senle gezmek için hasattan mı olsun , nasıl evleneceksiniz ?Merhaba kizlar ben yeni nisanliyim ve yaklasik 3 aydir nisanlimin ailesine inanilmaz derecede bozugum. nisanlim rizeli ve her aksatmadan cay sezonu yardimi icin ailesiyle rizeye gdiyordu is guc demeden. bu sene bence? hakli olarak gitmesini istemedim hicbir sekilde yazlari beraber vakit geciremiyoruz diye uzuluyordum kem kum etti bi sekilde gitti. 2 aydir telefondan goruntulu vs cok fazla iletisimdeydik diye bir sey demiyordum ama etrafimdaki herkes gezmelerde falan sinirim bozuluyordu seninki nerde diyince rizede demekten utaniyordum. Neyse gelmesine 2 hafta falan kaldi ama simdi de tutturmustur arkadaslarla reklamcilikla ilgili bi projeyle ugrasiyoruz diye sabah cayliga gidiyor ordan satim yerine eve geliyor 1-2 gibi saatlerce bilgisayardan bir seylerle ugrasiyor hayir mevcut isini evden devam ettirse bisey demiycem adam calisiyo.isini yapiyo diycem ama bu yaptiklari sey islerinden tamamen bagimsiz keyfine yaptiklari birseymis. saatlerce ugrasip geliyo bana hevesli hevesli anlatiyo ben de hevesini kirmak istemiyorum ama cok bozuluyorum. Haksiz miyim?
Ailesine neden sinirlisiniz?Merhaba kizlar ben yeni nisanliyim ve yaklasik 3 aydir nisanlimin ailesine inanilmaz derecede bozugum. nisanlim rizeli ve her aksatmadan cay sezonu yardimi icin ailesiyle rizeye gdiyordu is guc demeden. bu sene bence? hakli olarak gitmesini istemedim hicbir sekilde yazlari beraber vakit geciremiyoruz diye uzuluyordum kem kum etti bi sekilde gitti. 2 aydir telefondan goruntulu vs cok fazla iletisimdeydik diye bir sey demiyordum ama etrafimdaki herkes gezmelerde falan sinirim bozuluyordu seninki nerde diyince rizede demekten utaniyordum. Neyse gelmesine 2 hafta falan kaldi ama simdi de tutturmustur arkadaslarla reklamcilikla ilgili bi projeyle ugrasiyoruz diye sabah cayliga gidiyor ordan satim yerine eve geliyor 1-2 gibi saatlerce bilgisayardan bir seylerle ugrasiyor hayir mevcut isini evden devam ettirse bisey demiycem adam calisiyo.isini yapiyo diycem ama bu yaptiklari sey islerinden tamamen bagimsiz keyfine yaptiklari birseymis. saatlerce ugrasip geliyo bana hevesli hevesli anlatiyo ben de hevesini kirmak istemiyorum ama cok bozuluyorum. Haksiz miyim?
senle gezmek için hasattan mı olsun , nasıl evleneceksiniz ?
nisanlim gecimini cayciliktan saglamiyor istanbulda isi var zaten rizeye cumbur cemaat ailecek gidiyorlar nisanlim sadece yardim icin gidiyor dayisi var amcasi var babasi var kuzenleri var o olmasa da olursenle gezmek için hasattan mı olsun , nasıl evleneceksiniz ?
Adam çalışıyor. Boş boş orda burda gezse sana vakit ayirmasa tamam da, ne istiyorsun anlamadım.Merhaba kizlar ben yeni nisanliyim ve yaklasik 3 aydir nisanlimin ailesine inanilmaz derecede bozugum. nisanlim rizeli ve her aksatmadan cay sezonu yardimi icin ailesiyle rizeye gdiyordu is guc demeden. bu sene bence? hakli olarak gitmesini istemedim hicbir sekilde yazlari beraber vakit geciremiyoruz diye uzuluyordum kem kum etti bi sekilde gitti. 2 aydir telefondan goruntulu vs cok fazla iletisimdeydik diye bir sey demiyordum ama etrafimdaki herkes gezmelerde falan sinirim bozuluyordu seninki nerde diyince rizede demekten utaniyordum. Neyse gelmesine 2 hafta falan kaldi ama simdi de tutturmustur arkadaslarla reklamcilikla ilgili bi projeyle ugrasiyoruz diye sabah cayliga gidiyor ordan satim yerine eve geliyor 1-2 gibi saatlerce bilgisayardan bir seylerle ugrasiyor hayir mevcut isini evden devam ettirse bisey demiycem adam calisiyo.isini yapiyo diycem ama bu yaptiklari sey islerinden tamamen bagimsiz keyfine yaptiklari birseymis. saatlerce ugrasip geliyo bana hevesli hevesli anlatiyo ben de hevesini kirmak istemiyorum ama cok bozuluyorum. Haksiz miyim?
Merhaba kizlar ben yeni nisanliyim ve yaklasik 3 aydir nisanlimin ailesine inanilmaz derecede bozugum. nisanlim rizeli ve her aksatmadan cay sezonu yardimi icin ailesiyle rizeye gdiyordu is guc demeden. bu sene bence? hakli olarak gitmesini istemedim hicbir sekilde yazlari beraber vakit geciremiyoruz diye uzuluyordum kem kum etti bi sekilde gitti. 2 aydir telefondan goruntulu vs cok fazla iletisimdeydik diye bir sey demiyordum ama etrafimdaki herkes gezmelerde falan sinirim bozuluyordu seninki nerde diyince rizede demekten utaniyordum. Neyse gelmesine 2 hafta falan kaldi ama simdi de tutturmustur arkadaslarla reklamcilikla ilgili bi projeyle ugrasiyoruz diye sabah cayliga gidiyor ordan satim yerine eve geliyor 1-2 gibi saatlerce bilgisayardan bir seylerle ugrasiyor hayir mevcut isini evden devam ettirse bisey demiycem adam calisiyo.isini yapiyo diycem ama bu yaptiklari sey islerinden tamamen bagimsiz keyfine yaptiklari birseymis. saatlerce ugrasip geliyo bana hevesli hevesli anlatiyo ben de hevesini kirmak istemiyorum ama cok bozuluyorum. Haksiz miyim?
