Nişanlımın ailesine sinir oldum

sonumud

bşlngç:67,8/boy:1,68/hdf:55/gncl:63/9.takım
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
535
742
18
37
Bugün ailem ile birlikte nişanlımın evine gitti öğlene doğru. Akşam üzeri saat 4 gibi aileler den müsade isteyip gezmeye çıktık ikimiz daha arabaya binelim 5 dk olmadan babası aradı gelirken şunu alıp gelin, 5 dakika sonra tekrar başka birşey istemek için aradılar

Bu şekilde her 10 dakika da bir sürekli aramaya devam ettiler. Sinir oldum moralim bozuldu benim ailem başbaşa kalalım diye dönene kadar bir kere bile atamadılar. Benim moralimin bozulduğunu anlayınca nişanlım bir daha ki aramalarında bizi biraz rahat bırakın geleceğiz diye tepki gösterdi.

Nişanlım dan paparayı yiyen ailesi bu sefer beni aramaya başladılar naptınız ne zaman geleceksiniz diye.

Geçirdiğimiz iki saat birşeydi onu da burnumuzdan getirdiler. Ne zaman ikimiz başbaşa çıksak aynı şeyi yapıyorlar.

Çok moralim bozuldu sizlerle paylaşmak istedim.

Aranızda cinsellik adına bir seyler gecerse diye endiseleniyor olabilirler
Gittiğimiz yerden müzik seslerini duyuyorlar kalabalık bir ortamda olduğumuz anlaşılıryor sonuçta o kalabalıkta ne cinselliği

Nişanlının tepki vermesi iyi olmuş. Böyle kendine müdahale ettirmezse sıkıntı olmaz. Patavatsiz bi ailesi var demek ki. Siz de telefonun sesini kisin ve yanitlamayin

Canım konuş nisanlinla bidaha böyle bişey istemiyorum yoksa cikmayalim dersin az atar yap nisanlina

telefonları sessize alın, açmayın?
kaç yasındasınız?
Ben 27 nişanlım 28 nişanlım yanlış anlaşılır ve saygısızlık yapmamak için teli açmamazlık yapmaz malesef

Bu ne ya sanki kız tarafı onlar erkek tarafı siz. İyi yapmış nişanlınız, ben olsam bende sinir olurdum.

Canım konuş nisanlinla bidaha böyle bişey istemiyorum yoksa cikmayalim dersin az atar yap nisanlina
Söyledim her defasında bu şekilde olacaksa eğer ya bir daha size gelmeyelim siz bize gelin yada gelince çıkmayalım dedim. Anladı sanırım ne kadar kızdığımı sonraki aramalarında babasına tepki gösterdi

Yaşınız epey var.

Nerede ve kiminle olduğunuz bilgisini ailelerle paylaşmak zorunda değilsiniz.

Ben 27 nişanlım 28 nişanlım yanlış anlaşılır ve saygısızlık yapmamak için teli açmamazlık yapmaz malesef

efendim ne yanlış anlaşılması?
ikiniz de 30 a merdiven dayamış kocaman insanlarsınız yani...
asıl saygısızlık ailesinin eften püften sebeplerle 50 defa araması değil mi? hadi 1-2 kere açılır ama devamlı arama büyük saygısızlık hem sana hem de ilişkinize.. bunun farkında olmak lazım.
ben onun yerinde olsaydım açmaz, eve gidince de sinemadaydık telefonları sessize almıştık der geçerim.
"bizi biraz rahat bırakın" diye çıkışması açmamaktan daha büyük saygısızlık bakıldıgı zaman..

Nişanlının tepki vermesi iyi olmuş. Böyle kendine müdahale ettirmezse sıkıntı olmaz. Patavatsiz bi ailesi var demek ki. Siz de telefonun sesini kisin ve yanitlamayin
Tepki verdi ama dinlemediler ki bu sefer de beni aradılar

Allah korusun oğullarının adına leke sürersin :) Bu ne ya 2 saat çıkıp bu kadar aramaları ne kadar saçma.

benimde aklima cinsellik geldi bisey olmasındiye bence aradılar ikibirde sonucta muzikli ortamlardada neler oluyor

benimde aklima cinsellik geldi bisey olmasındiye bence aradılar ikibirde sonucta muzikli ortamlardada neler oluyor
Bulunduğumuz yer küçük bir şehir yani kalabalık ortamlarda olmaz herkes birbirini tanıyor çünkü:-D

Tamam işte oğulları tepki vermiş. Siz de telefonunuzun sesini kisip cevap vermeyerek tepkinizi verin. Böylece rahatsız edilmemiş olursunuz
Bir dahaki sefere hem onun telin sesini hemde kendimikini kısayım

Back
X