallah etme hele ki bu yüzden de nişanlını boğma işte bi çok kadın bu yüzden kaybediyor...

aynen bende ne düşünüyorsam söylüyorum üzerine de gülüorum dalgalı :D hiç birşey yapmadılar kimseye karşıda dedirtmem oğlumun herşeyini ben yaptım. hiç birşey yapmadılar direk çarparım lafı. hiçte çanta ayakkabı al şeyine girmedim. alması gerektiğini bilyordu oralı olmadı eşimle gittim ben aldım. kızı evden almaya kaynanam gelmedi bile neymiş salona gelenleri karşılayacakmış sanki başka kimse yok. kuförümü bile kendim ödedim. şimdi her laf açıldığında da söylüyorum ben değil onlar çekinsin böyle daha iyi oluyor en azından ağızlarını açamıyorlar. ha tabi eş faktörüde önemli benim eşim nelerin içimde kaldığını ne kadar haklı olduğumu ve o dönem aiesi tarafından ne kadar yalnız bırakıldığını bildiğinden benim tarafımda :)

Allah kolaylık versin sana ama şu haliyle zaten zor sabrediyorsun ve artık dolmuşsun. daha fazla susmaya çalışsanda olan yine sana olacak. ha şimdi tartışmışsın ha 2 gün sonra ne fark edecek . acilen konuşman gerek. kopacaksa kıyamet kopsun derim ben en azından psikolojimş daha fazla altüst etmemiş olurum.

Yaşadıklarımız bire bir aynı :)) bizimkilerde malesef biz yaptık diyorlar. Evlendik hiç bişey yapmadıları halde oğumuzu evlendirdik evini dayadık döşedik dediler. Ev aldık. Şimdide evinide
aldık daha ne yapalım diyorlarmış. Kayınvalidem evimi bile görmeye gelmedi ev hediyesi almamak için artık düşün. Ben laf sokma yetenegine sahip değilim malesef eşime söylüyorum
annen böyle böyle söylüyor diye oda boşver konuşsun bişey yapmadıya ezikliğini böyle
bastırıyor diyor ama kayınvalidem bişey söylemiyoruz diye konuşuyorda konuşuyor gıcık şey.

kesinlikle katılıyorum..Beklenti içinde yaşamak insanda stres yapıyor, bir çok durumda böyle..üzülmemek için kendi işini kendin görüceksin o kadaaarr!! kimseye de eyvallah etme hele ki bu yüzden de nişanlını boğma işte bi çok kadın bu yüzden kaybediyor...

forumda kendi işini kendi görmüş,iyi niyetle birşey beklemeiş bir sürü hanım var.ben de gelinliğimi kendim aldım.çok iyi niyetliydim.şunu isterim bunu isterim demedim.kanaatkar oldum.

kaynanam kendime alışveriş yaparken geldi.gelinime çarşaf alıcam diye.kendine çarşaf kızına çarşaf kızına televizyon robot çaycı aldırdı.bizimkine ekletti.eşim kira için şunun için bunun için para ddiye elimdekini almıştı.işyerinden patronu bir imkan sunmuştu.sen parayı ver alacaklarını ordan hallederiz dedi.tamam dedim.hanımefendi de fırsatı kaçırmadı.alamıyoruz bari alsınlaar demedi.gelip kendine aldırdı.paramla canım sıkıldı.eşime para vermek yerine gider herşeyimi peşin alırdım tadım kaçmazdı.ne oldu anneme bir robot alamayacak mıyım?nekadar fesatsın?

