- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle eski telefonu istemeyi bırak ben yeni telefon hediye beklerdimKötü hissetmede haklısın canım daha maddi durumu iyise sana hediye olarak bi telefon alıp centilmenlik yapabilirdi
Abartıyorsunuz bunun için nişan atılmaz. Çocuk ne güzel hattı geri takıp zorla vermiş yine. Açıkça söyleyin siz de "bu aralar telefonumu yaptıramam bu bende ne kadar süre kalabilir?" diye sorun. Eğer o yaptırabiliyorsa telefonunuzu yaptırmayı teklif edebilirdi belki de ama onun yerine telefon vermiş, bu da bir şey. Tansiyon aleti istemenizde sorun yok ama her başınız sıkıştığında herşeyi ondan istemeyin, komşuya falan da sorabilirdiniz mesela (kendinizi kötü hissetiğiniz için söylüyorum bunu).Arkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum
Şaka kabiliyetsizmis.Arkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum
Benim nisanlim bana pis dedi senden ev hanimi mi olur dedi paragoz dedi salakAynen öyle eski telefonu istemeyi bırak ben yeni telefon hediye beklerdim
Arkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum
Hala nişanlı mısınBenim nisanlim bana pis dedi senden ev hanimi mi olur dedi paragoz dedi salak
Sizinki iyiymiş benim nisanlim pis senden ev hanmi olcak daaa ben gorecem gbi seyler dedi. Kendini tanimla kendni bile tanmlayamiosun dedi cevaplarini verdim tabi ama artk zor geliyor