nişanlımın ailesini sevemiyorumm görmek dahi istemyrmm

Üniversite mezunuyum diyorsunuz yazılarınızı okumakta zorluk çekiliyor...Lütfen türkçemizi katletmeyin.

Konunuza gelince: Bence uzak durun gerekirse eltinizle kendiniz konuşun, bulaşıkları bu gün sen yıkarsın ben servisi yaptım deyip gider nişanlınızın yanına oturursunuz...

evlendikten sonra eşinin anne babasıyla vs problem yaşayan bi sürü bayan var burda ve vlilik ilişkileri düzeltmiyor maalesef. Şimdiden hamuru belli bunların. Yolun neresinden dönsen kar diyorum, nişanlında destek olmuyor gibi görünüyor. Aile ile anlaşmak da eşle anlaşmak kadar önemldiir. iyi düşün derim

Kaç yaşındasın,nişanlın kaç yaşında bilmiyorum ama çok küçük olduğunu düşünüyorum.Yoksa bu kadar nişanlı ailesiyle vıç vıç,hizmetçi gibi davranmak,kendine laf söylettirmek kendini mecbur hissetmek,seni koruyamayan nişanlı ve kendini koruyamayan sen.Herşey biraz senin elinde.Fazla gitme,fazla görüşme,sana biri ters bir laf söylerse kendine gel de çık.

Sen yüz vermesen nasıl bu kadar karışabilecekler sana ? Kimseye ağzını açtırmam kıyafetimden gideceğim yerden onlara ne tutup da size ne diyemiyosan problem sende. Nişanımda dizimin üstünde elbise giydim onlara mutlaka yanlış gelmiştir hacı hoca aile ama tutup da kimse gık diyemedi neden dedirtmem çünkü. Herkes saygılı olmayı bilecek, bilmiyosa öğreteceksin.

sanırım yaşın küçük ve nişanlının ailesiyle çok yüz göz olmuşsun. onları değiştiremeyeceğine göre ya devam yada tamam demelisin. devam edeceksen de araya mesafe koy...

Benim anladığım kadarıyla aileler birbirine uyuşmuyor. Yol yakınken dönsen iyi olur. Çünkü nişanlıyken bunları yapanlar evlenince kimbilir neler yaparlar. Sen o eve gelin gideceksin hizmetçi değil. Daha fazla kullandırtma kendini lütfen. Bu kadar sessiz olursan daha neler yaparlar kimbilir. Senin onlardan bir eksiğin yok. Sana ters gelen şeyler için saygı çerçevesi içinde kimseden lafını esirgeme. Bakalım o zaman da nişanlın yanında olacak mı? Ki ben burda yanında olan, ailesine söz geçirebilen sağlam bir kişilik göremiyorum. Sonra çok üzülürsün. İyi düşün taşın.

nişanlımla konştukk beni anlıyo amadeğitiremiyo annesini babasını abisini kaynpeder demese abisi laf ediyo karısı kapalı ama kuzenlern yannda kafa açık kaynpedern yannda nişnlmn yannda darackpantolnkısa kollu falan giyer gezer makyaj desn abartrr ben açık birisiyim amadozundadr abartmam hiçbir zaman eşi bu haldeyken banalaf ediyo pantolnn üstüne popoyu örtecek bişey giyilmelymş falan imalar imalar.nişanlıma laf etmiş sen nebiçim erkeksin niye izin veriysn böyle gyinmesine diye nişnlmda ben ne karışırım seviyoum böylegiyinmesini deynce şaka yollu pühhdemiş abisi nişnlm gülerek bana anlattı şakalaşmşlar güya aralarndaa bende abin sapıttımı utanmadan popomamı bakıo dedim sinirlendmm

yuuuh yani ohaaa:53:
asıl o kayninin suratına tüûüh

konu sahibi arkadaşım.sana dost tavsiyesi
onların evine gidince oldukça kapalı git canım.

zaten çok açık degilmissin ama olsun.uzun etek falan giy

kayninin dediği lafı benim kaynim deseydi eşim onun agziyla burnunun yerini değişmişti.:47:

% 90 kaynanalar fena be kızlar...nişanlınla iyisen salla gerisini kızz...:emir_bebek:

kusura bakma da daha nişanlıyken böyleysen evlendikten sonrasını düşünemiyorum düzelir diye de bekleme iyi düşün taşın nişanlınla herşeyi konuş evlenmeden önce rest çek yada (erkeklere güven olmaz tamam derler evlendikten sonra hiçbir dediklerini yapmazlar gerçi) yol yakınken dön kaç senedir sevgiliyiz desende üzülürsün ama evlendikten sonra üzülmekten iyidir

İşte en büyük sıkıntı ortada hiç bir şey yokken onların arasına girmeniz.
Niye ortada nişan falan yokken o kadar görüşürsünüz anlamıyorum cidden :44:
Yarın bir gün sen kendin geldin bizi biliyordun edalarında daha beter olurlarsa şaşmamak gerek.
Nişanlın bir şey demiyor mu?

Hadi Bismillah :53: E be canım daha yolun çok. Sence erken değil mi biraz bir aileye gir önce. O ilişkilerden daha hayır gelmez :7:

Anlattıklarınız saçma ve abartılı geldi kusura bakmayın biraz kendinizi doldurmuşsunuz sanki siz ailenizle iftara gideceksiniz kimse yerinden kalkmayacak sofrayı siz kurup kaldıracaksınız sen bulaşıkları yıkayacaksın, misafirler gelecek sen ilgileneceksin olur mu öyle şey kocası, kaynanası demez mi kıza kalk ayıp diye. Mantı sofraya dorunca gelir demişlermiş ne alakası var ne zaman yenecek o zaman mantı. Bence fazla yz göz olmuşsunuz daha nişanlanmadan çok girip çıkmışsınız eve ve çok taviz vermişsiniz eğer anlattıklarınız doğruysa. Neden siz yapıyorsunuz oturun misafir gibi elbet yapacak yani. Evlenince kapınız bacanı ayrı olacak her işe herşeye koşturmayın eltinizi de çağırın gel beraber yapalım diye iş nişanlınızda bitiyor ama yaşananlar daha nişanlıyken fazlaca geldi buna rağmen de aileniz bir şey demedi mi siz çalışııp elti otururken gayet doğal mı ramazan günü siz oruçluyken onun oturması. Hem o zamanlar kaynanamlarda kalıyorlardı demişsiniz demek ki artık kalmıyorlar ayrı evleri var gitmezsin olur biter gitmek zorunda kalırsan da oturur kalkarsın kaynanın evine gittikçe belli ölçüde yarım edersin görüşme zorunluluğun yok kaynananı idare edeceksin artık bir şekilde.

Back
X