çözüleceğine inanıyorsanız açık açık konuşun sonuçta onu tanıyan sizsiniz. ama tam nişanlılık döneminde evleneceği kadına ilgi göstermeyen bir adam var ortada. bakın arkadaş diyorsunuz hani ailevi sorunlar veya iş gibi hayatında daha fazla zaman alan şeyler olsa bu ilişkiye sonuna kadar sahip çıkılması gerektiğini düşünürdüm. ama arkadaş ya ahmet mehmet hüseyin yani. kız arkadaşları da cabası demişsiniz. adam uzakta. nişanlıya ayırması gereken zamanı arkadaşı sibel'e ayırıyor. resmen işine öyle geliyor yani. öyle belli edeyim açıkça söylemeyeyim demekle olmaz. onca senenin hatırına bence sadece 1 kez açık açık konuşun, içinizden geçenleri söyleyin. bir problemimiz mi var falan deyin. bana ilgi göster demeyin ama. altını çiziyorum sadece 1 kez bunu yapın. düzelmezse salın gitsin hayır gelmez.Ama kac yillik iliskimizde son zamanlarda boyle bunu cozmek yerine ayrilmak yikicilik olmaz mi
Hanımefendi sevgilinden hem davacı olmuşsun hemde avukatı olmuşsun farkında mısın? İnsanlara karşı savunucaksan neden şikayet ettin? Televizyonlar da Dayak yiyip karışmayın o benim kocamdır diyen insanlar gibisin? Sana Çoğunluk aynı şeyleri söylüyor farkında mısın? Okuyup kafanda ölç tart biç zamana yay baktın insanların dedikleri yanlış ise yoluna devam edersin?Bu ozelligi disinda gercekten harika bi insan. Sirf bu yuzden ondan nasil vazgecerim. Sen arkadaslarini seviyosun hoscakal yapamam ki
Yazacağımı yazmışsınHanımefendi sevgilinden hem davacı olmuşsun hemde avukatı olmuşsun farkında mısın? İnsanlara karşı savunucaksan neden şikayet ettin? Televizyonlar da Dayak yiyip karışmayın o benim kocamdır diyen insanlar gibisin? Sana Çoğunluk aynı şeyleri söylüyor farkında mısın? Okuyup kafanda ölç tart biç zamana yay baktın insanların dedikleri yanlış ise yoluna devam edersin?
Kendi nişanında arkadaşına sürpriz doğum günü pastası kesen gördü bu gözler, o an anlamıştım o ilişkiden bi cacık olmayacağını, nitekim boşandılar. Ben arkadaşlarına çok düşkün olan erkeklerin genelde evlerini ihmal ettiğini düşünüyorum.
Sevgilinin yeri ayrıdır arkadaşın yeri ayrıdır. Anlatmaya çalısmayalım bence kendisi tecrübe etsin.. Bir laf var çok severim : Celladına aşık olmuşsa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet.Yazacağımı yazmışsın
Davalıda sen davacıda sen, bu ne perhiz, bu ne lahane turşusu?
Arkadaş ve sevgilinin ayrımı gayet nettir oysa, değil mi?
Bence evlenme. Çünkü senin bu düşüncelerinle evlendikten sonra depresyona girersinBen soylersem bu sefer o kendisini sikmaya baslar soylemeden alttan alta nasil belli edebilirim
Harika bir insan olabilir. Evlilikte asil olan sorumluluk alabilmesidir. Aileyi on planda tutabilmektir. Ustelik daha nisanlisiniz. En cok uzerinzide titremesi gereken zamanda bile boyleyse ilk heyecanlar gidince dusunemiyorum nisanlinin halini.Bu ozelligi disinda gercekten harika bi insan. Sirf bu yuzden ondan nasil vazgecerim. Sen arkadaslarini seviyosun hoscakal yapamam ki
Konustum az once hic kotu bi tepki vermedi. Farkinda degildim duzelticem dedi guzel guzel konustuçözüleceğine inanıyorsanız açık açık konuşun sonuçta onu tanıyan sizsiniz. ama tam nişanlılık döneminde evleneceği kadına ilgi göstermeyen bir adam var ortada. bakın arkadaş diyorsunuz hani ailevi sorunlar veya iş gibi hayatında daha fazla zaman alan şeyler olsa bu ilişkiye sonuna kadar sahip çıkılması gerektiğini düşünürdüm. ama arkadaş ya ahmet mehmet hüseyin yani. kız arkadaşları da cabası demişsiniz. adam uzakta. nişanlıya ayırması gereken zamanı arkadaşı sibel'e ayırıyor. resmen işine öyle geliyor yani. öyle belli edeyim açıkça söylemeyeyim demekle olmaz. onca senenin hatırına bence sadece 1 kez açık açık konuşun, içinizden geçenleri söyleyin. bir problemimiz mi var falan deyin. bana ilgi göster demeyin ama. altını çiziyorum sadece 1 kez bunu yapın. düzelmezse salın gitsin hayır gelmez.
