nerden başlasam bilmiyorum nişanlımla 5 yıldır sevgiliyiz 1 yıldırda nişanlı.ilk başlarda seviyordum ailesini ama içine girdikçe gördükçe huylarını günden güne soğudumm hele bi eltim var kaynımdaa burnumdan getiriyorlar kaynvalide desenn sesszi hanım hanmcık gözükyor amaa görgüsüzz bişey babası herşeye müdahale ediyorr giydiğimee laf ediyor kiminle konuşup konuşmayacağımdan tutun misafrliğe gideceğim yere kadar karışıyorlarr defalarca yüzgöz oldum annesyle babasıylaa eltim yüzündenn.eltim kıskanç dedikoducu işten güçten habersiz kurnaz değişik bi yapıya sahip 21yaşnda amaa kaynım bnm nişanlmdan büyük herşeyi burnumdan getiriyoo istemeye gelecekleri gün başladı sıkntısı benmle fotoğraf çekimine bile geldii giydiğim kıyafetemi laf etmedii vs vs sonrada sıkntılar büyüdkçe büyüdü kaynanm kaynbabam başladı her gittiğimz yere eltingilde geliyomu beraber gidin yok şöyle yapın yok böylee neden konşmuyosunz eltimin yaptıklarınıda saysam bitirememm ruh hastası bi kadın olmayan şeyleri olmş gibi anlatıyo huyunu herkes bildiği halde bana idare et amann o öyle napalım sen akıllısın bilgilisin kültürlüsün olgunsn o deli diyolar.