Nişanlımın ailesi!

feys

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
62
0
16
Ankara
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum. Benim de geleceğimle ilgili büyük endişelerim var. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Nişanlımla 3 buçuk yılın ardından nişanlandık. Yakın zamanda da düğünüm var. Birbirmzi hala çok severiz. Birbirmize İlgimiz her gecen artarak devam etti bugüne kadar. Ancak ailesi beni çıldırtıyor. Nişanlanma aşamam büyük olay zaten. Nişanlımın güzel bi işi mesleği var. Ben Kpss ye hazırlanmadım. kurumssl bi firmada işe başladım. Fakat maaşım çok yüksek deil. Ama herkesin çalinak isteyeceği biyerde çalışıyorm. Bunu neden söylüyorum çünkü nişanlımın ailesi oğlunun aldığı maaşı konuşuyo sürekli. Özellikle annesi oğlumun dolgun maaşı var işte şöyle malımız var şöyle evimiz var. Görümcem var bitane o da biyerde çalışıyor bigün bizdeylen anneme diyoki kayınvalidem çalışsınlar koca parası yemesinler. Annem şok oldu. Ben ağzımı açıp muhatap olmuyorm hiç ne annesiyle ne babasıyla bu konularda.Bu sefer kötü gelin olurum nişanlımı üzerler diye hiç yüzlerine durmuyorum. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca.kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak

Son düzenleme:
anlatdığın gibiyse nişanlının ailesi sonradan görme, insanlıkları az, vicdanen yoksun herşeyleri para ve hesap üstüne insanlar , yani çekeceklerini iyi bil ona göre üzülme evlendikten sonrada eşine annesini karalasanda sen kötü olursun , çok geniş olmak şartıyla evlen ama katlanacaklarını hesaba kat sonra pişman olma , göreset her insanda mevcut değil bunlar sonradan olacak şeyler de değil gör bil ki hayal kırıklığın az olsun ama en önemlisi kabul et , sonrada bunu üzüntü haline getirme ,insanları sen değiştiremezsin bunu kabul et

Teşekkür ederim yorumun için. Doğru soylüyosun. Değiştirmeyi düşünmüyorum zaten öle bi amacım yok da. Görüşülcek insanlar değil. Görüşmeyince de iyice üstüme geliyolar. Napmam lazım. Anneme anlatamıyorum. Çok üzülüyo. Kimseye danışamıyorum. Nişanlımı da seviyorum. Çok yanlz durumdayım. Nişanlım ailesini biliyor zaten arada bir sinirleniyo onlara ama bana hiç kötülemez onları. Ara gönüllerini al der çocuklaşıyolar yaşlanınca der. Ama görgü yok dediğin gbi.

ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidicen canım
olay bu kadar basit sen sanırım pek dişini göstermemişsin onlara seni sessiz sakin biri olarak tanımışlar
valla onun evi varsa seninde varmış anladıgım kadarıyla ne ezdiriyosun kendini kaldı ki senin de arkanda ailen var
sanırım sen baya sıkıntı çekeceksin bu aileden
yapacağın tek şey ar ailende sende elini ayağınızı çekip fazla samimi olmayacaksınız
nişanlını karşına alıp adam akıllı konuşup rahatsız olduklarını söyleyeceksin

Teşekkür ederim yorumun için. Doğru soylüyosun. Değiştirmeyi düşünmüyorum zaten öle bi amacım yok da. Görüşülcek insanlar değil. Görüşmeyince de iyice üstüme geliyolar. Napmam lazım. Anneme anlatamıyorum. Çok üzülüyo. Kimseye danışamıyorum. Nişanlımı da seviyorum. Çok yanlz durumdayım. Nişanlım ailesini biliyor zaten arada bir sinirleniyo onlara ama bana hiç kötülemez onları. Ara gönüllerini al der çocuklaşıyolar yaşlanınca der. Ama görgü yok dediğin gbi.

mecburen görüşeceksin ve patavaksız konuşmalar ve durumları çok iyi idare etme yeteneğidir, evlilik bunları beceririm diyorsan sorun yok ama kırılgansan işin zor onun için olgun olmak sana düşer , kolay gelsin evlilik zor zanat

ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidicen canım
olay bu kadar basit sen sanırım pek dişini göstermemişsin onlara seni sessiz sakin biri olarak tanımışlar
valla onun evi varsa seninde varmış anladıgım kadarıyla ne ezdiriyosun kendini kaldı ki senin de arkanda ailen var
sanırım sen baya sıkıntı çekeceksin bu aileden
yapacağın tek şey ar ailende sende elini ayağınızı çekip fazla samimi olmayacaksınız
nişanlını karşına alıp adam akıllı konuşup rahatsız olduklarını söyleyeceksin

Annem babam hiç hazetmiyolar zaten babam kayınpederi hiç aramaz. Ben sakin bi insanım evet onların karşısına geçip onların seviyesine düşmüyorum. Dişimi göstermemin başka ne yolu olabilir sizce. Yani benim üstüme bukadar gelmelerini nası engelleyebilirim.

Annem babam hiç hazetmiyolar zaten babam kayınpederi hiç aramaz. Ben sakin bi insanım evet onların karşısına geçip onların seviyesine düşmüyorum. Dişimi göstermemin başka ne yolu olabilir sizce. Yani benim üstüme bukadar gelmelerini nası engelleyebilirim.

valla böyle durumlarda nişanlını karşına alıp konuşup durumu anlatman durumdan olan rahatsızlığını dile getirmen ve evlendikten sonra da böyle durumlar olursa evinizin içinde huzursuzluk olacağını dile getireceksin
ben en başta çok içli dışlıydım aaa baktım bazen yapılmaması gerekenleri yapıyorlar fazla müdahale ediyorlar uygun dille anlattım eşimin de kafasına belki 100 defa soktum şuan evet herkes sınırını koruyor annem aramaz onları çünkü her aradığında kadının demediği lafları diyormuş gibi anlatıyor ki buna bende şahit oldum eger kv bize gelirse annemi çağrırım
sen sadece nişanlını arkana al böyle konularda gerekirse yüz defa söyle ama sakın senin ailen benim ailem deme unutma kapıyı kapattıktan sonra herkes dışarda kalıyor sadece eşin ve sen başbaşasınız ve sizde bir ailesiniz artık

Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum. Benim de geleceğimle ilgili büyük endişelerim var. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Nişanlımla 3 buçuk yılın ardından nişanlandık. 1 yıllık nişanlıyım. Yakın zamanda da düğünüm var. Birbirmzi hala çok severiz. Birbirmize İlgimiz her gecen artarak devam etti bugüne kadar. Ancak ailesi beni çıldırtıyor. Nişanlanma aşamam büyük olay zaten. Nişanlımın güzel bi işi mesleği var zaten üniversiteden tanştk. Benim bölümüm farklı. Kpss ye hazırlanmadım. Bi tanıdığımız vasıtasıyla kurumssl bi firmada işe başladım. Fakat maaşım çok yüksek deil. Ama herkesin çalinak isteyeceği biyerde çalışıyorm. Bunu neden söylüyorum çünkü nişanlımın ailesi oğlunun aldığı maaşı konuşuyo sürekli. Özellikle annesi oğlumun dolgun maaşı var işte şöyle malımız var şöyle evimiz var. Görümcem var bitane o da biyerde çalışıyor bigün bizdeylen anneme diyoki kayınvalidem çalışsınlar koca parası yemesinler. Annem şok oldu. Geçen günde nişanlımın babası ben emekliyim şu kadar maaş alıyorm sen üni mezunusun şukadar alıyosn diyor. Babası çok beter bi adam. İlk bize tanşmaya geldiler diyoki feysin annesi çağırmş biz de geldik. Düğün yapcak durumumuz yok. Evin ihtiyaçlarını hep nîşanlım karşılıyor. Hiç bişeyle ilgilenmez. Ama hep ona danışılacak. Onun dediği olacak. 2-3 haftada bir arıyorum. Yook böyle oolmaz diyor. Telefonda azarlıyo beni sürekli. Siz ne bilirsiniz ben bilirim herşeyi sürekli böyle. Gelinlik aldık haftasonu aradı babası diyoki gelinliğe ayakkabı da dahil mi diye soruyor. Fiyatı çok gelmiş galiba. İçine oturdu. Bende düz beyaz ayakkabı alcam zaten dedim. Gökleremi değcen diyor. Başka zamanda sen benm kızımdın söylesin iyisin hoşsun. YaLan. Annesi hele hiç ilgilenmiyor bişeyimizle. Kıskanıyolar ben istediğimi alınca.
Nişanlımın evi var oraya geçcez kiracı çıkınca. Gittik baktık lüks dedikleri ev normal bir ev. Ben sanki muhtacım.Buarada bana da annemden bi ev kalıyor. Biliyolarda bunu.Annesi diyorki dün oğlumun eli hiç sıkı değil çok para harcıyor feys de öyle diyor. Evlenince sîzden para alcam diyor. Nişanlımın amcası da bardı dediki kiramı alcan ne istiyosun çocuklardan söyle diyor. Ben ağzımı açıp muhatap olmuyorm hiç ne annesiyle ne babasıyla bu konularda. Ne desem anlamazlar çünkü. O yüzden resmi duruyorm içimden gelmiyor. Aramak da gelmiyor. Bu sefer kötü gelin olurum nişanlımı üzerler diye hiç yüzlerine durmuyorum. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.

