nisanlimin ailesine ve kendisine asiri sinirliyim davranislari normal mi yoksa ben mi abartiyorum?

sevcan445

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
3
-14
1
Merhaba kizlar ben yeni nisanliyim ve yaklasik 3 aydir nisanlimin ailesine inanilmaz derecede bozugum. nisanlim rizeli ve her aksatmadan cay sezonu yardimi icin ailesiyle rizeye gdiyordu is guc demeden. bu sene bence? hakli olarak gitmesini istemedim hicbir sekilde yazlari beraber vakit geciremiyoruz diye uzuluyordum kem kum etti bi sekilde gitti. 2 aydir telefondan goruntulu vs cok fazla iletisimdeydik diye bir sey demiyordum ama etrafimdaki herkes gezmelerde falan sinirim bozuluyordu seninki nerde diyince rizede demekten utaniyordum. Neyse gelmesine 2 hafta falan kaldi ama simdi de tutturmustur arkadaslarla reklamcilikla ilgili bi projeyle ugrasiyoruz diye sabah cayliga gidiyor ordan satim yerine eve geliyor 1-2 gibi saatlerce bilgisayardan bir seylerle ugrasiyor hayir mevcut isini evden devam ettirse bisey demiycem adam calisiyo.isini yapiyo diycem ama bu yaptiklari sey islerinden tamamen bagimsiz keyfine yaptiklari birseymis. saatlerce ugrasip geliyo bana hevesli hevesli anlatiyo ben de hevesini kirmak istemiyorum ama cok bozuluyorum. Haksiz miyim?

senle gezmek için hasattan mı olsun , nasıl evleneceksiniz ?

Ailesine neden sinirlisiniz?
Ayrıca nişanlık, evlilik, birini gerçekten sevmek böyle bir şey değil ya.
Onun fikirlerine, yaptıklarına saygı duyup anlamaya çalışmalısınız. Çocuk büyük ihtimalle para kazanmak derdi ile bu tarz şeyler yapıyor. Ayrıca zaten düzenli olarak iletişiminiz varmış.

Adam çalışıyor. Boş boş orda burda gezse sana vakit ayirmasa tamam da, ne istiyorsun anlamadım.

Sizi gelip görmüyor diyemi belli süre görmüyor asıl mesele evlenincede böyle kendi işi gücü planları hayatı ve siz sadece dinleyen kısmında mi kalirsiniz acaba ? Buna dikkat edin yoksa şu an yaptığında bişey yok genede doğal hali özlemle size koşup gelmek yerine hep işi çevresi aile işi yada reklam vs planları arkadslari ise orada bı düşünmek şart

nisanlim gecimini cayciliktan saglamiyor istanbulda isi var zaten rizeye cumbur cemaat ailecek gidiyorlar nisanlim sadece yardim icin gidiyor dayisi var amcasi var babasi var kuzenleri var o olmasa da olur
Haksızsınız. Nişanlınızla evlenirseniz, sizin de çay hasatına gitmenizi bekleyecek ve isteyecekler. Evlendikten sonra çay hasatına gitmek gibi bir niyetiniz yoksa nişanlınıza şimdiden söyleyin ki adam da ona göre kararını versin.

Bence onunla bir konuşun bu konuyu netleştirin, çalıştığım iş yerinde bu çaya gitme ,fındığa gitme muhabbetinden izin verilmedigi için işi bırakan o kadar kişi oldu ki çok şaşırmıştım şimdi artık izin veriyorlar
Yani bu muhtemelen sonsuza kadar sürecek bir iş ve döngü .bunun içinde olmak isteyip istemediğiniz ya da nişanlınızın oraya gitmeme konusunda ne kadar esnek olduğunu öğrenin
Öbür türlü sürekli bu konudan kavga edersiniz

He ben de derdim herhalde bu yaz da gitme tatil yapalım diye o ayrı

Siz de para bol sanırım..

Düğün masraflarını sizin aileniz halledecek herhalde!

Adam helalinden para kazanma derdinde. Ne acayip insanlarsınız.

Sizin yazları gideceğiniz yer belli. Artık her sene yazın Rize’de olursunuz. Malesef bir akrabamın eşini de her sene fındık ve çay diye çağırıyorlardı. Hatta kadın da gidip hizmet etmiyor diye kaynanası olay çıkarmıştı. Hiç tatile gidemez olunca boşandı artık.

İyi de elin işine gitmiyor ki kendi işi, ayrıca hevesle ilgilendiği birşey için niye kızdığıni anlamıyorum, utanılacak ne var Rize'de deyince ne oluyor? Seninle ilgilenmiyorda değilmiş konusuyormussunuz, şımarıkligin lüzumu var mı, toprağın varsa hasat zamanında gidilir yani, yarın parası geldiğinde bize geldi gelmedi hesabı yaparsın ama dimi?! Ne deseydi yani ben nişanlımla gezeceğim başkası yapsın mi? Sana uymuyorsa yol yakınken dön bu sevdadan, çünkü sen istedin diye bırakılacak bı durum değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…