Nişanlımın anormal çıkışları ???

Bu yüzden olmayacaksan şimdi git diyen biri sizce kıskanmış mıdır? beni ona bırakmaya razı gibi söyledi yani :KK43:
bence senin bu cocugu bırakasın var..
cocuk kendince haklı olarak seni korumak istemiş. eger ses etmeseydi gene nişanlı suclu olurdu. beni ortada bıraktı, arkamda durmadı gibi şeyler diyebilirdiniz.
hatalı olan malesef avkat sevgili sonra da sensin.

En başta hata yapmışsın
herşeyisöylemek zorunda değilsin
malesef erkekler daha farklı düşünüyorlar ...

En başta hata yapmışsın
herşeyisöylemek zorunda değilsin
malesef erkekler daha farklı düşünüyorlar ...

ya bende işte saklım gizlim olmasın dedim, onun bana nasıl olmasını istersem ben de ona öyle olmalıyım diye düşündüm, ama hata ettim :( şimdi aramız çokk kötü... bana mesaj felan atmıyor...

bence senin bu cocugu bırakasın var..
cocuk kendince haklı olarak seni korumak istemiş. eger ses etmeseydi gene nişanlı suclu olurdu. beni ortada bıraktı, arkamda durmadı gibi şeyler diyebilirdiniz.
hatalı olan malesef avkat sevgili sonra da sensin.

Bırakmak gibi bir düşüncem felan yok , 16 temmuzda düğünümüz var inş... sadece ikimiz de gergin dönemde idik, ve üstüne bu olay kötü gelişti sanırım....

ya bende işte saklım gizlim olmasın dedim, onun bana nasıl olmasını istersem ben de ona öyle olmalıyım diye düşündüm, ama hata ettim :KK43: şimdi aramız çokk kötü... bana mesaj felan atmıyor...
Saklın gizlin olmazdı çok sonra söyleyebilirdin bazen bazı şeyleri saklamak emin ol daha iyi.

Haksızsınız.Ne demek döndüğünde beni bulamazsın? Ne için dediniz bunu?

Düğüne 2 ay kalmış tatsızlık çıkmasın aileler duymasın bu durumu dedim o da sen söylemesen de ben polis polis gezer bulurum onu sadece zamanımı alır dedi, ben de üzerine onu bulursun ama döndüğünde ben olmam dedim

Kıskansın diye ya da kavga edip ayrılın diye söyledin sanırım. Bence ilki.

keşke demeseymişsin.
4 yıllık evliyim ben yaşasam bunları eşim aynen böyle tepki verir..
o yüzden bayanlar biraz daha soğukkanlı oluyor bu durumlarda.
bu da size ders olsun bence.

Düğüne 2 ay kalmış tatsızlık çıkmasın aileler duymasın bu durumu dedim o da sen söylemesen de ben polis polis gezer bulurum onu sadece zamanımı alır dedi, ben de üzerine onu bulursun ama döndüğünde ben olmam dedim
döndüğünde olmam diyerek hata etmişsinz. Onun söyledği şeyler de sizi sevdiği için kıskandığı için kurduğu cümleler. nişanlınızla ilgili kendinizi doldurmayın bence. Bi süre konuşmasizsınz sonra unutlr diye düşünüyorm

adam 4 senedir yazmamışta düğüne 2 ay alamı aklına gelmişsin her erkek sinirlenir tabiki nişanlının suçu yok kapatmasaydın face i ! o ortak arkadaşı vs engelleseydin

haksizsiniz kusura bakmayin.. söylemicektiniz onu diyen arkadasinizida engelicektiniz face leri kapatalimda demicektiniz cok gereksiz.. ben bayan olarak erkek bunlari dese bende cok kizardim gecmis bisey sonucta.. görmezden gelinebilinirdi sizin acinizdan dillendirmeye gerek yoktu

Bu olayda senin bir hatan yokki
ben olsam o arayana dek aramazdım
ne yani sanki eski sevgilinle buluştun
şimdiden ipleri eline verirsen sonra çoook uğraşırsın net
ben çok gururluyum.. problem dahi olmasın ilk mesaj atan ben olmam.. atmam.. o gün gün boyu görüşmeyelim yazmam.. Bugün de öyle.. mesela saat 13 gibi yine bu mevzu açıldı, ben dedim ki bir süre konuşmayalım dedim.. birşey yazmadı 1 saat kadar sonra Böyle konuşmayalım deyince mutlu mu oluyorsun,herşey düzeliyor mu yazmış.. birkaç mesajla konuştuk , sonra yine bitti mesajlaşma.. o ne zaman azarsa o zaman cevap veririm...

Ben nisanlini haksiz buldum
Kıskanmak baska bir şey onu bulup mahvedecegim moduna girmesi baska bir şey
Ofke kontrolü olmayan ama senin hayatını her acidan kontrol.altinda tutmak isteyen biri gibi bir izlenime vardim

döndüğünde olmam diyerek hata etmişsinz. Onun söyledği şeyler de sizi sevdiği için kıskandığı için kurduğu cümleler. nişanlınızla ilgili kendinizi doldurmayın bence. Bi süre konuşmasizsınz sonra unutlr diye düşünüyorm
2 sene kadar önce o eski sevgilim bana yine ulaştı, nişanlımla o zaman sevgiliydik.. nişanlımın yanındayken bana mesaj attı.. numarasını almasına zor engel oldum, aldı telefonumu yere çaktı.. sonra da ankara kızılaydaki tüm hukuk bürolarını tek tek gezmiş, tabi bundan bayağı sonra haberim oldu.. Unutacak biri değil canım yani, ama buna rağmen ben yine birşey saklamadan dürüst olmayı seçtim..

2 sene kadar önce o eski sevgilim bana yine ulaştı, nişanlımla o zaman sevgiliydik.. nişanlımın yanındayken bana mesaj attı.. numarasını almasına zor engel oldum, aldı telefonumu yere çaktı.. sonra da ankara kızılaydaki tüm hukuk bürolarını tek tek gezmiş, tabi bundan bayağı sonra haberim oldu.. Unutacak biri değil canım yani, ama buna rağmen ben yine birşey saklamadan dürüst olmayı seçtim..
benim sevgilime de eski sevgilisi on kere ulaşsa bende gider o kızı yolarım mesela. Gerekirse on kere yolarım.

Ama telefonu yere çalkmak falan bunlar çok fevri hareketler. Bu öfke kontrolünün olmaması durumunu hiç konuştunuz mu? Bu sizi korkutmuyor mu?

benim sevgilime de eski sevgilisi on kere ulaşsa bende gider o kızı yolarım mesela. Gerekirse on kere yolarım.

Olur mu öyle şey şiddet çözüm mü? Sizin sevgiliniz olayı düzgün bir şekilde çözümleyebiliyorsa bir şey yapmanıza gerek yok ki. Sevgilinizle ilgilenecek ve yaklaşmaya çalışacak kızlar her zaman olabilir. Mühim olan sevgilinizin onlara karşı mesafeyi ayarlamasıdır. Hepsinin saçını yolmakla bitmez ki.

Back
X