anlattıkların birebiri benim eşimin ailesi aynı sonradan görmelerr kaynana çalışmamı isterr nie çünkü oglu çalışıp bana bakıyo ya çekemiyo babası ewi vardı arabası vardı çekti aldı altından neden çünkü beni aldı eşimm istenmeyen gelinim ailesi beni hiç begenmezzz böle insanlarla bas etmek zorr nişanlın iyiyse bişi diemem umarım evlenince pasif kalmaz seni korur

Çok kez ayrılmaya kalktım. Kendi ailemde biliyor. Ama nişanlım ikna etti. Sevdiğim için Ayrılanıyorum da duramıyorum da. Evlrndikten sonra değişir mi diyede kafamda sorular var.

Çok kez ayrılmaya kalktım. Kendi ailemde biliyor. Ama nişanlım ikna etti. Sevdiğim için Ayrılanıyorum da duramıyorum da. Evlrndikten sonra değişir mi diyede kafamda sorular var.

hee bide bu erkek milleti evlendikten sonra bir anneci babacı oluyorlar sorma gitsin :)
o yüzden yol yakınken başla canım sen halk tabiriyle nişanlını işlemeye
yanii kv yada kp çekinsin arkadaş senden rahat olmasınlar oğullarına yaptıkları kadar

ıyyy değil evleneceğim adamın ailesi benim ailemin taa öbür ucunda böyle biri olsa çekemem..sen de duyma hiçbirini ve düğün arefesinde bozma moralini sevdiğin insanla evleneceksin ve üstüne üstlük kazançlarınız iyi bir başınıza halletmeye çalışın bişileri..hani bi misafir gelir de herkes kendi akranıyla muhattap olur ya sen de öyle ol bıraka nneler babalar bir otursun ne yapıyor yapsınlar hiç değilse sen duymaz üzülmezsin bu saçmalıklara hem de kendi istediğin beğendiğin olur sonunda konu her ne olursa olsun..bu milletteki tasarrufmuş gibi gelen ama esası görmemişlik olan duruma uyuz oluyorum..kv hani oğlum da sende çok harcıyosunuz diyo ya imkanı olsa sana sıra gelmez emin ol kendilerine yığarlar da yığarlar bi dünya şeyi ki başka çocuğu varsa emin ol onlar daha beterdir..3maymun oynamalısın canım herkesin hayatta bi taktik uygulaması gerekiyor maalesef ve bence seninki de bu: 3maymun..duymadım görmedim bilmiyorum

