Sende arada gelip kalmak isteyebilir.Annenin evinde kalmak istemesi abes olmuş.Çok az bir süre sonra evleniyoruz ama beni bir kaygı aldı.
Niṣanlımın ailesi hep bizim eve (ailem ile yaṣandığım eve) gelmek istiyordu. Hatta kaynanam annem'e sizde yatalım türü bir ṣey demiṣ annem "he he" deyip geçirmiṣ.
Bize gelirsek bana'da kaynanam iṣte 2. bir anahtar verirsiniz dedi. Güya ben iṣteyken gelip oturacakmıṣ... yuh yani.
Niṣan alıṣveriṣi yaptığımızda'da "misafire" özel yatak örtüsü falan aldı. Sonra'da diyor "sizde yatıncı üstümüze atarız" dedi. Ben çalıṣıcağım sabah gelip aksam gidiceğim. Ben nasıl ağırlim onları. Gerçekten morelim çok bozuk, düğün stresi falan derken bu da geliyor aklıma. Aramızda 2 saat mesafe var, ama bunu mahana edip bizde yatıcaklar.
Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Kaynanam çooook titiz birisi. Öbür gelilini pis diye kötülüyor. Ben iṣten gelip nasıl evi hergün temiz tutayım...
Çok aṣığız birbirimize. Yoksa bırakmıṣtımSen yap diye demiyorum ama 2. anahtarı bana verin diyen kaynananın oğlunun avucunun içine alyansı bırakırım
Nişanlınla konuşmadan mi yaparsınSen yap diye demiyorum ama 2. anahtarı bana verin diyen kaynananın oğlunun avucunun içine alyansı bırakırım
İnan deli gibi sevsende olmuyor bazı şeyler uyusmayinca.Çok aṣığız birbirimize. Yoksa bırakmıṣtım
… anne(artık adı neyse) gelinin değil oğlun pis bence yoksa kalkar evi temizlerdi naparsın aile evinde görmemiş normal sanıyor deyin gitsin.Çok az bir süre sonra evleniyoruz ama beni bir kaygı aldı.
Niṣanlımın ailesi hep bizim eve (ailem ile yaṣandığım eve) gelmek istiyordu. Hatta kaynanam annem'e sizde yatalım türü bir ṣey demiṣ annem "he he" deyip geçirmiṣ.
Bize gelirsek bana'da kaynanam iṣte 2. bir anahtar verirsiniz dedi. Güya ben iṣteyken gelip oturacakmıṣ... yuh yani.
Niṣan alıṣveriṣi yaptığımızda'da "misafire" özel yatak örtüsü falan aldı. Sonra'da diyor "sizde yatıncı üstümüze atarız" dedi. Ben çalıṣıcağım sabah gelip aksam gidiceğim. Ben nasıl ağırlim onları. Gerçekten morelim çok bozuk, düğün stresi falan derken bu da geliyor aklıma. Aramızda 2 saat mesafe var, ama bunu mahana edip bizde yatıcaklar.
Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Kaynanam çooook titiz birisi. Öbür gelilini pis diye kötülüyor. Ben iṣten gelip nasıl evi hergün temiz tutayım...
Özür dilerim türkçem kötü. Özetlemek gerekir ise kaynanam ṣimdiden bizde kalma planları yapıyor. (Daha niṣanlıyız...)Konudan hiçbir şey anlamadım
O zaman nişanlınla konuşmalısın. Siz evdeyken tabi ki de gelirler ama bu ne daha evlenmeden anahtarı verin diyen bir kadın sonrasını düşünemiyorumÇok aṣığız birbirimize. Yoksa bırakmıṣtım
1 saatlik mesafeden bayramda veya herhangi gün akrabamin gece12 de geldiğini bilirim.Mahana ne arkadaş bahane yazmak çok mu zor herseye söylenmem ama bu çok rahatsız edici
2 saatlik mesafede hiç yatiya gelmeyeceklerini düşünmek hata bence.
Ama bunun dengesini kurması gereken kişi oğlu.
Çok az bir süre sonra evleniyoruz ama beni bir kaygı aldı.
Öyle olsa güzel olur.Kadin anahtar istemiş.Kocasiyla uygunsuz yakalansa ne yapacak.Kuzum eğer evleneceksen, şimdiye kadar sınır çizemediysen tek yapabileceğin bu kaynanayı kullanmak olabilir. Sen yokken evine girsin temizliğini yemeğini yapsın televizyonunu izlesin sen gelince evden çıksın. Anne ben yapamıyorum senin yaptığın gibi olmuyor, salonu ben topladım ama keşke mutfağa el atsan dersin. Gel toplu yemek yapalım haftalık dersin, mantı börek yaptırır buzluğuna atarsın. Kendini onun için ev işi yapmaya dair hazırlama. Hiç öyle kirli çamaşırımı görür yıkar diye düşünme, o annecilik oynamak istiyorsa oynasın. Prensesler gibi keyfine bakmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?