evlendikten sonra tacizler devam etti.gelinim bana alır demeler.çamaşır makinesi lazım diyo.taksitle alırsınız diyorum yüzü asılıyo.görümceme benden habersiz koltuk aldırınca ipler koptu.ben kusa kusa işe gidiyorum.eve para gelmiyo ses çıkarmıyorum.mutfağımda ne varsa yapıyorum yiyorum.hamileyim.manavın önünden cebimde 2 lirayla geçiyorum susuyorum.en son patladım.bir kuruş vermeme sana dedim.o gün aile birliğimiz bozuldu.görümcelerimin doğumlarında hastane masraflarını halletmemizi istedi,beşik istedi,mama parasını halletmemizi istedi.bunları eşimin patronundan iş karşılığı yaptırmak istiyo.eşim maaşını konuşamıyo.sigortasını konuşamıyo.evinin dekorasyonunu değiştirmek istiyo.koltuk tan sonra kıyameti kopardım.boşanmaya kadar götürürüm dedim.her gidişimizde tek muhabbeti paradır.doktora gitmiş şu kadar para istemiş.3 yaşındaki çocuğum kreşte şu an.çalışmasam cebimizde para olmayacak.

al sana iyi niyet.

forumda kendi işini kendi görmüş,iyi niyetle birşey beklemeiş bir sürü hanım var.ben de gelinliğimi kendim aldım.çok iyi niyetliydim.şunu isterim bunu isterim demedim.kanaatkar oldum.

kaynanam kendime alışveriş yaparken geldi.gelinime çarşaf alıcam diye.kendine çarşaf kızına çarşaf kızına televizyon robot çaycı aldırdı.bizimkine ekletti.eşim kira için şunun için bunun için para ddiye elimdekini almıştı.işyerinden patronu bir imkan sunmuştu.sen parayı ver alacaklarını ordan hallederiz dedi.tamam dedim.hanımefendi de fırsatı kaçırmadı.alamıyoruz bari alsınlaar demedi.gelip kendine aldırdı.paramla canım sıkıldı.eşime para vermek yerine gider herşeyimi peşin alırdım tadım kaçmazdı.ne oldu anneme bir robot alamayacak mıyım?nekadar fesatsın?

evlendikten sonra tacizler devam etti.gelinim bana alır demeler.çamaşır makinesi lazım diyo.taksitle alırsınız diyorum yüzü asılıyo.görümceme benden habersiz koltuk aldırınca ipler koptu.ben kusa kusa işe gidiyorum.eve para gelmiyo ses çıkarmıyorum.mutfağımda ne varsa yapıyorum yiyorum.hamileyim.manavın önünden cebimde 2 lirayla geçiyorum susuyorum.en son patladım.bir kuruş vermeme sana dedim.o gün aile birliğimiz bozuldu.görümcelerimin doğumlarında hastane masraflarını halletmemizi istedi,beşik istedi,mama parasını halletmemizi istedi.bunları eşimin patronundan iş karşılığı yaptırmak istiyo.eşim maaşını konuşamıyo.sigortasını konuşamıyo.evinin dekorasyonunu değiştirmek istiyo.koltuk tan sonra kıyameti kopardım.boşanmaya kadar götürürüm dedim.her gidişimizde tek muhabbeti paradır.doktora gitmiş şu kadar para istemiş.3 yaşındaki çocuğum kreşte şu an.çalışmasam cebimizde para olmayacak.

al sana iyi niyet.

ben iyi niyet gösterelim demiyorum ama zaten almak zorunda değiller diyorum..
ne kimseden bişey beklerim ne kimseye hakkımı yediiririm..
buna eşimin anneside dahildir..
sizinki biraz kendini kullandırtmak olmuş..
neyseki farkına varmışsınız..

konu sahibi arkadaşım konu baştan sona tekrar bir oku bak birçoğumuzun iyi niyetinden neler geledi başına hala yakamızı kurtaramayoruz hala...kayanan ister kayınların ister,görümlcelerin ister ister zonu yok..yüz verirsen ayıya gelir pisler halıya o hesap...daha yolun başındayken koy rengini...

kayınvalidemin bir tanıdığının oğlu elvlendi..artık neler yaptılarsa kıza bilirsiniz işte düğünden sonra gelin ile damatı evine götürü erkek tarafı kız kapıdan içieri sokmamış bunları halada sokmuyomuş vede gitmiyomuş bunlara...kusura bakmayın nişanlılığımı mahvetttiniz evliliğimi mahvetmenize izin vermeyecem hadi iyi geceler demiş...kız bişey dieyece die hepsi hazırolda bekliyo şimdi...belki evet bu da abartı bilmiyorum yoruma açık ama ne yaptılarda kız bu noktaya geldi o da önemli...