[ arada kendisi, eklendiğinden beri kendi cebinden öduyordur! QUOTE=feys;29903592]Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum. Benim de geleceğimle ilgili büyük endişelerim var. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Nişanlımla 3 buçuk yılın ardından nişanlandık. 1 yıllık nişanlıyım. Yakın zamanda da düğünüm var. Birbirmzi hala çok severiz. Birbirmize İlgimiz her gecen artarak devam etti bugüne kadar. Ancak ailesi beni çıldırtıyor. Nişanlanma aşamam büyük olay zaten. Nişanlımın güzel bi işi mesleği var zaten üniversiteden tanştk. Benim bölümüm farklı. Kpss ye hazırlanmadım. Bi tanıdığımız vasıtasıyla kurumssl bi firmada işe başladım. Fakat maaşım çok yüksek deil. Ama herkesin çalinak isteyeceği biyerde çalışıyorm. Bunu neden söylüyorum çünkü nişanlımın ailesi oğlunun aldığı maaşı konuşuyo sürekli. Özellikle annesi oğlumun dolgun maaşı var işte şöyle malımız var şöyle evimiz var. Görümcem var bitane o da biyerde çalışıyor bigün bizdeylen anneme diyoki kayınvalidem çalışsınlar koca parası yemesinler. Annem şok oldu. Geçen günde nişanlımın babası ben emekliyim şu kadar maaş alıyorm sen üni mezunusun şukadar alıyosn diyor. Babası çok beter bi adam. İlk bize tanşmaya geldiler diyoki feysin annesi çağırmş biz de geldik. Düğün yapcak durumumuz yok. Evin ihtiyaçlarını hep nîşanlım karşılıyor. Hiç bişeyle ilgilenmez. Ama hep ona danışılacak. Onun dediği olacak. 2-3 haftada bir arıyorum. Yook böyle oolmaz diyor. Telefonda azarlıyo beni sürekli. Siz ne bilirsiniz ben bilirim herşeyi sürekli böyle. Gelinlik aldık haftasonu aradı babası diyoki gelinliğe ayakkabı da dahil mi diye soruyor. Fiyatı çok gelmiş galiba. İçine oturdu. Bende düz beyaz ayakkabı alcam zaten dedim. Gökleremi değcen diyor. Başka zamanda sen benm kızımdın söylesin iyisin hoşsun. YaLan. Annesi hele hiç ilgilenmiyor bişeyimizle. Kıskanıyolar ben istediğimi alınca.
Nişanlımın evi var oraya geçcez kiracı çıkınca. Gittik baktık lüks dedikleri ev normal bir ev. Ben sanki muhtacım.Buarada bana da annemden bi ev kalıyor. Biliyolarda bunu.Annesi diyorki dün oğlumun eli hiç sıkı değil çok para harcıyor feys de öyle diyor. Evlenince sîzden para alcam diyor. Nişanlımın amcası da bardı dediki kiramı alcan ne istiyosun çocuklardan söyle diyor. Ben ağzımı açıp muhatap olmuyorm hiç ne annesiyle ne babasıyla bu konularda. Ne desem anlamazlar çünkü. O yüzden resmi duruyorm içimden gelmiyor. Aramak da gelmiyor. Bu sefer kötü gelin olurum nişanlımı üzerler diye hiç yüzlerine durmuyorum. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.[/QUOTE]

Bende buna benzer şeyler yaşadım.
Burbunu herşeye sokardı. Birisinin maaşını hesap etmek çok ayip, onu burak, sorulmazda..

Sen bence kv'den konuşurken dikat et, altan altan msj veriyormu, garip konuşmalar yapiyormu vs.
Birde bir ayakkabı bile alamiyorlarsa gelinlerine, ben başka ne diyeyim?:ssz: ( cakdırma, bende kendim ödedim)

Ayrica gelinler degilde, kocalarmi gelin parasini yiyecekmiş?
O konuşması cok dengesizce olmuş. Düşünmeden söylemiştir belki.
Keşke deseydin, evlenince evde oturacagim diye:21:

Alma, verme muhabbetlerine öncelikle girme,
Anneni arayip bir zahmet sorsunlar, ( ben adetleri pek bilmem, anneme veriyorum, ona sorun dersin)
Bu arada umuyorum kendiside, evlendiğinden beri kendi cebinden öduyordur herşeyini;)

Merak ettim, böyle rahat konuşurken, senin nişanlınin ve senin ailenin tepkisi ne oldu:)?

