nisanlimin ailesine ve kendisine asiri sinirliyim davranislari normal mi yoksa ben mi abartiyorum?

Nişanlıyken gidebilir tabi karışamam hakkım yok diye düşünürüm. Ancak evliyken her yaz çay toplamaya mı gidecek/gideceğiz diye sorgularım ve cevap evetse evlenmem. Ben tüm yazı eş ailesi ile birlikte köyde geçirmeyi tercih etmeyen biriyim. Size de uymuyorsa bu aile yapısı, evlenmemelisiniz. Bu durumu evlenmeden biliyorsunuz, gözlemlediniz, karar size ait artık.

Genelleme değil lakin Karadeniz erkeğiyle evleniyorsaniz, hele ki cayliklari, findikliklari varsa her yıl memlekete gidileceğini bilmeniz, kabul etmeniz gerekiyor.
Kişilerde eğitim, mesleki konum, titr farketmeksizin böyle, mesele ihtiyaç olmasi değil yani.
Bundan sonra hep mi böyle olacagini oturup konuşmalisiniz ve hayatinizi da buna göre sekillendirmelisiniz.
Evlendikten sonra yok ben duymadim, gormedim, bilmedim diyemezsiniz

Ayrica birilerine soylerken neden utandiginizi anlayamadim!
Kompleksli ve ezik bir insan olabilir misiniz?

Her sene sende Rizedesin demek oluyor bu.evlenince değiştiririm falan diye düşünme fındığı varsa bir insanın yevmiye parası vermemek için bile kendisi topluyor.yani bu insanları fındığından çayından vazgeciremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…