- 20 Ekim 2020
- 431
- 801
- 28
- Konu Sahibi KutupYildizi94
Ha
Hakkaten şimdi fark ettim o kısmı dinimizle alakası ne şimdi bunun? Yani kadının yaptığı şeyi din ile vurup eleştirdiği şeyi aslında kendisi yapıyor. Evli bir kadının eşiyle ve çocuğuyla birlikte bekar erkek arkadaşlarının evinde kalması haram/günah diye bir şey dinimizde var mı ben duymadım ama evlenmeden kadın ve erkeğin birlikte uyumalari haram diyor mesela. İnanılmaz gereksiz bir kıskançlık konusukonu bizim güzel dinimize gelirse sizin sokağa çıkmanız bile sorun bazı dini bakışa göre o yüzden yok dinimizde bu var mı demeden önce iyi düşünün... bizim kültürümüz de öyle kadına kıymet veren değer gösteren bir kültür değil o yüzden böyle eski ezberleye dayanmayın yoksa başlık parasıyla evlenin bu kadar kültür meraklısıysanız. o da bizim kültürümüzdü değil mi?
o kadar erkeğin içinde derken yani erkekleri nasıl görüyorsunuz anlamıyorum.. gözlemim erkekler böyle durumlarda saygı gösteriyorlar ev arkadaşlarının sevgililerine vs yani arkadaşlıkları iyi olabiliyor yani öyle aaaa o kadar erkek denecek bir durum olmuyor her zaman.. işte karşı cinsleri birbirine öcü gibi göstermenin sonucu bunlar. nişanlınızın arkadaşıyla samimiyseler zaten orada yatmaları bir iki kere tolere edilebilir yani bu kadar büyütmeye gerek yok.