Bu arada kafana çok takma:) sen gerçekden çalış ve ayaklarının üstünde dur, ozaman güçlü bir insan olacaksın.
Oldukçada uzak bur mesafede oturursan, canın en azından hergün sıkılmaz..

[ arada kendisi, eklendiğinden beri kendi cebinden öduyordur! QUOTE=feys;29903592]Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum. Benim de geleceğimle ilgili büyük endişelerim var. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Nişanlımın evi var oraya geçcez kiracı çıkınca. Gittik baktık lüks dedikleri ev normal bir ev. Ben sanki muhtacım.Buarada bana da annemden bi ev kalıyor. Biliyolarda bunu.Annesi diyorki dün oğlumun eli hiç sıkı değil çok para harcıyor feys de öyle diyor. Evlenince sîzden para alcam diyor. Nişanlımın amcası da bardı dediki kiramı alcan ne istiyosun çocuklardan söyle diyor. Ben ağzımı açıp muhatap olmuyorm hiç ne annesiyle ne babasıyla bu konularda. Ne desem anlamazlar çünkü. O yüzden resmi duruyorm içimden gelmiyor. Aramak da gelmiyor. Bu sefer kötü gelin olurum nişanlımı üzerler diye hiç yüzlerine durmuyorum. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.

Bende buna benzer şeyler yaşadım.
Burbunu herşeye sokardı. Birisinin maaşını hesap etmek çok ayip, onu burak, sorulmazda..

Sen bence kv'den konuşurken dikat et, altan altan msj veriyormu, garip konuşmalar yapiyormu vs.
Birde bir ayakkabı bile alamiyorlarsa gelinlerine, ben başka ne diyeyim?:ssz: ( cakdırma, bende kendim ödedim)

Ayrica gelinler degilde, kocalarmi gelin parasini yiyecekmiş?
O konuşması cok dengesizce olmuş. Düşünmeden söylemiştir belki.
Keşke deseydin, evlenince evde oturacagim diye:21:

Alma, verme muhabbetlerine öncelikle girme,
Anneni arayip bir zahmet sorsunlar, ( ben adetleri pek bilmem, anneme veriyorum, ona sorun dersin)
Bu arada umuyorum kendiside, evlendiğinden beri kendi cebinden öduyordur herşeyini;)

Merak ettim, böyle rahat konuşurken, senin nişanlınin ve senin ailenin tepkisi ne oldu:)?

Bu arada kafana çok takma:) sen gerçekden çalış ve ayaklarının üstünde dur, ozaman güçlü bir insan olacaksın.
Oldukçada uzak bur mesafede oturursan, canın en azından hergün sıkılmaz..[/QUOTE]

Zaten bida maaş lafı açarlarsa diycem nişanlım çalışmamı istemiyo zaten. Benim maaşım yeter diyo dicem. Öyle diyo çnkü. Ama Allah korusun ben kendi ayaklarımın üstünde durmaya devam etcem.
Gelin ayakkabı meselesini soran kayınvalide değil zaten kayınpeder. Bi etkeğin böle şeyler konşması karışması çok garibime gidiyor.
Nişanlımda huylarına gidiyo biliyo ters giderse daha çok uğraşcaklarını. O yüzden yüzlerine duramıyor.
Ha arayıp da ne yapılcak adet ne diye bikere bile sormadılar zaten. Herşeyi nişanlım kendi halleti. Ama evlerinde oturcaz diye herşeyi kendileri yapmş havalarına giriyolar.

iş eşinde bitiyor.

eğer eşin de yapılanları saçma olarak görüyorsa alırsın yanına.

ailesi ne derse desin sanki yolda ki insanın konuşmaları gibi olur.

Kp gelinliğin parasına kadar bilmek zorunda mı?
Nişanlınla otur konuş. Aranızda kalsın bazı şeyler.
Herşeyi kv ye kp e duyurmaya gerek yok.
Çünkü canım durması gereken yeri bilmeyen insan çok.
O yaştan sonra da öğretemiyorsun hiç kalkışma ben kalkıştım fena oldum!