Haksızsınız. Nişanlınızla evlenirseniz, sizin de çay hasatına gitmenizi bekleyecek ve isteyecekler. Evlendikten sonra çay hasatına gitmek gibi bir niyetiniz yoksa nişanlınıza şimdiden söyleyin ki adam da ona göre kararını versin.nisanlim gecimini cayciliktan saglamiyor istanbulda isi var zaten rizeye cumbur cemaat ailecek gidiyorlar nisanlim sadece yardim icin gidiyor dayisi var amcasi var babasi var kuzenleri var o olmasa da olur
Siz de para bol sanırım..Merhaba kizlar ben yeni nisanliyim ve yaklasik 3 aydir nisanlimin ailesine inanilmaz derecede bozugum. nisanlim rizeli ve her aksatmadan cay sezonu yardimi icin ailesiyle rizeye gdiyordu is guc demeden. bu sene bence? hakli olarak gitmesini istemedim hicbir sekilde yazlari beraber vakit geciremiyoruz diye uzuluyordum kem kum etti bi sekilde gitti. 2 aydir telefondan goruntulu vs cok fazla iletisimdeydik diye bir sey demiyordum ama etrafimdaki herkes gezmelerde falan sinirim bozuluyordu seninki nerde diyince rizede demekten utaniyordum. Neyse gelmesine 2 hafta falan kaldi ama simdi de tutturmustur arkadaslarla reklamcilikla ilgili bi projeyle ugrasiyoruz diye sabah cayliga gidiyor ordan satim yerine eve geliyor 1-2 gibi saatlerce bilgisayardan bir seylerle ugrasiyor hayir mevcut isini evden devam ettirse bisey demiycem adam calisiyo.isini yapiyo diycem ama bu yaptiklari sey islerinden tamamen bagimsiz keyfine yaptiklari birseymis. saatlerce ugrasip geliyo bana hevesli hevesli anlatiyo ben de hevesini kirmak istemiyorum ama cok bozuluyorum. Haksiz miyim?
Adam helalinden para kazanma derdinde. Ne acayip insanlarsınız.Merhaba kizlar ben yeni nisanliyim ve yaklasik 3 aydir nisanlimin ailesine inanilmaz derecede bozugum. nisanlim rizeli ve her aksatmadan cay sezonu yardimi icin ailesiyle rizeye gdiyordu is guc demeden. bu sene bence? hakli olarak gitmesini istemedim hicbir sekilde yazlari beraber vakit geciremiyoruz diye uzuluyordum kem kum etti bi sekilde gitti. 2 aydir telefondan goruntulu vs cok fazla iletisimdeydik diye bir sey demiyordum ama etrafimdaki herkes gezmelerde falan sinirim bozuluyordu seninki nerde diyince rizede demekten utaniyordum. Neyse gelmesine 2 hafta falan kaldi ama simdi de tutturmustur arkadaslarla reklamcilikla ilgili bi projeyle ugrasiyoruz diye sabah cayliga gidiyor ordan satim yerine eve geliyor 1-2 gibi saatlerce bilgisayardan bir seylerle ugrasiyor hayir mevcut isini evden devam ettirse bisey demiycem adam calisiyo.isini yapiyo diycem ama bu yaptiklari sey islerinden tamamen bagimsiz keyfine yaptiklari birseymis. saatlerce ugrasip geliyo bana hevesli hevesli anlatiyo ben de hevesini kirmak istemiyorum ama cok bozuluyorum. Haksiz miyim?
Sizin yazları gideceğiniz yer belli. Artık her sene yazın Rize’de olursunuz. Malesef bir akrabamın eşini de her sene fındık ve çay diye çağırıyorlardı. Hatta kadın da gidip hizmet etmiyor diye kaynanası olay çıkarmıştı. Hiç tatile gidemez olunca boşandı artık.Merhaba kizlar ben yeni nisanliyim ve yaklasik 3 aydir nisanlimin ailesine inanilmaz derecede bozugum. nisanlim rizeli ve her aksatmadan cay sezonu yardimi icin ailesiyle rizeye gdiyordu is guc demeden. bu sene bence? hakli olarak gitmesini istemedim hicbir sekilde yazlari beraber vakit geciremiyoruz diye uzuluyordum kem kum etti bi sekilde gitti. 2 aydir telefondan goruntulu vs cok fazla iletisimdeydik diye bir sey demiyordum ama etrafimdaki herkes gezmelerde falan sinirim bozuluyordu seninki nerde diyince rizede demekten utaniyordum. Neyse gelmesine 2 hafta falan kaldi ama simdi de tutturmustur arkadaslarla reklamcilikla ilgili bi projeyle ugrasiyoruz diye sabah cayliga gidiyor ordan satim yerine eve geliyor 1-2 gibi saatlerce bilgisayardan bir seylerle ugrasiyor hayir mevcut isini evden devam ettirse bisey demiycem adam calisiyo.isini yapiyo diycem ama bu yaptiklari sey islerinden tamamen bagimsiz keyfine yaptiklari birseymis. saatlerce ugrasip geliyo bana hevesli hevesli anlatiyo ben de hevesini kirmak istemiyorum ama cok bozuluyorum. Haksiz miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?