nişanlımın annesi düğün altın esyalar dahil herşeyi oğluna kredi çektirip yaptıracakmış..şoklardayım

Evi üstüne yapması kötü olmuş acaba eşinden ayrılacağını mı düşünüyor , ay ne cadaloz kaynanalar var , ağzım açık okudum

Yani değil mi biraz vurdumduymaz olmaya çalışsın. Kendisi bile kayınvalidesinin isteklerine bu kadar mecbur gibi bakarsa nişanlısı ne yapmaz. Ortada gelin istemediği halde düğün isteyen üstüne parasını da siz verin diyen bir de benim takacağım altınları da siz alın diyecek kadar aşmış bir kayınvalide adayı var. Bunun karşısında mantıklı ne yapılabilir ki. Vurcan işi yüzsüzlüğe he deyip yapmıcan. Tabi alışmamış insanlara bu zor gelir ama borç içinde yüzmekten daha iyidir. Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum.

hala evlisin dimi

Evi üstüne yapması kötü olmuş acaba eşinden ayrılacağını mı düşünüyor , ay ne cadaloz kaynanalar var , ağzım açık okudum
ayrılacağımı düşünmüyor direk boşansınlar istiyor .
ayrıca bunu yapan kadın kanser hastası . yani ölümü aklına getirip daha dikkat etmesi gereken biri ama o hastalığını bahane ederek bizi birbirimize düşürüyor.

Kaynanan ölsede kurtulsan böyke yaşayıpta sizi mutsuz edeceğine ölmesi hayırlı olacak , işte allahın takdiri , mazlumun ahı tutarmış , sizi ne kadar üzdüyse oda o kadar üzülecek acımadım kadına , yaşlı başlı uğraştığı şeylere bak , !

Allah yolunu açık etsin ne diyim ben kaynanana değil mesnetsiz kocana kızdım..
bende kızıyorum ama yapacak bişey yok.
hasta bakma ona hı de geç sen bildiğini yap der durur ama bi savunup orta yolu bulmaz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın psikolojisi..
bakalım zaman ne gösterecek

oo nelerle uğraşır daha :)
ben ölsün kötü olsun demiyorum. YÜCE ALLAH ıma havale ettim. bi anne tek çocuğunun yuvasını yıkarsa söylenecek bişey yok :)

Kapalı ve namaz kılıyor mu ? Allahtan korksun yuva yıkmak çok günah
ben ölsün kötü olsun demiyorum. YÜCE ALLAH ıma havale ettim. bi anne tek çocuğunun yuvasını yıkarsa söylenecek bişey yok :)

Senin ki sabır değil mücadele
evet mücadele çünkü hazmedemiyorum. başarısızlık değilde bu kazığı hazmedemiyorum. şuan bekliyorum en uygun en can yakıcı zamanını
benim yeşitme tarzım biraz değişik. kavgaci değilim ama mücadeleciyim ve her zaman eşitlik yanlısıyım bana yapılanı iade ederim :)

kapalı namaz kılmaz oruç tutmaz .bunları sorduğun için söylüyorum ama asla onun hayatı bununla ilgili yorum yapmam da dile getirmemede ALLAH ile onun arasında.
amaa diliyle çok can yakar. ve sincice yapar. insanları birbirine düşürür (sadece benimle kocamı değil )
dedikoduyu sever laf taşır o kadar çok yalan söylerki belki doğrusuna az rastlarım.
insanları çok aşağılar başta kendi eşini (kp öğretmen kendisi ev hanımı eğitim görmemiş) her fırsatta babamı hor görüp aşağılar kendini mükelmmel göstermeye çalışır.
vicdansızdır kendi çocuğunu bile sevmez . (ölen bir çocuğu var bir kez olsun kızım evladım dediğini duymadım ölen çocuk der sadece ismini bile söylemez )
bunlar sadece birkaçı buna benzemez çok şeyler yaşattı sağolsun.
sadece kendini düşünür.kendi annesi babası kardeşleri kendi çocuğu eşi onun için hiçtir .sadece ona hizmet etsinler onun istediklerini yapsınlar ister.

tanıyorum böyle bir tip dur tahmin edeyim ölümsüz olduğunu da düşünüyordur şimdi o

Kadın sadece yaşlanmış ama yaşamamış memlekette çok bunlardan yobaz yaşlılardan ,

Aynen canım eşim a dan z ye herşeyi kendi yaptı kimse Birşey yapmadı bize....yapan aileler varsa da helal olsun derim

ve bütün bunları yapan kanser hastası kadın mı
ne cadolozmuş bu dünyanın diğer tarafı var
hiç mi düşünmezler bunları
ama burada eşinde daha büyük kabahat
meydanı bırakmış annesine kadın at koşturuyor milleti birbirine düşürüyor zulüm ediyor

işte tam bu yüzden düğünden kaçınan oğluna yardım etmeyen önce he deyip sonra her şeyi oğluna ve kız tarafına yüklemeye çalışan erkek ailelerinden korkuyorum
yoksa ev bir şekilde kurulur düğün nikah salonunda olsa yapılır ama sen sırf huzurlu olayım diye her istediğinden vazgeçerken işin sonucunda yine her işe burnunu sokan kayınvalideyle karşılaşıyorsun benim de anlatmak istediğim buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…