Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden başlasam bilmiyorum nişanlımla 5 yıldır sevgiliyiz 1 yıldırda nişanlı.ilk başlarda seviyordum ailesini ama içine girdikçe gördükçe huylarını günden güne soğudumm hele bi eltim var kaynımdaa burnumdan getiriyorlar kaynvalide desenn sesszi hanım hanmcık gözükyor amaa görgüsüzz bişey babası herşeye müdahale ediyorr giydiğimee laf ediyor kiminle konuşup konuşmayacağımdan tutun misafrliğe gideceğim yere kadar karışıyorlarr defalarca yüzgöz oldum annesyle babasıylaa eltim yüzündenn.eltim kıskanç dedikoducu işten güçten habersiz kurnaz değişik bi yapıya sahip 21yaşnda amaa kaynım bnm nişanlmdan büyük herşeyi burnumdan getiriyoo istemeye gelecekleri gün başladı sıkntısı benmle fotoğraf çekimine bile geldii giydiğim kıyafetemi laf etmedii vs vs sonrada sıkntılar büyüdkçe büyüdü kaynanm kaynbabam başladı her gittiğimz yere eltingilde geliyomu beraber gidin yok şöyle yapın yok böylee neden konşmuyosunz eltimin yaptıklarınıda saysam bitirememm ruh hastası bi kadın olmayan şeyleri olmş gibi anlatıyo huyunu herkes bildiği halde bana idare et amann o öyle napalım sen akıllısın bilgilisin kültürlüsün olgunsn o deli diyolar.
nişanlımla konştukk beni anlıyo amadeğitiremiyo annesini babasını abisini kaynpeder demese abisi laf ediyo karısı kapalı ama kuzenlern yannda kafa açık kaynpedern yannda nişnlmn yannda darackpantolnkısa kollu falan giyer gezer makyaj desn abartrr ben açık birisiyim amadozundadr abartmam hiçbir zaman eşi bu haldeyken banalaf ediyo pantolnn üstüne popoyu örtecek bişey giyilmelymş falan imalar imalar.nişanlıma laf etmiş sen nebiçim erkeksin niye izin veriysn böyle gyinmesine diye nişnlmda ben ne karışırım seviyoum böylegiyinmesini deynce şaka yollu pühhdemiş abisi nişnlm gülerek bana anlattı şakalaşmşlar güya aralarndaa bende abin sapıttımı utanmadan popomamı bakıo dedim sinirlendmm
cnm bak olayları bilmiyorsa bence ailenle konuş ki yanlız olmadığını görsün nişanlının ailesi.eğer susarsan bu defa nasıl olsa ailesini karıştırmıyo diye senin üstüne yükelenecekler.
nerden başlasam bilmiyorum nişanlımla 5 yıldır sevgiliyiz 1 yıldırda nişanlı.ilk başlarda seviyordum ailesini ama içine girdikçe gördükçe huylarını günden güne soğudumm hele bi eltim var kaynımdaa burnumdan getiriyorlar kaynvalide desenn sesszi hanım hanmcık gözükyor amaa görgüsüzz bişey babası herşeye müdahale ediyorr giydiğimee laf ediyor kiminle konuşup konuşmayacağımdan tutun misafrliğe gideceğim yere kadar karışıyorlarr defalarca yüzgöz oldum annesyle babasıylaa eltim yüzündenn.eltim kıskanç dedikoducu işten güçten habersiz kurnaz değişik bi yapıya sahip 21yaşnda amaa kaynım bnm nişanlmdan büyük herşeyi burnumdan getiriyoo istemeye gelecekleri gün başladı sıkntısı benmle fotoğraf çekimine bile geldii giydiğim kıyafetemi laf etmedii vs vs sonrada sıkntılar büyüdkçe büyüdü kaynanm kaynbabam başladı her gittiğimz yere eltingilde geliyomu beraber gidin yok şöyle yapın yok böylee neden konşmuyosunz eltimin yaptıklarınıda saysam bitirememm ruh hastası bi kadın olmayan şeyleri olmş gibi anlatıyo huyunu herkes bildiği halde bana idare et amann o öyle napalım sen akıllısın bilgilisin kültürlüsün olgunsn o deli diyolar.
