• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın amacı nedir

Okey kira sizden
Nişanlınız da altın alacak
Peki faturalarla mutfak masraflarını iyi saatte olsunlar mı ödeyecekmiş?
Aldığınız paralar belli,atla deve değil.

Okey kira sizden
Nişanlınız da altın alacak
Peki faturalarla mutfak masraflarını iyi saatte olsunlar mı ödeyecekmiş?
Aldığınız paralar belli,atla deve değil.
Aynen birikime yeticek mi bklm

Arkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
Sen kirayi odersin, ortak hesap acip, onun parasi orada birikir, kisacasi onun kazancinin yarisi senin olur. Eline kalem kagit al ciz

Kisaca, karsilikli anlasarak, gayet guzel bir ekonomik denge kurulabilir.

16 bin maaş düşündüğün kadar yüksek değil, evlenince bunu anlayacaksın. O yüzden gerekirse yardımcı olurum deme, sen de her ay harcamalara katılmak zorunda kalabilirsin. Bir de baştan hesap kitap yapmak gereksiz, zamanla bütçenize göre harcamayı öğrenirsiniz. Burda problem babasının fikir beyan etmesi. Bu tür konuları biz kendi evimizde kararlaştırırız tarzı cevaplar ver bana kalırsa

Bnde onu diyorum kendimi.zor tuttum kötü bişey cikicak ti ağzımdan duruma göre bakariz dedim zorla elimden para alıcak değil
Kendinizi tutun ama konusmayarak değil doğru üslupta kesinlikle ertelenmeyecek bir konu. Evlenmeden konuşun. Mevzu burada kirayı kimin odeyecegi değil. " Gelir giderinizi eşinizin ailesi mi yönetecek" bunu sorun.

16 bin maaş düşündüğün kadar yüksek değil, evlenince bunu anlayacaksın. O yüzden gerekirse yardımcı olurum deme, sen de her ay harcamalara katılmak zorunda kalabilirsin. Bir de baştan hesap kitap yapmak gereksiz, zamanla bütçenize göre harcamayı öğrenirsiniz. Burda problem babasının fikir beyan etmesi. Bu tür konuları biz kendi evimizde kararlaştırırız tarzı cevaplar ver bana kalırsa
Bnde önümüze bakalım dedim

Kendinizi tutun ama konusmayarak değil doğru üslupta kesinlikle ertelenmeyecek bir konu. Evlenmeden konuşun. Mevzu burada kirayı kimin odeyecegi değil. " Gelir giderinizi eşinizin ailesi mi yönetecek" bunu sorun.
Baban karismasin demedimde evlenince duruma göre ayarlama yaparız dedim

Back
X