ben iyi niyet gösterelim demiyorum ama zaten almak zorunda değiller diyorum..
ne kimseden bişey beklerim ne kimseye hakkımı yediiririm..
buna eşimin anneside dahildir..
sizinki biraz kendini kullandırtmak olmuş..
neyseki farkına varmışsınız..

kulanıyorlar.ve ses çıkaramıyorsun.ses çıkarsan fesat oluyorsun.patlama noktasına gelince ipler kopunca susuyorlar biraz.o da biraz.

herkes dengini arasın.ailesi bir kuruş biriktirmemiş mi.beyefendi benim ailemin aldıklarıyla sefa süremez o zaman.herşeyin bir usulü gelenek göreneği var.hazırlanacak insanlar .hem bir hazırlık yok hem kavga ,hem bin türlü çirkeflik yaşanıyor.sanki oğulları trilyon kazanıyor gibi tavırlar

maddi hiçbişey önemli değilde

herşeyi kendileri yapmış gibi kasılmaları

sana birşey alamadık demek yerine türlü sorun çıkarmaları insanı üzüyor.bir de eşiniz en hassas günlerde bunlar yüzünden bağırmışsa o acılar hiç bitmiyor.

konu sahibi arkadaşa söylüyorum.o içinde kalanlar hiç geçmiyor.düğün okadar özel birşeyki geri dönüşü yok ve insan hayatındaki en önemli anlardan biriymiş o zaman anlıyosun.her düğüne gidişinde aklına geliyor.ailesi için şimdiden kıracaksa sizi ,kırmaması gerektiğini anlayana kadar daha çok kavga edeceksiniz demektir.keşke bir çözüm sunabilsem ama yok ne yazık ki.insanları bir anda değiştirmek imkansız.

bence bu karşıdakinden birşey beklemek değildir. mesela benim maaşım nişanlımdan daha iyi. herşeyimi yapabilirim çok şükür ama yapmam. yapmamam gerekir. erkekler nasıl bizden sen kadınsın evin işini yaparsın edersin çocuk bakarsın diye bekliyorsa ben de bekliyorum erkekse yapacak. yapamayacağı şeyi istemem o ayrı, onun yapabileceği kadarına razı olurum. ama herkes sorumluluklarını bilmeli bence. benim de istediğim gelinliği almadılar. şu anda gelinliğim yok ama ben almayacağım, alabilecekleri neyse onu giyerim ne yapayım.

iyi niyetliyimdir, mobilya ve beyaz eşyaları ortak alıyoruz ama fazlasına karışmam. çünkü insan emek vermediği şeyin kıymetini bilmiyor bunu anladım burada gördüklerimden duyduklarımdan.

hatta bana şurada elektrik süpürgesi var bakarsın filan dedi de sinirlendim. bana al mı demek istiyorsun o zaman erkek tarafı kız tarafı diye ayıralım alacaklarımızı dedim. nişanlım çok üzüldü beni yanlış anladın filan dedi ama mecburdum. mesele alıp almamak değil hakikaten erkek tarafı çok uyanık olmaya çalışıyor bu devirde. zaten ben onlardan bir şey istemedim, ama onlar da istemesin o zaman.