Pardon da hem ilk defa gidip hem de neden hizmet ediyorsun anlamadım
Şunu söyleyeyim sen nişanlımla evlenirsen bu aile
Senin kendi ailende görüşmene laf edecek,sizi ayrı tutmaya çalışacak
Her fırsatta sizde olacaklar
Her zaman hizmet bekleyecekler
Eşin ve sen de tartışıp duracaksınız
Buradaki diğer konuları iyi oku ve evliliği tekrar tekrar düşün
Bu daha nişan, iyi düşün derim
Şimdiden böyle yapanlar ilerde ne yapmaz
Arkadaşım kusura bakma da o insanlar kadar sen de suçlusun. Sen çöp tenekesinden mi çıktın ya ne diye kendine bukadar hakaret ettiriyorsun ezdiriyorsun kendini.
Onların tavırlarını engelleyemezsın tamam anladım ama ne demek eltının evıne gidip hizmet etmek. Boyle yaparak saygı görmeyeceksin aman da ne düşünceli demicekler tam tersi seni hizmet yapmaya layık insan olarak görecekler. Kendini yücelt biraz ya azıcık eltinden örnek al. Onun evinde ona hizmet etmek yaptıgın en buyuk yanlışlardan biri. Senın evıne gelene hürmetini esirgeme ama misafir gittiğinn yerde de misafirliğini ağırlıgını bil. Kv nın evınde de olsa bu durum boyle. Tek başına sana yukluyorlarsa sen de otur yapma. LAf söyleyen olursa herşeyı ben mı yapıcam beraber yapalım dersenız yapalım de. Ya da bahane bul rahatsızım vs de onlar sana hizmet etsin biraz da. Sen de annesinin kuzususun sonuçta. Elin görgüsüzleri seni ezsin diye doğurmadı o kadında.
Eşinden destek buluyorsan ona sahip çık ama akıllı ol kimseye ezdirme kendini. Ondan destek bulamayacagını anlarsan da rest çekmekten korkma. Ya huzurlu hayat ya da hiç diyeceksin. Seni mutlu ettirecekse devam edecegini uzecekse de devam etmeyeceğini anlasın.
Hem ailesi de ayrılma boşanma konusunda hassas anlattıgına göre. Bu yuzden bunu da kullanabılırsın. Bilsinler senın herşeyı sıneye cekip oturmayacağını. Çok canın yanarsa gerektiğinde rest çekeceğini bilsinler.
mutfakta tek kalıp bunaldıgın zaman
nişanlını yardıma çagır![]()
[/COLOR]
işaretlediğim yerde seninle böyle konuşarak onu idare ettirmeye çalışıyorlar
"kimseyi sevmek samimi olmak zoruda değilim.. ben onla ne kadar az muhattap olursam o kadar iyi anne baba. k. bakmayın yoksa oğlunuzla, sizinle aramı bozacak diye korkuyorum ben sizi seviyorum kendini bilmezler yüzünden sizinle aramı bozaman" dersin
kv kp karışma huylarına gelince ona da zamanla karıştırtmazsın.. nişanlına da "ben seninle evlenicem hayatım.. aklı başında akıllı adamsın.. babanın karışmasına gerek var mı? herhangi ters bişey görürsen sen söylersin zaten" gibi konuş..
o bu pohlamayla gerekeni yapar![]()
Sende de biraz kabahat var.Neden ilk gittiğin günden hizmete başladın ?
Tamam gelin çay servisi yapar filan ama ilk günden bilmediği mutfakta çay demlemez.
Diğer gelin dahil herkes otururken sadece yeni gelinin servis yapması da hiç hoş değil.
Yapmayın böyle kızlar,bu kadar gönüllü ezdirmeyin kendinizi.
Eltin daha 21 yaşında ve anne olmuş,kimbilir kaç yaşında evlenmiş.
Seni kıskanması ve rakip görmesi anlaşılabilir çünkü dünyası kısıtlanmış bir kız.
Sorun sadece eltin olsa takma,uzak dur diyeceğim ama aileyle de sorunların var.
Nişanlın bugün senden yana olabilir ama evlenince aileci olması büyük ihtimal.
Kendine uygun olmayan bir aileye girmek üzeresin,ayağın eşikte...
İçeri adım atmadan önce çok çok iyi düşün.Sevgi herşeye yetmiyor,evlilik bambaşka bir dünya.