Nisanlimin dedikleri

Eski konularına baktım ama nişanlın pek iç açıcı huylara sahip değil.
Tamam 5-6 yıldır sevgilisiniz ama bir daha düşünün. Evlilik sevgililik gibi değil. Evliliğin dönüşü yok ya da çok zor.

fazla kırılgansınız, daha konunun başını okurken benim de aklımdan tam aynı cümle geçti ve güldüm (rencide etmek olarak değil, benim başıma da bu olay gelse aha gitti bizim tansiyon aleti derdim). uzatmayın ve abartmayın, şakadan anlayın biraz.

Bunda ağlayacak ne var yaa, ya cimri ya da boş boş konuşan patavatsizin biri keske sert bi tepki verseydin ağlamak yerine

Ağlamaniz iyi olmamış onun haricinde verdiğiniz tepki bana normal geldi. Ben böyle şeylerin lafini yapmam, yapılmasını da sevmem. Hattı çıkarıp verip teşekkür eder yanından ayrılırdım. Bilmiyorum bana samimi gelmedi. Demek ki düşünmüş ki söylemiş. Evlenmeden önce bir kez daha düşünün derim.

Cimri midir nedir? Bana çok abes geldi. Hiç, şaka yapmış takılma diyemem. Hem kaba hem de malı kıymetli.

Üzülmeyin alıngan hassas bir insansınız. Zaten geri verememek sizi üzmüş. Üstüne bu laf gelince dağılmışsınız. Nişanlınız boş boş konuşacağına kıymetinizi bilsin. Şaka ya da değil verin telefonunu.

Espri dedigin seye gulunur, ben nisanlinizin soyledigi seyi evirsem de cevirsem de gulunecek bir sey bulamadim
En iyi ihtimalle kaba bir insan, en iyi ihtimal diyorum
Hic hoslanmam boyle dangalakliklardan, zaten birinden bi sey isterken cok cekinirim bir de espri adi altinda boyle incitilmek hic hos degil
Maddi durumundan dolayi telefonunu yaptiramayan bi nisanli var karsinda yani, parasizlikla zaten mahcubiyet icindesinizdir ustune bi de bu laf hic hos degil

Arkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum
Abartıyorsunuz bunun için nişan atılmaz. Çocuk ne güzel hattı geri takıp zorla vermiş yine. Açıkça söyleyin siz de "bu aralar telefonumu yaptıramam bu bende ne kadar süre kalabilir?" diye sorun. Eğer o yaptırabiliyorsa telefonunuzu yaptırmayı teklif edebilirdi belki de ama onun yerine telefon vermiş, bu da bir şey. Tansiyon aleti istemenizde sorun yok ama her başınız sıkıştığında herşeyi ondan istemeyin, komşuya falan da sorabilirdiniz mesela (kendinizi kötü hissetiğiniz için söylüyorum bunu).

Telefonunuzu hemen yaptırın mümkünse. Yüzgöz olunacak konu değil.

Maddi durumunuzu bile bile böyle konuşması şaka değil. Size kiymet vermiyor. Kıymet veren insan az düşünceli olur. Asla telefonunu almazdım asssssla. Ben bu tarz bir insanla yapamazdim da ama bazıları var takılmaz. Agriniza gittiğini göre sizde takilmissiniz. Evlilik konusunda acele etmeyin tek tavsiyem

Bu konuda laf sokması çok ayıp. Şakaysa da soğuk bir şaka. Üzüldüğünüzü ciddi anlamda söyleyin

Arkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum
Şaka kabiliyetsizmis.

Aynen öyle eski telefonu istemeyi bırak ben yeni telefon hediye beklerdim
Benim nisanlim bana pis dedi senden ev hanimi mi olur dedi paragoz dedi salak

Sizinki iyiymiş benim nisanlim pis senden ev hanmi olcak daaa ben gorecem gbi seyler dedi. Kendini tanimla kendni bile tanmlayamiosun dedi cevaplarini verdim tabi ama artk zor geliyor

Benim nisanlim bana pis dedi senden ev hanimi mi olur dedi paragoz dedi salak

Sizinki iyiymiş benim nisanlim pis senden ev hanmi olcak daaa ben gorecem gbi seyler dedi. Kendini tanimla kendni bile tanmlayamiosun dedi cevaplarini verdim tabi ama artk zor geliyor
Hala nişanlı mısın :olamaz:

Ayıp etmiş ve ne kadar şaka dese de bana gerçekten aklından geçeni söylemiş gibi geldi. Genelde böyleyse devam etmezdim.

Back
X