nişanlımın aşırı istekli hali benii bunalttı......

merhaba herkese

başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:

bütün nişanlı erkekler böyle galiba :1: çözümü yok kuzum:1::1:

Gel senle doktorculuk oynayalim de. Kosa kosa gelir zaten. sünnet et kurtul

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz de nişanlıyız da benimki de tam tersi.. :) ben zorlucam nerdeyse. Pek konuşmayız biz o tür konuları. Yaşancağı zman yaşanır ama bşyler kendiliğinden.. Hiçbir zaman bizim ilişkimizde cinsellik ön planda olmadı o pek açmaz konuları çünkü. Yaşının verdiği olgunluktan ya da bilemiyorum.

Evlenince zaten bıkıcaksınız bu neyin acelesi nişanlındaki anlamadm. Bekleyemiyormuymuş çok mu var evlenmenize daha? (:

Son düzenleme:
Biz de nişanlıyız da benimki de tam tersi.. :) ben zorlucam nerdeyse. Pek konuşmayız biz o tür konuları. Yaşancağı zman yaşanır ama bşyler kendiliğinden.. Hiçbir zaman bizim ilişkimizde cinsellik ön planda olmadı o pek açmaz konuları çünkü. Yaşının verdiği olgunluktan ya da bilemiyorum.

Evlenince zaten bıkıcaksınız bu neyin acelesi nişanlındaki anlamadm. Bekleyemiyormuymuş çok mu var evlenmenize daha? (:

hadiii yaa bende pek düşkün değilim açıkcası o açmasa hiç istemezmişim gibi geliyo ama saolsun bizimki zaten bana fırsat vermiyo bazende şikayet ediyo sadece benmi istiyorum die ama bana fırsat kalmıyokiii :))))
ama Allahtan eylül 12 de evleniyoruz çok şükür ama yılların vermiş olduğu bi birikim sanırım birde herşey netleşince ne gerek var beklemeye moduna girdi bizimki :)

sağlıklı bir erkeğin böyle şeyler konuşması ya da talep etmesi bence çok normal. ayrıca çiftlerin evlenmeden önce birbirlerinin bedenlerini tanımaları gerekir diye düşünüyorum. sınırınızı kendiniz belirleyeceksiniz zaten. ister devam edersiniz ister bir yere kadar yaklaşırsınız. bunda anormal bir şey görmüyorum. mutluluklar size şimdiden :)

Erkekler nisanliligi evlenmek gibi görüyorlar galiba :)
Şaka bi yana da erkek bu kendinden ne kadar ödün verirsen hep biraz daha fazlasini ister. Artik son nokta daha ne isteyebilir ki dediğin nokta da hergün hergün ister yine verdimde kurtuldum dedirtmez insana o yüzden sakin öyle birşey yapma..
Benimki de çok istedi hele evi.tuttuktan sonra eve birsey gitmesi gerekiyorsa falan ...akli fikri eve gitmekde oluyor asil o zaman Allah yardımcınız olsun benim en zor dönemim evi tuttuktan sonra oldu çooook tartıştık bu yüzden bazen beni sadece sevişmek için sevdiğini düşündüğüm bile oldu ama neyse ki atlattik sayılır 3 gün sonra kına gecem 10 gün sonra da düğünüm var şimdiden düşündükçe Geriliyorum nasıl olacak o diye :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cinsellik çok güzel bir şey öcü gibi korkmayın bu kadar :) erkeklerin gündemi hep bu kulvarda ondan sabırsızlar bizim pek bilgimiz olmadığından anlamıyoruz da evlendikten sonra bize de geliyolar. Dört gözle o günü bekliyolar yazık napsın adamcağızlar :D

:9: :9: :9:

Kendimi hatırladım bir an.
Eşimde ben tepki verince bana kızıyordu. Bi de suçluyordu. Sen evlenince de böyle isteksiz mi olucan yandık biz diye.
Hattaaa bir de ben çalışıyordum, yoruluyorum telefonda uyuyakalıyordum :52: :52:
Ondan sonra aşkım aşkıııııım diye bi ses. Kızıp kızıp kapatıyordu telefonu. :9::9: :52:
En sonunda bi gün sinirlerimi tepeme çıkardı :20: Açtım ağzımı yumdum gözümü.
Ondan sonra duralmıştı biraz. :37:

merhaba herkese

başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:

sana saygı duymalı bence gerçek sevgi aşk böyle olmalı.isteyebilir ama eğer senin rahatsız olduğunu biliyorsa üstüne gelmesi hoş değil

Erkekler nisanliligi evlenmek gibi görüyorlar galiba :)
Şaka bi yana da erkek bu kendinden ne kadar ödün verirsen hep biraz daha fazlasini ister. Artik son nokta daha ne isteyebilir ki dediğin nokta da hergün hergün ister yine verdimde kurtuldum dedirtmez insana o yüzden sakin öyle birşey yapma..
Benimki de çok istedi hele evi.tuttuktan sonra eve birsey gitmesi gerekiyorsa falan ...akli fikri eve gitmekde oluyor asil o zaman Allah yardımcınız olsun benim en zor dönemim evi tuttuktan sonra oldu çooook tartıştık bu yüzden bazen beni sadece sevişmek için sevdiğini düşündüğüm bile oldu ama neyse ki atlattik sayılır 3 gün sonra kına gecem 10 gün sonra da düğünüm var şimdiden düşündükçe Geriliyorum nasıl olacak o diye :S

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişt

çok az kalmışşş şimdiden sana çokk çokk mutluluklar canımm :3: bizim evimiz inşaat Allahtann ama ev bi bitsinn eşyalarımızda gelsinn evde kalırız demeleri başladııı naapcazz bilmemm :18:

:9: :9: :9:

Kendimi hatırladım bir an.
Eşimde ben tepki verince bana kızıyordu. Bi de suçluyordu. Sen evlenince de böyle isteksiz mi olucan yandık biz diye.
Hattaaa bir de ben çalışıyordum, yoruluyorum telefonda uyuyakalıyordum :52: :52:
Ondan sonra aşkım aşkıııııım diye bi ses. Kızıp kızıp kapatıyordu telefonu. :9::9: :52:
En sonunda bi gün sinirlerimi tepeme çıkardı :20: Açtım ağzımı yumdum gözümü.
Ondan sonra duralmıştı biraz. :37:

aynııı bende öyleyim ama yaaa he bi uyuma modundaaa oda hep bi sevişme modunda :1:

Cinsellik çok güzel bir şey öcü gibi korkmayın bu kadar :) erkeklerin gündemi hep bu kulvarda ondan sabırsızlar bizim pek bilgimiz olmadığından anlamıyoruz da evlendikten sonra bize de geliyolar. Dört gözle o günü bekliyolar yazık napsın adamcağızlar :D

güzel bişey olduğundan hiç şüphem yok ama hazır olduğunda ve zamanında bana göre :34:

aynııı bende öyleyim ama yaaa he bi uyuma modundaaa oda hep bi sevişme modunda :1:

İşin zor ben söyleyim :)

Ya evlenene kadar daraltıcak böyle :52:
ya da seninde bardağında damlalar taşıcak çıkartcan bi tartışma.
Başka türlü hakikaten bitmiyor.

İşin zor ben söyleyim :)

Ya evlenene kadar daraltıcak böyle :52:
ya da seninde bardağında damlalar taşıcak çıkartcan bi tartışma.
Başka türlü hakikaten bitmiyor.

wala ben artık açık açık söylüyorum napimm uzaklaştırıyosun kendinden diorumm cinsellikten soğudumm diorum bikaç gün bişey demiyo sonra gene artıkk gülüyorumm bende :1::1:

merhaba herkese

Nişanlınıza isteyip istemediğinizi nazik bir şekilde anlatmalısınız...

Back
X