- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
gayet iyi araları..hatta abim dedi ben dindar zannediyodum,nişanlın olamaz dedi yani inanamadı..ailemle de cok iyi anlaşır hiçbi saygısızlığını görmedim yani..masallardaki kadar mutluyduk hiç ama hiç bi sorunumuz yoktu dünekadar
slm kızlar yeni üye oldum.ama uzun süredir takip ediyordum.burdaki ilk konum.lütfen fake olduğunu düşünmeyin.
çok zor durumdayım.nişanlımla 1 ay sonra düğünümüz olacaktı.dün davetiyelere bakarken evde abim geldi.
Sana bişi göstercem ama üzülme dedi.göster dedim bide baktımki nişanlımın resmi ile bi face açılmış.kendi kullandığı faceteki resmin aynısı koyulmuş.önce inanmadım yok çalıntı falandır dedim.açık saçık bayanlar ekli hepsi bayan ekli Kişilerin.Duvarına baktığımda telefondaki zil sesi şarkısının video olarak paylaşıldığını gördüm bide kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var onunda şarkısı paylaşılmış fazla paylaşım yok .bide en son mart ayında giriş yapılmış telefondan.telefonda nokia..nişanlımın telefon markası..2010 yılında açılmış bu üyelik.biz 6 yıldır beraberiz.neyse ben bunları kaydettim flasha.yanına gitim direk açıp gösterdim.tabiki inkar etti kabul etmiyo başkası yapmış diyo annesinin başı üstüne yeminler ediyo ben nasıl ortaya çıkarabilirim lütfen yardım edin çokk kötüyüm..
(alıntı yapmazsanız sevinirim..)
Nişanlınızın yaptığı kesin. Yaptığı bişi yok belki ama ortaya çıktığı için huzursuz olmuş belli ki... Peki siz neden çekiniosunuz bu kadar? Alıntı yapmayın, fake olduğunu düşünmeyin fln.
Siz neden bu kadar rahatsız oldunuz
Benim ne yorum yapacağıma müdehale hakkını kim veriyor size..
Olumsuz bir yorumum olursa buna ya yöneticiler karar versin ya da konu sahibi bu kişi siz değilsiniz
Bende sizin bizim yorumlarımızı didikleme merakınızı anlayamadım...
"bizim yorumlarımızı" derken?
niye tekil konuşmuyorsunuz da ardınıza birini arıyorsunuz ki
ben sadece sizin yorumunuza yorum yaptım
dalga geçmekten iyidir yaptığım yorum
dedektifmisiniz siz Allah aşkına
Facebooka suç atmak kolay tabii :) kullanmasını bilen için hiç de sorun olmuyor eşimin de benim de var ama dahabirgüne birgün saçma sapan insanlarla muhabbet içine girdiğimiz yok..
Ayrıca basit bir erkek yalanı sanki nişanlınız brad pitt birisi tutup adına sahte hesap açacak :)))
ne kadar cahilce bir düşünce tarzı :)) gerçek hayat değil diye erkeklerin böyle halt yemesine göz yumsun öyle mi ? :) ALLAH'ım hani bazılarına herşey mustehak..
valla hiç cahil değilimdir ama buradaki çoğu kadın gibi olayı alevlendirip aa kesin o kızlarla yattı da demem. asıl siz ne kadar cahilsiniz insanların hayatını etkileyecek hemde ömürlerinin sonuna kadar etkileyecek konularda atıp tutuyorsunuz?? asıl cahillik bu bence. ve eminim sizin başınıza böyle birşey gelse hemen arkanızı dönüp gidersiniz dimi? ne kadar komik ve ne kadar inandırıcı olmaktan uzak!! insanların hayatlarını etkileyecek laflar ederken durup düşünün bence! sakinleştikçe görmediği ayrıntıları görecektir ve tekrar düşünecektir ben o sebeple sakinleş diyorum. kimsenin beni yargılamasına da izin vermem
ay ne kadar feminist bir kadın var karşımızda resmen bir amazon! ama büyük konuştuğunuz şeyler başınıza gelir mutlaka ona göre konuşun bence. işte türk milleti böle kız bişi sormuş ona cevap vermek yerine yok fake yok alıntı yapma demiş yok bilmem ne başkalarına sardırıyım.. yav yardım isteyen bir insana yardım etmicekseniz neden bu başlık altında boş boş konuşuyorsunuz ki? madem inanmadınız yazmayın dimi? sizinlede hiç uğraşamicam ön yargılı, ukala ve bekara karı boşamak kolay edasıyla davranan insanlara hiçbir zaman sabrım yok sizede yok o yüzden. aferin size gurur kaynağı kadın! EN ULU KADIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?