Nişanlımın anormal çıkışları ???

Ya haklısınız, ama yalan söylemeyi sevmem hangi konuda olursa olsun.. Ben ona karşı hep şeffaf oldum.. ileride birgün bir şekilde duyarsa önce benden duysun istedim..
Anlıyorum ama huzurun için her zaman şeffaf olmayacaksın. Bir şekilde duyarsa da "Ben icabına baktım, hallettim, seni üzmek istemedim" der, geçersin. Mutlu olanlar öyle oluyor. "Anlatmayarak"... Neyse üzülme, anlaşılan çok kıskanmış, geçecektir.

nişanlınız haklı.

eğer durumu anlattıysanız soy adını verseydiniz nişanlınız konuşsaydı o kişiyle.

hayır yani nişanlı kadına mesaj atmak nedir bunca engele rağmen. nişanlınızın yerinde olsam daha büyük tepki bile verirdim.

Nişanlınızın bu duruma kızacak olduğunu bilmeniz gerekiyordu
Siz birdaha beni bulamazsın dediğinizd onu koruyor oldugunuzu düşünmesi çok normal.
Ve faceleri neden kapatıyorsunuz ki?

Eski çıktığım kişi benim facemde engelli listesinde.. Ben nişanlımın şifresini biliyorum ve o da benimkini isteyip duruyordu.. direkt bakacağı yer orasıydı anlatabildim mi ? bunu yapmak zorundaydım..

Yani kıskanç biri değilim ama adamın canını sıkması normal değil mi?

Nişanlıma eski sevgilisi sarkacak, nişanlanıyorum ama istemiyorum gel yine barışalım moduna girecek, ben de aaa olur böyle şeyler dicem, yani o kadar da değil.

Bence anlatarak hata yapmışsınız, dürüst olmak güzel de bir erkeğin nişanlısına başka erkeğin sarkmasının karşısında adamın susmasını düşünmeniz enteresan.

İstemiyorum facem olsun deseniz yeterdi.

Anlıyorum ama huzurun için her zaman şeffaf olmayacaksın. Bir şekilde duyarsa da "Ben icabına baktım, hallettim, seni üzmek istemedim" der, geçersin. Mutlu olanlar öyle oluyor. "Anlatmayarak"... Neyse üzülme, anlaşılan çok kıskanmış, geçecektir.
umarım, çok teşekkür ederim :(

Faceden eski sevgili siz istemediğiniz müddetçe ulaşamaz konuyu büyütüp ortaya döküp birde kıskanç nişanlınıza anlatmışsınız çoğu erkek aynı tepkiyi verir hemen hemen.... Bana da yıllar sonra bu tarz bir email gelmişti sadece evlenmek için önerilen biriydi ve benden hemen sonra evlenip ikiz çocuk sahibi olmuş ve ben nişanlıyken ve evlendikten sonra birkaç kez mail attı ben ne yaptım tabiki cvp vermedim sildim engelledim. Sonuç problem dahi olmadı çünkü sert be sağlam bir duvar kurdum. Aslında bu kadar basitti o mail adresini hala kullanıyorum hatta eşim banka maillerime bakmak için açar problem yok...

Siz aciksozlu davranmak istemissiniz, aranizda gizli sakli olmasin benden duysun istemissiniz ve iyi niyet gostermissiniz. Ama belli ki nisanliniz bu tarz seyleri kaldirabilen bir erkek degil. Hakli da, cunku eski erkek arkadasinizin yaptigi cok yanlis, kendisi nisanlaniyor, ve sizin de evlenmek uzere oldugunuzu bildigi halde hala pesinize dusuyor. Sizin nisanliniz da haliyle koruma duygusuyla bunlari soylemis olabilir. Alttan alin bence ve ona kendini rahat hissettirin. Buyuk ihtimalle de sizi kaybetme korkusundan dolayi sert cikmistir.

Yani kıskanç biri değilim ama adamın canını sıkması normal değil mi?

Nişanlıma eski sevgilisi sarkacak, nişanlanıyorum ama istemiyorum gel yine barışalım moduna girecek, ben de aaa olur böyle şeyler dicem, yani o kadar da değil.

Bence anlatarak hata yapmışsınız, dürüst olmak güzel de bir erkeğin nişanlısına başka erkeğin sarkmasının karşısında adamın susmasını düşünmeniz enteresan.

İstemiyorum facem olsun deseniz yeterdi.
Doğru.. şimdiki aklım olsa asla anlatmazdım.. Ben de işte dürüst olmak uğruna olacakları göz ardı ettim, büyük hata ettim.. aramızın bozulduğuyla kaldı..

Doğru.. şimdiki aklım olsa asla anlatmazdım.. Ben de işte dürüst olmak uğruna olacakları göz ardı ettim, büyük hata ettim.. aramızın bozulduğuyla kaldı..
Dürüst olmak karşı tarafa iğneden ipliğe herşeyi aktarmak değildir. Bekar olduğunuzu düşünün nişanlanmış evlenmek üzere olan eski sevgili size ulaşmak istese ne yapacaktınız... Tabiki de cvp vermeyip engellemek.. Belli ki eski sevgili sizden intikam almak yada işinizi bozmak istemiş sende ona bu fırsatı oluşturmuşsun. Alttan almalı ve nişanlın ile Aranı düzeltmelisin...

