nişanlım ailesıne ve bana karşı oldukca sorumluluk sahıbı bır ınsan,,maddı anlamda da aılesınden gayet bagımsız cok sukur..fakat bugunlerde benı kırmadan annesıne falan cok soğuk davrandığımı söyledi.. hıcbır saygısızlıgım olmadı aılesıne karşı yanlız yapım dolayısıyla cok soğuk duran bı ınsanım.. eğlenceli, şıkır fıkır candan kızlar bana adım adım sizin gibi olmamı öğretin lütfenn( cok utangaç ve cekıngenım ve boyle oldukca müstakbel eşimin fikirleri değişecek bana meymeletsiz gözüyle bakmasını istemıyorum ((( cok moralım bozuk yardım edin kızlar
birincisi cana yakın olmak zorunda değilsin. ben de öyleyimdir. alıştı sanırım bizimkiler. ayrıca terbiyesizlik etmediğin sürece nişanlının sana soğuksun demesini de doğru bulmadım. herkesin yapısı farklıdır. ben çocuklar ve hayvanlar dışında kimseye sıcak olmayı sevmem. kardeşim dışında aileme falan sarılma öpme gibi şeylerden hoşlanmam. bana biri soğuksun dese daha sıcak olmak zorunda hissetmem. bence sen de hissetme. kötü bir şey yapmıyorsun, nişanlın seni böyle kabul etmek zorunda.
canım mesela bi kurabiye kek yap götür güleryüzlü olmaya çalış bi çay demle oturun birlikte yiyin sohbet edin
nişanlım ailesıne ve bana karşı oldukca sorumluluk sahıbı bır ınsan,,maddı anlamda da aılesınden gayet bagımsız cok sukur..fakat bugunlerde benı kırmadan annesıne falan cok soğuk davrandığımı söyledi.. hıcbır saygısızlıgım olmadı aılesıne karşı yanlız yapım dolayısıyla cok soğuk duran bı ınsanım.. eğlenceli, şıkır fıkır candan kızlar bana adım adım sizin gibi olmamı öğretin lütfenn( cok utangaç ve cekıngenım ve boyle oldukca müstakbel eşimin fikirleri değişecek bana meymeletsiz gözüyle bakmasını istemıyorum ((( cok moralım bozuk yardım edin kızlar
canim yapi meselesi.benım nisanlmda fikir fikr olmamı cok öwer meseLaöncelikLe utanmayi birak . anenden farkı ne oda insan 2 3haftada 1cuma gunleri ara ewlerne gdnce mtfaqa gir hemen pesinden ay x anecm bunlar ne döktrmüsun die elinle omzunu siwazla temasa gec sonracima alsweris sonrasi anenle knustqn gbi onlada knş. mesela alcgn seylerin resmini cek. karRsz kaldm ane bide sen bkarmsn ya flan de
nebilim cok nadir biyere gdrken ya anenide alsakmydki flan de o ara yaninda ara knuş. yada nisanln anesyle knsurken tlfna atla bende knscm ya:-( diye
ayy cnm cok teşekkür ederim gercekten yardımcı oldun :)) bugün kayınvalıdeme gıdıyorum.. hepsını deneyeceğim :))))
:) sonuçları paylaş lütfen :=) umarım kayınvaliden bu tarz şeyleri sewiodur ki nişanlın sıcak ol dediğine göre sewiodur:) aman ters tepmesin de
canim yapi meselesi.benım nisanlmda fikir fikr olmamı cok öwer meseLaöncelikLe utanmayi birak . anenden farkı ne oda insan 2 3haftada 1cuma gunleri ara ewlerne gdnce mtfaqa gir hemen pesinden ay x anecm bunlar ne döktrmüsun die elinle omzunu siwazla temasa gec sonracima alsweris sonrasi anenle knustqn gbi onlada knş. mesela alcgn seylerin resmini cek. karRsz kaldm ane bide sen bkarmsn ya flan de
nebilim cok nadir biyere gdrken ya anenide alsakmydki flan de o ara yaninda ara knuş. yada nisanln anesyle knsurken tlfna atla bende knscm ya:-( diye
katılıyorum sonuna kadar bende böyle yapıyorum :)
ama zorunluluk değil içimden geldiği için soğuk durmak gereksiz sonuçta onlarda ailen artık
ilk başlarda nasıl davranacağını kestiremiyo insan haklısın ama sonradan ondanda sıcaklık aldıkça değişiyo durum
hem mustakbel eşinde çok mutlu olacaktır
canımcım davranışlarını bıraz daha ayrıntılı anlatırsan bende öyle olmaya calısıcam.. :)) mesela havadan sudan konustuktan sonra nasıl sıcak kanlı konuşurum, ne konuşurum.. içinden gelmesı gercekten cok guzel :)) bende sizin önerılerınızle, alışkalık halıne getırmeye calısıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?