• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın bitmek bilmeyen öfkesi...

Evet kendisi farkında kusura bakmak bu aralar uyuyamıyorum, evde hiçbir şey yolunda gitmiyor biliyorsun seni üzmek istemiyorum kırdığım, bağırdığım için özür dilerim diyor. yapıp üstüne yatmıyor. Gerçekten zor bir dönemden geçiyor ben de bu yüzden biraz sabrediyorum yaşadıkları kolay değil. Ama dönem dönem bu öfke sorunu bir şekilde karşıma çıkıyor bundan 2 3 yıl önce de olmuştu konuşmuştuk, hayatı düzene girince gerçekten düzeldi çok iyiydi her şey.
kriz zamanlarını yönetemiyor.
Ne yasiyo, sence herkesin hayatı bal seker ezmesi mi? Birbirimizi kirip dökmüyoruz ama

Öncelikle Yıkıcı değil yapıcı tavsiyeler istiyorum

Bu aralar hayatı yolunda gitmiyor ona destek de olmaya çalışıyorum, anlıyorum da ama her şeye ve herkese karşı o kadar sinirli ki... Kendisi de farkında aslında bana bağırdığında özür diliyor vs ama ne çare.
Öfkesini çoğu zaman eşyalara zarar vererek çıkarıyor. Geçen gün onun öfkesinden korktuğumu dile getirdim ama sana asla zarar vermem vs dedi.ne kadar büyük kavga edersek edelim bana karşı fiziksel bir şiddeti yok ama buna bel bağlamıyorum tabii ki ama sinirlenince onun sözlerinin kum torbası olmaktan sıkıldım zaten ben de sakin biri değilim sabrediyorum, çoğu zaman ben de tepki gösteriyorum kavga ediyoruz.....
Konu ne olursa olsun öfkesi şekil değiştiriyor...
Yıllardır birlikteyiz bu sebepten dolayı ayrılmak istemiyorum gerçekten beni sevdiğini hissediyorum bunu hissetirmekten de çekinmiyor ama çok sinirleniyor bu durum bizi de yoruyor ama evliliğimiz bu şekilde nasıl yürür endişe ediyorum "sen çok sinirlisin sakinleşene kadar biraz konuşmayalım vs" demek manasız. sizce nasıl yaklaşmalıyım,ona nasıl yol göstermeliyim? Doğrudan bir uzmandan destek almaya mı yönlendireyim yoksa bu kötü süreci atlatana kadar ona destek mi olmalıyım
O kendi halinden memnun ki cozum üretmiyor sen belliki memnun değilsin ya deveyi gudecen ya diyardan gidecen benim tavsiyem kaybettigin yıllar için bişey yapamassin ama geleceğini kurtarmak senin elinde

Evet kendisi farkında kusura bakmak bu aralar uyuyamıyorum, evde hiçbir şey yolunda gitmiyor biliyorsun seni üzmek istemiyorum kırdığım, bağırdığım için özür dilerim diyor. yapıp üstüne yatmıyor. Gerçekten zor bir dönemden geçiyor ben de bu yüzden biraz sabrediyorum yaşadıkları kolay değil. Ama dönem dönem bu öfke sorunu bir şekilde karşıma çıkıyor bundan 2 3 yıl önce de olmuştu konuşmuştuk, hayatı düzene girince gerçekten düzeldi çok iyiydi her şey.
kriz zamanlarını yönetemiyor.
Başkalarına sinirlenince sinirini benden çıkarmasına müsaade ettiğimi de nereden çıkardınız?
Üsteki yorumunuz? Hayatı kötü gidiyor diye öfkesini sizden çıkarıyor işte. İzin vermeseniz yapamaz bunu.

Ne yasiyo, sence herkesin hayatı bal seker ezmesi mi? Birbirimizi kirip dökmüyoruz ama
Burada açıklamak istemediğim tatsız şeyler... Bu sebepten ben de uzun bir dönem anksiyete krizleri geçirdim hâlâ atlatmış değilim. Gerçekten de ortada ciddi bir sorun var. İlişkimiz ile ilgili bir durum değil. Zaten o olaydan sonra öfke durumu dur durak bilmedi

Valla ben hiç terapi alsın toplarına girmicem çünkü diğer konularından edindiğim izlenimlerime göre senin nişanlında gidip öyle terapi merapi alacak hali yok.

Ve bence siz daha şimdiden çok sorun yaşıyorsunuz. Yapıcı yorum istiyorum demişsin ama sırf içine su serpilsin diye yalan konuşamıycam. Ben sizin ilişkinizde hiç yapıcı bir taraf göremiyorum ne yazık ki.

Kısacası bu adam değişmez. İşine gelirse.