Eski sevgilim kendisi avukat zaten.. Ben sadece son olayda herhangi bir şekilde nişanlıma ulaşırsa felan önce benden duysun diye söyledim..
avukatı savcılığa şikayet edemiyor musunuz anlamadım..
avukat adamın da ailemin zoruyla nişanlandırılıyorum demesi de bi ilginç yani
avukat olmuş ama ana baba zoruyla nişanlandırılıyor şaka gibi

O benim ilişkime çok defa müdahale etti.. Devamlı ulşmaya çalıştı, kendi üstüme olmayan hattımı buldu vs.. zamanında da onun hoşlanmadığım bir davranışı yüzünden ayrıldım, ve ikimizde severek ağlayarak ayrıldık... bana 2 yıl önce evim arabam herşeyim hazır sen eksiksin felan demişti.. yaşı geçiyor,ailesi etraftan kız bakıyorlar sanırım aklıma gelen bu ..

Bence sen biraz ortalığı alevlendirmişsin, nişanlını tanıyorsan karakterini az çok biliyorsun demektir ..
Demek ki bir hata var ortada .. Herkes herşeye aynı tepkiyi vermez sonuçta .. Face kapatma olayı çok gereksiz olmuş ve nişanlında çok yanlış algı yaratmış .

Yani ülke kaynanaları okumuş okumamış dinlemiyor ki, herşeye müdahele hakkını görüyorlar kendilerinde, ben şaşırmıyorum... Ama anne sözünü dinleyip evlenen adam da hakkat basiretsizmiş ya da konu sahibine kendini acındırmak için kıtır atmış.

O benim ilişkime çok defa müdahale etti.. Devamlı ulşmaya çalıştı, kendi üstüme olmayan hattımı buldu vs.. zamanında da onun hoşlanmadığım bir davranışı yüzünden ayrıldım, ve ikimizde severek ağlayarak ayrıldık... bana 2 yıl önce evim arabam herşeyim hazır sen eksiksin felan demişti.. yaşı geçiyor,ailesi etraftan kız bakıyorlar sanırım aklıma gelen bu ..
gerçi her meslekte böyle güçsüz karakterler olur ama hak savunucusu bir adamın ana babasına karşı hakkını savunamayıp zorla nişanlandırılıyorum demesi bana komik geldi..
sizi geri döndürmek için uydurmuş olduğunu düşünüyorum

Yani ülke kaynanaları okumuş okumamış dinlemiyor ki, herşeye müdahele hakkını görüyorlar kendilerinde, ben şaşırmıyorum... Ama anne sözünü dinleyip evlenen adam da hakkat basiretsizmiş ya da konu sahibine kendini acındırmak için kıtır atmış.

evet kaynana konusunda haklısınız, mesleğine bakmaz müdahale etmek için ama kendi hakkını savunamayan bir adamın avukat olması ironik geldi sadece
dediğiniz gibi konu sahibini kandırmak için ajitasyon yapmıştır muhakkak..

Eski çıktığım kişi benim facemde engelli listesinde.. Ben nişanlımın şifresini biliyorum ve o da benimkini isteyip duruyordu.. direkt bakacağı yer orasıydı anlatabildim mi ? bunu yapmak zorundaydım..
Siz bu konudan hiç bahsetmeseydınız eğer neden baksın k ben de bunu anlamadım
Ya da engelli kişi tek eski sevgiliniz mi var.
Engellemıs olmanız daha ıyı değil mi?

Merhaba kızlar,

3 yıl flört döneminden sonra nişanlandım, ve 10 aydır nişanlıyım.. Nişanlımdan önce bir kişiyle daha çıkmıştım, birbirimizi çok sevdik, bana defalarca ulaşmaya çalıştı, hep engel oldum.. Ve tabiki şuan nişanlıyım

Geçen hafta ortak bir arkadaşımızın faceden bana mesaj atmasını istemiş,ailesinin zoruyla nişanlanacakmış,istemiyormuş.. bana son defa ulaşmak istemiş.. Arkadaş bunları söyleyince ben tabiki reddettim, ve faceyi silme kararı aldım..

Nişanlıma faceleri silelim mi dedim, tamam dedi düğün tarihimi arkadaşlarıma mesaj atayım silelim dedi,
Ertesi gün birlikteydik bana neden sileceğimi sorduğunda ise yalan söyleseymiştim keşke, böyle böyle olanları anlattım.. Lütfen dedim gerginlik yaratma.. Neyse o gün sinirlendi ama çok belli etmedi,biz faceleri sildik, 2 gün geçti üstünden dün bana mesaj attı o şrfszn soyadını ver bana bir de aynılarını bana desin, senin nişanlı olduğunu bile bile bu ne demek diye..

Neyse ben bunu aradım,bana bağırıp çağırıyor felan filan düğüne 2 ay kalmış, rezillik çıkmasın lütfen dedim.. Sen vermezsen de ben bulurum şudur budur.. Ben de o anki sinirle dedim ki döndüğünde beni bulamazsın ama bunu bil dedim kapattım..

Sonra mesaj atıyor işte ben bir hiçim senin için,beni saniyede silip atabiliyorsun, bir başkası içinse şimdi olma felan dedi bana ..

Ama bu söz dokundu, eğer ben onun yanında olmak istesem,2 ay sonra düğünüm var neden hazırlık yapıyorum ? Kendisi bahane arıyor da bunu mu buldu sizce kızlar ??
Ne yapayım ben,Yardımlarınıza ihtiyacım var, biraz uzun oldu ne olur kusura bakmayın :KK43:
ya neden cift olarak facdelerinizi kapatyıyorsunuz ki ? göbeginiz bir mi kesildi. sen kapat. sorarsa da yeni hayat yeni face derdin.
eski sevgilin içinde: nişanlı oldugunu bile bile msj yazmış pislikmiş.
nişanlına gelince kıskanmış ki ben olsam bende kıskanırdım.

Back
X