Senin yapacak pek bir şeyin yok.
Evlenene kadar nişanlına nasıl tavır alması gerektiğini öğretmelisin.
O ailesi ile yüz göz olacak. Ne olursa olsun kendi evlatları kötü olmuyor ama
biz edepsiz oluveriyoruz.
Bunları bir bir anlat..

Bu arada inan beterin beteri var.
Senin kp fiyatı yüksek bulmuş.
Benimki bana eltimin gelinliğini önermişti!
Evet bunu yaptı resmen utanmadan.
Benim bir aylık maaşım en iyi gelinliği alabilirken söyledi bunu.
Tabi ki çok sert tepki verdim. Sonra mı?
Kötü gelin ben :ssz:

evlendikten sonra ince ince kocanı işleyerek, gerçek yüzlerini güzelce gösterip onları tufaya getirerek bu tiplerden uzaycaksın, hiiç canını sıkma canım, fevride olma, antipatık görünme, ben ilk zaman yaşadıklarımı isyan şeklinde anlattım, ama erkekler kendi ailesi olunca gurur yaparak seni sindirmeye çalışabiliyo psikolojik olarak, sakince , kocana sarıla sarıla uzaklaşabilirsin, ya onlar ya bene kadar sakın götürme işi, sabırla adiyos amigos;)

Bende o kadar çok dertliydimki bu konudan. Yaşadıklarımı anlatıp ne kendimi germek nede senin morelini bozmak istemem. Dügün arifesindesin morele çokça ihtiyacın var. En baştan tavrını koy. Ezdirme kendini. 6 senelik evliyim. Kayınvalidemi hiçççç aramam özel günler dahil. Numarasını bile unuttum inan. Onlar eşimle konuşurlar bana selam filan söyler 3-4 ayda bir evine gider en fazla 2 gün kalır dönerim evime. (Şehir dışında evi) ilişkimiz ikinci katip seviyesi yani :) Ama ben çok memnunum bu durumdan.

evlendikten sonra ince ince kocanı işleyerek, gerçek yüzlerini güzelce gösterip onları tufaya getirerek bu tiplerden uzaycaksın, hiiç canını sıkma canım, fevride olma, antipatık görünme, ben ilk zaman yaşadıklarımı isyan şeklinde anlattım, ama erkekler kendi ailesi olunca gurur yaparak seni sindirmeye çalışabiliyo psikolojik olarak, sakince , kocana sarıla sarıla uzaklaşabilirsin, ya onlar ya bene kadar sakın götürme işi, sabırla adiyos amigos;)

Ayy yorumun çok hoşuma gitti :)) kocana sarıla sarıla uzaklaş, evet sanırım kilit nokta bu :)

Bende o kadar çok dertliydimki bu konudan. Yaşadıklarımı anlatıp ne kendimi germek nede senin morelini bozmak istemem. Dügün arifesindesin morele çokça ihtiyacın var. En baştan tavrını koy. Ezdirme kendini. 6 senelik evliyim. Kayınvalidemi hiçççç aramam özel günler dahil. Numarasını bile unuttum inan. Onlar eşimle konuşurlar bana selam filan söyler 3-4 ayda bir evine gider en fazla 2 gün kalır dönerim evime. (Şehir dışında evi) ilişkimiz ikinci katip seviyesi yani :) Ama ben çok memnunum bu durumdan.

Bravo canm ya. Eşin demiyormu ara diye. Daha doğrusu eşini hiç doldurmuyolarmı. Benimkinin babası 2 hafta geçsin gelin aramıyo beni der. Bikere de duydum aramıyosa kendi biliyo ben napıym dedi nişanlım. Sonra da döndü bana ara da gönülleri olsn diyo. Bu işler zor işler. Anne baba olsa bi dert olmasa bi dert.

işi pisliğe vur baktın onlar sakinlikten anlamıyor, kötü gelin olacaksın :ssz:

Back
X