İlgisizlikle siddeti ayni kefeye koymanizi gectim ben alttan alta nazil belli ederim diye sormuştum direkt soylemeyi bende akil ettim yoksa. Normalde boyle degildi diyorum siz dayak yiyen kadini karistirmissiniz cok alakasiz bir ornekHanımefendi sevgilinden hem davacı olmuşsun öhemde avukatı olmuşsun farkında mısın? İnsanlara karşı savunucaksan neden şikayet ettin? Televizyonlar da Dayak yiyip karışmayın o benim kocamdır diyen insanlar gibisin? Sana Çoğunluk aynı şeyleri söylüyor farkında mısın? Okuyup kafanda ölç tart biç zamana yay baktın insanların dedikleri yanlış ise yoluna devam edersin?
Hayir yogun bi donemde oldugunu biliyorum ve pandemi konusunda haklisiniz. Konustuk hallettik tesekkur ederimBu pandemide arkadaşlarıyla ne yapıyor ki? İnsanlar bu virüs yüzünden hastane köşelerinde boğulup ölüyör. Nişanlınız haberleri de mi okumuyor? Hayır bir de sinemalar, lokantalar cafeler vs hep kapalı buluşup ne yapıyor? Sizinle konuşmamak için arkadaşlarlayım diyor olamaz mı?
İlgi birden kayinca telas yaptimUzak mesafe ilişkisi olduğu için böyle
Evde mi otursun adam hep
Bilmiyorum ki
Sende arkadaşlarınla görüş
Büyültecek birşey değil
İkiside aslinda. Guvenmedigimden degil ama insan yine de diyo ki o kadarina ne gerek var. Yeni ueni arkadas oldular hepsi beni tanir ama gerek yok yanikonunuzda kız arkadaşları da cabası yazıyor yalnız. arkadaşları olması ve onlarla sık zaman geçirmesi mi sorun yoksa kız arkadaşlarının olması mı ?
Size katılmıyorum. Uzak mesafe ilişkisi olunca iletişime ekstra önem vermesi gerekir.Uzak mesafe ilişkisi olduğu için böyle
Evde mi otursun adam hep
Bilmiyorum ki
Sende arkadaşlarınla görüş
Büyültecek birşey değil
Ben konu sahibinin abarttığını düşünüyorumSize katılmıyorum. Uzak mesafe ilişkisi olunca iletişime ekstra önem vermesi gerekir.
Büyük ihtimalle evlendiklerinde de böyle olacak, arkadaşlarıyla eşi arasında denge kurabilecek biri gibi durmuyor.
Onu kısıtlar gibi değilde ne istediğinizi ne düşündüğünüzu söyleyin. Sonrasında patlama büyük olur .İyi gunler. Nisanlim surekli arkadaslariyla. Surekli dediğim gercekten surekli sabah ogle aksam hatta gece de. Bunu ona belli etmiyorum ama sevgilim sonucta ilgi bekliyorum. Ariyo soruyo ama kisa kisa hep. Sevgisini hissediyorum ama eski ilgisini hissedemiyorum. Kiz arkadaslari da cabasi. Bisey desem baskici damgasi yerim demesem de kendimi yerim. Bisey demeye cekinmem de benim sinirimi bozuyo. Ne yapmaliyim?(kendisi sehirdisinda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?