- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi UmutsuzKedi
aynı bende arardım sorardım bide pandemi de evlendik nerdeyse her gün konuşurduk yasaklar ne zaman bitcek ay şöyle açıklama yaptılar böyle açıklama yaptılar diye yalan yok beni sevmesi de hoşuma gidiyodu ondan da arıyodum, ama düğün arifesinde ve sonrasında kırıldığım şeyler oldu bıçak gibi kestim ve özellikle haftasonları onların yanına gitmediğimiz gün bile görüntülü arar oldu hiç müsait misiniz değil misiniz demek yok bunlarda bizim ilişkimize etki etti ediyorda 1 sene oldu anlamıyor hala görüntülü arıyor hala açmıyorum. o yüzden zamana bırak yüzgöz olmaBir arkadaşım evlenmeden önce kv ile çok samimiydi kadının yaşı da genç, iyi anlaşırlardı arkadaş gibiydiler. Evlendikten sonra arkadaşım çok pişman oldu eşiyle bir yere gidecek olsalar kadın sanki davet edilmiş gibi hazırlanıyor. Biraz tanıdım kadın kötü niyetli gibi gelmedi bana. Gelinin ev işine falan yardım eder, kıçını yayıp hizmet beklemez klasik kaynanalar gibi. ama muhtemelen alıştığı için kendi de farkında değil rahatsız ettiğinin. Hatta kendini geri tutsa üzüleceklerini düşünüyor bile olabilir. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor