Niṣanlımın ailesi ṣimdiden bizde kalma planları

Aynen taviz vermemek lazım.

Size de pis desin ne olacak? Bence hiç ağırlamaya çalışmayın. Geliyorsa oğlunun evine geliyor, oğlunun da vaktiyle kakasını temizlemiş bu kadın. Eli ayağı tutuyor, kendi temizlemek istiyorsa kendi temizlesin, kendi yemek yapmak istiyorsa yapsın, yatağına çarşaf serip örtü örtecekse kendi yapsın. siz yorgun argın işten gelip bir de onları ağırlayacağım diye hiiiç kendinizi yormayın. Biz yorduk da ne oldu? yaranıyor musun? Hayır. O yüzden ben de keşke hiç paralamasaydım kendimi diyorum. Geç akıllandım ama akıllandım artık. Şunu farkettim ki ne kadar az verici olursam ne kadar da bencil olursam o kadar kıymete biniyorum. İronik ama gerçek.

O zaman nişanlınla konuşmalısın. Siz evdeyken tabi ki de gelirler ama bu ne daha evlenmeden anahtarı verin diyen bir kadın sonrasını düşünemiyorum
Nişanlın idare etmeyi bilecek.Annesini de senide yoksa ileride anne sözünden çıkmaz.Cok aşığım dediğin adam seni annesine ezdirir.

Kadın yapacağı şeyleri evlenip yuva kurmadan çıtırdatıyor şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum

ama bu kaynanalar zaten hizmet bekledikleri için o kadar sık gelmek istiyorlar gelinlerinin evine, saydıklarını yapacak olan 10 taneden 1 tane anca çıkar Begüm. Kadın yapmaz, iş beklendiği için de kaçıp evine gitmez. Konu sahibi de sinir olduğuyla kalır

"Anne geleceğin zaman ara" derler. Çat kapı habersiz gelecekse de kapı içeriden de kilitlenebilir.

İnsan evinde “kaynanam gelebilir kapıyı kilitleyeyim” diye de yaşayamaz ki. Ortak ev değil ki orası, gelirken haber versin. Normali “gelmeyi düşünüyorum, uygun musunuz?” olur

Aynen öyle.Senin evin senin hayatın iş kadınısın.Hesap vermek zorunda değilsin.

Aynısı bana yapıldı.Ben çok iş bilmezdim önceden annem vefat etti.pandemi zamanı 1 sene kimse gelip gitmedi.Bende rahatlıktan çalışıyorum da ev temizliğinde tonlarca laf ettiler.Yetistigim oldu yetisemedigim oldu kendi ailem ev temiz değil diye.

2 saatlik mesafede kalinir bence ya, hele de yasli insanlar, bir de toplu tasimayla falan geleceklerse yorucu olur.

O yuzden kalmalari, kalacaklari zamani da dusunmesi falan kotu gelmedi bana.

Ama diger gelinini size kotulemesi falan hos degil. Izin vermeyin bunlara en bastan.
Benim kayinvalidem arada gelinlerini bana sikayet eder, ben de sukret millette ne gelinler var diye bdv den ornek veririm sonra aman aman benimkiler o kadar degil der.

Ya işte ilk cümlede yazdığım gibi ya mesafesini koyacak, ya da kadını kullanmaya çalışacak. Mesafesini ilk misafir konusu açılıp, örtüler alındığında koyması gerekirdi. Kızcağız ilk başta ses çıkarmamış, çıkaramamış ama bir of pof yapsa anlardı kaynana suratını asar otururdu. Şimdi kız tepki vermediğinden kendi kendine eve konma planları yapıyor.

o eve konar da zaten, sanmıyorum ki konu sahibi mesafe koyabilsin :/ hırsıza kilit dayanmaz sözü gibi, darlayacak olan kayınvalideye mesafe koymak mümkün değil. Anca küsünce rahat eder insan

Kendi ailenin yapması da ayrı bir olay ya.
İnsan kendi çocuğunu tutmaz mı önce.

Mahana değil, bahane.
Oglu ve gelinini tabiki ziyaret edecek ne sanıyordunuz çalıştığınız için ölene dek gelmeyecek mi?
Annenlerin evinde kalmak istemesi çok saçma, asla yüz vermeyin. Eşiniz ne diyor bu duruma? Demek ki onlarda başka evlerde kalmak çok normal.
Anahtar sakin ha sakın direkt yüzüne söyleyin anahtar veremem diye.

Hadi geçmiş olsun,öyle arada oğlunun evi diye gelecek bir kaynananiz yok ,sizin eve yerleşir yakında kadın sinyalleri çaka çaka son hız geliyor,sizde bir çok gelinin yaptığı hatayı yapıyorsunuz aman sevdiceğim huzursuz olmasın,aman beni herkes minnoş gelin bilsin.Ogluda gayet memnun hiç itiraz etmiyor eee sizden de tek laf yok.Evlenince yapılan suratlar, tripler bir işe yaramaz o zaman dünyayı tersten okuturlar size.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…