ben kendi adıma konuşuyorum sadece..
eşim yıllarca çalışmış biriktirmiş..
herşeyimi aldı takımdan ıvırıma zıvırıma kadar..
ailesi bi çeyrek bile takmadı düğünde..
bana mı yaptılar..hayır kendilerine..
beni ne abad eder ne berbat..
yarın öbürgün hiçbişeyi başıma kakamazlar bende zerre bişey isteyemezler..
istetmem.
çirkefleşmeye çirkinleşmeye gerek yok..
sınırımı ona göre çizerim..
hmm zaten evlilğe maddi manevi hazır olmayan biriylede evlenmeyi düşünmeyeceğime göre ailesinden bişey beklememem çok normal değil mi..
yoksa erkek tabiki üzerine düşeni yapmalı ama kimsee muhtaç olmadan..
madem çıktın bi yola ..ne sen kendine yapacaksın bunu ne nişanlına.
ailene el açtırmayacaksın..
ben böyle düşünüyorum..
aileyi bişeyler yapmaya mecbur gibi görmek bana itici geliyor..yaparlarsa ne ala ama yapmak zorunda değiller..
ama ben şimdiden düşünüyorum oğlum için arsa alayım evlilğine vs vs.. ama içimden geliyor..
yarın öbüürgün oğlumun evleneceği kız karşıma geçip bi çantanın elbisenin heabını sorarsa gözümden düşer..
evlilikte yükümlülük altına girmiş olanlar eşlerimizdir birinci derecede..

Bir ailenin evlenen kızı yada oğluna yardım etmesi için illa ki söz vermesine

yada biz size destek oluruz demesi gerektiğine inanmıyorum, üzgünüm...

Bu eskilerden beri hep böyledir,evlenene ailesi yardım eder ama görünen o ki

artık (erkek babaları özellikle) cebinde akrep varmışcasına elini cebine atmaya korkar

olmuş..ve benim kendi evliliğimde de yakın zamanda evlenen arkadaşlarımda gördüğüm

kadarıyla kız ailesi daha çok destek oluyor...

üzgünüm ama anne baba olmak sadece sevmeye yada onlara bakmaya geldiğinde olmaz...

Ama şu yönü de var tabi...ben kayınpederlerden bir iğne görmedim (iğneyi geçtim bizim

altınlara bile el koydular) ama iyi ki dokunmamışlar hiçbirşeye...

şimdi kafam rahat,o evi biz eşimle ne çabalarla kurduk,şimdi söz söyleyemiyorlar!!!

Konu sahibi arkadaşım,iyi ölç tart derim ama yardım etmiyorlar diye değil..

Nişanlın hakkında,iyi düşün..

Sana destek,sahip olabilecek biri mi ....

istetmem.
hmm zaten evlilğe maddi manevi hazır olmayan biriylede evlenmeyi düşünmeyeceğime göre ailesinden bişey beklememem çok normal değil mi..
ben böyle düşünüyorum..
aileyi bişeyler yapmaya mecbur gibi görmek bana itici geliyor..yaparlarsa ne ala ama yapmak zorunda değiller..
ama ben şimdiden düşünüyorum oğlum için arsa alayım evlilğine vs vs.. ama içimden geliyor..
yarın öbüürgün oğlumun evleneceği kız karşıma geçip bi çantanın elbisenin heabını sorarsa gözümden düşer..

iyi güzelde arkadaşım..hadi varki elimizde yaptık ben çalışmasam...ne gelinliğimi nede ıvır zıvırımı alabilirdim...o zman ne die dünürüm el ele verip bu çocukarın yuvasını kuracağız derler...ben çalışmsan ne olacaktı bazen bunu soruyorum kendime nikah dedik kaynanam düğün allah düğün dedi..düğün yaptık kim ödüyo ben..çalışmasan gelşnlik yerine düğünde ne giyecektim almadı kadın..oğlunun elindekide bi yere kadar gidiyo..bitiyo tamam herşeyi yapamazlar zaten ama illaki destek çıkmak zorundalar...otesi yok benim kafamda..kız tarafı nasıl herşeyini laıyosa kendi adıma konuşuyorum obür tarafata yapacak arkadaş..yapmazsa ve sonrasında konuşursa konuştuğuna pişman ederler..

