nişanlımın düşüncesiz akrabası

duygu4239

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
59
29
3
34
yakında düğünüm olacak bahsetmiştim. ailelerden başka bir şehirde oturacağız evimi kurdum herşey hazır işim bu şehirde olduğu için düğün öncesi evimde yaşamaya başladım nişanlımda tayin olup düğünden sonra gelecek bu şehire. nişanlımın bu şehirde yaşayan bir akrabası var. evli iki çocuğu var ve nişanlım diyelim 15 gün izine yanıma geldi bu akraba sürekli bizi ya evine çağırıyor yada bize gelmek istiyor. sorun şu ki nişanlım yokkende sürekli gidelim gelelim istiyor. ailem arkadaşlarım vs geldi işim var hastayım gibi bahanelerle reddetmeye çalşıyorum ama çok yüzsüz cidden ve düğünden sonrada bu kadını mı çekeceği diye kara kara düşünüyorum kv de sürekli bu akrabayla görüşmemi bekliyor telefonlarda soruyor. yardımlarınızı bekliyorm

yakında düğünüm olacak bahsetmiştim. ailelerden başka bir şehirde oturacağız evimi kurdum herşey hazır işim bu şehirde olduğu için düğün öncesi evimde yaşamaya başladım nişanlımda tayin olup düğünden sonra gelecek bu şehire. nişanlımın bu şehirde yaşayan bir akrabası var. evli iki çocuğu var ve nişanlım diyelim 15 gün izine yanıma geldi bu akraba sürekli bizi ya evine çağırıyor yada bize gelmek istiyor. sorun şu ki nişanlım yokkende sürekli gidelim gelelim istiyor. ailem arkadaşlarım vs geldi işim var hastayım gibi bahanelerle reddetmeye çalşıyorum ama çok yüzsüz cidden ve düğünden sonrada bu kadını mı çekeceği diye kara kara düşünüyorum kv de sürekli bu akrabayla görüşmemi bekliyor telefonlarda soruyor. yardımlarınızı bekliyorm
kv deye kafamız pek uyusmadı anne , ben görüşmek istemıyorum deyın

Kesin ve net bir dille şimdiden görüşme sıklığından şikayet edin ve kesin.
Başka türlü kurtulamazsın.
Annen ya da eşinin annesi değil ki mecbur olasın.
Bu kadar karıştırmayın hayatınıza kimseyi.
Çalışıyorsunuz da ,işkenceyi şimdiden önlemen lazım.
Kimse kırılacak diye de düşünme,bir kere kırarsın ama ömür boyu kafan rahat olur.

Calisiyormussunuz zaten herzaman musait olmadiginizi isten dolayi yorgun olabilecsginizi uygun zamanlarda kendisini ziyaret edecsginizi uygun bi dille soyleyin

Calisiyormussunuz zaten herzaman musait olmadiginizi isten dolayi yorgun olabilecsginizi uygun zamanlarda kendisini ziyaret edecsginizi uygun bi dille soyleyin
bunu denedim ama habersiz geldi bikaç kere. telefonlarına bakmadım bi seferde kapıyı açmadım

Arama, ararsa açma, çağırma, çağırırsa gitme, bahane bul, bahane bulursa açık konuş.
Yeni evliyim canım ben almıyım de.

Şimdiden mesafeli davran hiç yüz verme,sonra çok çok daha zor olur uzak durman.

ben boyle gitmeleri gelmeleri sevmem. lutfen israr etmeyin de.

Kvnizi ilgilendiren bi durum yok karar senin ister görüşürsün ister görüşmez.

Açma tekefonları gitme kes bitsin. Sende kvne senin teyzelein yengelerin halalarınla görüşmesini söyle ne cevap alıcaksın?

Muhtemelen kız orada yalnız sahip çıkın denmiş

Açık konuşun sık görüşmeye uygun olmadığınızı yoğun olduğunuzu vs vs

Back
X