nişanlımın arkadaş çevresi nolur yardım edin :'(

Simlikedicik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
3
1
86
35
İzmir
merhabalar ben buraya yeni üye oldm yeni yeni alşmaya çalşyrm fazlasyla yardıma ihtyacım var nolur bana yardım edin 3 senelik bir nişanlılık dönemimz vardı geçen sene temmuz ayında ben nişanı attım dayanamdm sürekli arkdşlaryla beaber nişanlılık sorumluluğunu alamyrdu beni çok yıpratyrdu biz 5 ay ayrı kaldık sora yeniden beni buldu karşıma çıktı aniden yeniden denemeye karar verdik ama yine arkdşlarına yenik düştü eğlenmeye gitti telefnlarım açılmadı arkdşlarına da tembihledi açtrmadı. neyse yine 5 aylık bir süreçten sonra tüm pişmanlığıyla geri döndü arkadşlarıyla iletişimini kopartarak bu arkadşlarına neden takıntılısınız derseniz bir tane arkadaşı var sürekli nişanlımı eski sevgilileryle bir araya getrmek için can atıyor sürekli onlarla muhattap oluyr her ayrılıkta da aynı şeyi yaptı eski sevgilileryle bulştrdu nişanlımı diğeri ise kız düşkünü ben geri dönmekle hata mı yaptım ne yaplym nolur yardım edin :KK61:

Evet geri dönmekle hata yapmışsınız.
Yanlış 1: Arkadaşı neyse kendisi de odur, hiç masum takıldıklarını düşünmüyorum
Yanlış 2: 5 ay ayrı kalabilenin sevgisinden şüphe et
Yanlış 3: Evlenseniz evde tek kalırsın gibi duruyor. Çünkü hiç kimse evlendikten sonra değişmez
.
.
.
Bu liste siz ilişkiye devam ettikçe böyle uzar gider

Böyle bi erkekle asla evlenilmez... evlenerek büyük bi hata yapma sakın.. zararın neresinden dönersen kardır...

sana kesin ve net olarak söyleyebileceğim birşey var ki "KESİNLİKLE EVLENME"
çoooooook pişman olursun canım
evlendikten sonra da böyle devam eder, her dışarı çıkışında tartışma yaşasanızda ağlasan da çatlasan da gider
kalırsın bir başına evde kendi kendini yer durursun
hatta çocuk yapmaya karar verirsinz falan, yapayalnız bir hamilelik geçirirsin :KK43:
değişicem, hayır alakası yok, kesinlikle yapmicam vs tarzı sözlerine kesinlikle aldanma
1-2 hafta düzelir sonra herşey eski düzen olur, tecrübeyle sabit

Eger onunla birlikte olmak dogru kararsa neden ayrildiniz?

Eger ondan ayrilmak dogru kararsa neden tekrar bir araya geldiniz?

İnsan sineye cekemedigi hatalar gorup arkasini donduyse dogru olani yapmistir.

Tersini yaparsa kendisiyle celisir.

Sizin gibi.

sizi sevmiyor. sadece onun için alışkanlıktan ibaretsiniz.
sizi kırıp incitmekten kacınmıyor. arkadaşalrı daha önemli.
buna ragmen hala beraberseniz sonunda terk edilmeyi göze alıyosunuz demektir

merhabalar ben buraya yeni üye oldm yeni yeni alşmaya çalşyrm fazlasyla yardıma ihtyacım var nolur bana yardım edin 3 senelik bir nişanlılık dönemimz vardı geçen sene temmuz ayında ben nişanı attım dayanamdm sürekli arkdşlaryla beaber nişanlılık sorumluluğunu alamyrdu beni çok yıpratyrdu biz 5 ay ayrı kaldık sora yeniden beni buldu karşıma çıktı aniden yeniden denemeye karar verdik ama yine arkdşlarına yenik düştü eğlenmeye gitti telefnlarım açılmadı arkdşlarına da tembihledi açtrmadı. neyse yine 5 aylık bir süreçten sonra tüm pişmanlığıyla geri döndü arkadşlarıyla iletişimini kopartarak bu arkadşlarına neden takıntılısınız derseniz bir tane arkadaşı var sürekli nişanlımı eski sevgilileryle bir araya getrmek için can atıyor sürekli onlarla muhattap oluyr her ayrılıkta da aynı şeyi yaptı eski sevgilileryle bulştrdu nişanlımı diğeri ise kız düşkünü ben geri dönmekle hata mı yaptım ne yaplym nolur yardım edin :KK61:

merhaba,

Hata kısmını pek bilemem belki, ama çok yakından tanıdığım biri var. evlenmesine ve 3 çocuğuna rağmen hala arkadaşlarıyla takılıyo, ve evlilikleri berbat, aldatmalarda oluyo tabi..

hata yapmışsın geri dönerek...
suçu diğer arkadaşa atarak kendini rahatlatma bence...
nişanlınında arkadaşından aşağı kalır yanı yok...

Bana Arkadasini Söyle , Sana Kim Oldugunu Söyliyeyin... diye bosuna dememisler , Geri donmekle hata yapmissin evet malesef , ayrica 3 yil nisanlilik donemi gercekten cok fazla ..

Geri dönme sebebiniz neydi ki böyle bir adam affedilir mi hiç
Birde 3 yıl nişanlılık nedir yaa uzatmaları bitmeyen maç gibi...

Şimdi ayrıldınız mı bilmiyorum ama bundan koca olmaz.
Nişanlıyken kendine sahip çıkamıyor evlenince ohooo daha neler olur acaba...

Back
X