ben iki üç gündür söylüyorum valla bir iğnenizi görmedim bende size bir iğne işlemez die bu kadr...evet eşler hazır olmalı o konuda sonuna kadar kaıtılıyorum ama anne babada düğüne misafir gibi uzaktan bakamaz...ya evlenın en özel anı nasıl kıyarsın..demişsin ya yarın bir gün gelinim bana bunu derse gözümden düşer die..bence benim fikrim sakın yanlış anlama...elimde var yada elimde olduğu kadarıyla durumuda izah ederek geline laf söyletmeden ben herşeyini yapmaya çalışırım..zaten ben kimsenin erkek ailesinden o ailenin tepesini aşacak bi şey isteyeceğini sanmıyorum..bütçler neye elverirse..ama dışarda el gibi davranmak çok başka

istetmem.
ben böyle düşünüyorum..

nikah kıyafeti nedir ki?gelinlik nedir ki?tonla masraf yapılıyor.

birikimler 2 günde olmaz.

planlamayla olur.

1.kazançalrı ailenizle aynıysa aileniz kenara bir iki atarken onlar atmamışsa müsrif ve düzensiz bir aile olduklarını gösterir.aynı parayı kazansanız da sürekli sizden beklerler.Eşinizin de adam olması para kontrolünü anlaması için bir sürü kavga bir sürü çaba gerekir.insan tatlı dille herşeyin hallolmayacağını böyleleriyle karşılaşınca anlıyor.
2.kazançları ailenizden düşükse.yine sürekli sizden beklerler.oğulları o ortamda yetiştiği için mantığı onlar gibi çalışır ve size ters gelenleri normal görür.anlaşamazsınız.
3.gelirleri sizden çoksa.daha kötü aile içi bir facia olmuş demektir.paraların bir içiki kadın gibi yerlere aktığını rahatlıkla düşünebilirsiniz.yine sizden beklerler.kaynana bak oğlum baban evde para bırakmıyor der.

şu an 5000 lik kredi 109 109 ödeniyor.

gelinliği damat tarafının alması nışan alışverişi yapmak adettir.

erkek tarafı çok iyi biliyor kandırmayı.ne yazıkki kız tarafları çok iyi niyetli oluyor.

nikah kıyafeti nedir ki?gelinlik nedir ki?tonla masraf yapılıyor.

birikimler 2 günde olmaz.

planlamayla olur.

1.kazançalrı ailenizle aynıysa aileniz kenara bir iki atarken onlar atmamışsa müsrif ve düzensiz bir aile olduklarını gösterir.aynı parayı kazansanız da sürekli sizden beklerler.Eşinizin de adam olması para kontrolünü anlaması için bir sürü kavga bir sürü çaba gerekir.insan tatlı dille herşeyin hallolmayacağını böyleleriyle karşılaşınca anlıyor.
2.kazançları ailenizden düşükse.yine sürekli sizden beklerler.oğulları o ortamda yetiştiği için mantığı onlar gibi çalışır ve size ters gelenleri normal görür.anlaşamazsınız.
3.gelirleri sizden çoksa.daha kötü aile içi bir facia olmuş demektir.paraların bir içiki kadın gibi yerlere aktığını rahatlıkla düşünebilirsiniz.yine sizden beklerler.kaynana bak oğlum baban evde para bırakmıyor der.

şu an 5000 lik kredi 109 109 ödeniyor.

gelinliği damat tarafının alması nışan alışverişi yapmak adettir.

erkek tarafı çok iyi biliyor kandırmayı.ne yazıkki kız tarafları çok iyi niyetli oluyor.

sonuna kadar katılıyorum..oh hiç bişeyimi almadılar kafam rahat olayını da ben evliliğimde görmedim..evet hiç bişeyimi almadılar ve hala benim elimdekini almaya çalışıyolar..benim kafam falan rahat değil valla canıma ot tıkadılar resmen..

sizn aileniz herşeyiniz yaptıysa,onlar da bir çamaşır bir kıyafet alamayacak durumdaysa zaten aileleriniz arasında uçurum var.çiftler arası bu denkliğin bozulması hep sıkıntı çıkarır.mutluluk yüzü görmezsiniz.

Back
X