Baştan beri mi böyleydi?
Hayır bazı ciddi sonuçları olabilecek tatsız şeyler geldi başına son 2 3 haftadır çok öfkeli. Diğer zamanlarda tabii ki sinirleniyor tartışıyorduk zaten ben de sakin biri değilim ama son zamanlarda hiçbir şeye tahammülü kalmadığını hissediyorum bu yüzden ufak şeylere bile çok sinirleniyor

Dünkü konunuza da baktım da zaten çok mantıklı düşünen ve davranan bir nişanlınız yokmuş.
Siz de öyle değilsiniz belli ki zor şeyler yaşadı,yaşadık diyorsunuz anlık bir şeymiş gibi.
Cevaplarınızdan çıkardım bunu da hala bir koruma peşindesiniz ama evlenirseniz azalarak bitmeyecek çoğalarak devam edecek inanın.

Valla ben hiç terapi alsın toplarına girmicem çünkü diğer konularından edindiğim izlenimlerime göre senin nişanlında gidip öyle terapi merapi alacak hali yok.

Ve bence siz daha şimdiden çok sorun yaşıyorsunuz. Yapıcı yorum istiyorum demişsin ama sırf içine su serpilsin diye yalan konuşamıycam. Ben sizin ilişkinizde hiç yapıcı bir taraf göremiyorum ne yazık ki.

Kısacası bu adam değişmez. İşine gelirse.
Aşkım ne terapisi? Burada herkes olur olmaz şeye terapi öneriyor ama herkes fakir.

Hayır bazı ciddi sonuçları olabilecek tatsız şeyler geldi başına son 2 3 haftadır çok öfkeli. Diğer zamanlarda tabii ki sinirleniyor tartışıyorduk zaten ben de sakin biri değilim ama son zamanlarda hiçbir şeye tahammülü kalmadığını hissediyorum bu yüzden ufak şeylere bile çok sinirleniyor
Bunu kendi yaşadığım durumdan yola çıkarak sormuştum aslında.
Eşim de kızım doğduktan sonra bir sinirlilik hali başlamıştı.
Doktora gitti meğerse bağışıklık sistemi ile alakalı sadece ilaç kullanacağı başka tedavisi olmayan zor bir hastalığı varmış.
Şimdi yıllardır kullanıyor.
Yıllardır demişsiniz başta böyle değilse başka bir durum tetiklemiş olabilir mi dedim ama değilmiş neyse ki.

Aşkım ne terapisi? Burada herkes olur olmaz şeye terapi öneriyor ama herkes fakir.
Hem o hemde terapi dediğimiz şey sihirli değnekte değil ayrıca kişininde biraz istemesi,çabalaması lazım. Ama benim burda gördüğüm çoğu sorunlu koca/nişanlı/sevgili konusunda terapi bile kurtarmaz bence :D

Terapilik bir şey yok ki çoğunda adamların huyu bu yani. Can çıkmadan huy çıkar mı? :D

Hımm fasfakir hatta filmlerden yola çıkıp konuşuyoruz hiçbirimiz uzmana gitmedik bilmeden konuşuyoruz.
Belli ki sizin de terapiye ihtiyacınız var zira hemen narin duygularınız incindi bu itham karşısında. Tamam yahu, siz fakir değilsiniz. En zengin sizsiniz. Zepzenginsiniz.

Eski konunuza atıfta bulunmak istemezdim ama nisanliniz prezervatifi arkadaşına falan vermesin siz kullanin.
Bunca karmaşa üzerine birde çocuk olursa sonunuzu şimdiden görebiliyorum.Mecburi ve en acilinden bir evlilik şiddet mutsuzluk ve ayrılık...
Malesef bu kadar yapıcı olabildim

Belli ki sizin de terapiye ihtiyacınız var zira hemen narin duygularınız incindi bu itham karşısında. Tamam yahu, siz fakir değilsiniz. En zengin sizsiniz. Zepzenginsiniz.
Ne incinecek yahu.
İncinse ilk yazdığınız mesajda incinirdi.
İnatla yazıyorsunuz çünkü.
Ona bir şey yazdım mı hayır.
Kısacık yazılan bir şeyden de terapiye ihtiyacın var demiyor kimse ama siz diyorsunuz bence eleştirdiğiniz şeyi ironi yapıyorum meselesi adı altında yapmayın.

Eski konunuza atıfta bulunmak istemezdim ama nisanliniz prezervatifi arkadaşına falan vermesin siz kullanin.
Bunca karmaşa üzerine birde çocuk olursa sonunuzu şimdiden görebiliyorum.Mecburi ve en acilinden bir evlilik şiddet mutsuzluk ve ayrılık...
Malesef bu kadar yapıcı olabildim
En az 3 4 yıl çocuk düşünmüyoruz zaten

Ne incinecek yahu.
İncinse ilk yazdığınız mesajda incinirdi.
İnatla yazıyorsunuz çünkü.
Ona bir şey yazdım mı hayır.
Kısacık yazılan bir şeyden de terapiye ihtiyacın var demiyor kimse ama siz diyorsunuz bence eleştirdiğiniz şeyi ironi yapıyorum meselesi adı altında yapmayın.
Hanımefendi, oturduğunuz yerde tiner mi kokluyorsunuz? Başlık size mi ait ki herşeyi kendi yönünüze çeviriyorsunuz?

Back
X