Nişanlımın eski sevgilisi:(

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
46
Antalya
mrb kızlar..
Cumartesi günü nişanlımla gezerken karşımıza nişanlımın 5 sene önceki sevgilisi çıktı.Kız demirlerin arasında gidip geliyodu salak salak gülüyodu bizi görmedi.Ben nişanlıma baktım ona bakıyo hemen bırakıp gittim.Arkamdan geldi tartıştık biraz.Bnde yüzüğü çıkardım 'Senin aklın onda galiba al bunu ona tak' dedim.Kolumdan tuttu,sakin bi yere gittik.
'Napıyo bu die baktım' dedi bende 'demekki naptığı seni ilgilendiriyo ki bakıyosun' dedim.Sonra bana şunu söyledi.
'Kimse umrumda değil hiç kimse,ben sadece seni seviyorum sen benim herşeyimsin.Eğer içimde senden başka birine sevgi varsa aklımdan senden başka biri geçiyosa allah belamı versin' dedi.Sonra bana sarıldı.Yüzüğü taktı barıştık.Fakat dün akşam kız gene denk geldi.
Bu sefer bizi gördü ve kötü kötü baktı.Sevgilimde kafasını çevirip bakmadı bile:)
Neyse kızlar ben şimdi şüphelenmelimiyim yoksa bu gereksiz bi konu mu siz olsanız napardınız inanın kafam çok karışık:44:

Bence boş yere üzmüşsünüz nişanlınızı. Ben olsam sıkı sıkı sarılırdım yanında ellere inat :) Yani illaki bir gün karşınıza çıkacak eski sevgililer, bu siiznkide olabilir eşinizinde.. Eğer birbirinizin ilki değilseniz bunu bilmeniz gerek. ben olsam nişanlıma gereksiz tepki verdiğim için üzgün olduğumu söylerdim.

durup dururken atmayın artık şu yüzükleri ya bi anlamı kalsın
çocuk bişey yapmamşki biraz surat tmam belki yapılırda ne şucu var yani yüzük atmak ne demek

Ben de bakabilirdim eski nişanlımı gördüğümde. Onu aklımdan çıkaramadığım için değil. Gayriihtiyarı bakılır. Ne var ki bunda.
O yüzüğü kolay çıkarmayın parmağınızdan.
Yüzük çıktı mı bir daha geri zor takılır
Çocuk oyuncağı değil ki
Ayrıca bu tavırlarınız itici gelebilir nişanlınıza.
Sık tekrarlanırsa, sizi daha az ciddiye alabilir

ciddi bi bayan olun.kafanıza göre çıkarıp takmayın.oyuncak mı bu.bi anlamı var !
ya da biraz daha büyüyene kadar 'yüzükle oynamayın'.hem siz hem de yüzük zarar görmesin!

canım senin başka derdin yok mu:)))....çocukluk yapma.eğerki onu isteseydi şimdi onun parmağında olurdu o yüzük.boş yere ilişkinizi zedeliyosun bence.

çok cocukca olup küçük düşürmüşssünüz kendinizi

hemen yüzük çıkarılmaz sen bilirsin diyip bakakalırsın arkasından nişanlının.bu da sorun mu şimdi neyse ki nişanlın çok sabırlıymış.böyle yaparsan nişanlınıda kaybedersin.adı üstünde o eski sevgili gelmiş ve geçmiş.hala ona karşı bir şey olsaydı gönlünde senin değil onun parmağında olurdu o yüzük.

Arkadaşların da dediği gibi yüzük kolay kolay çıkmamalı.Nişanlın belki gidip konuşsa abartılı bi biçimde ozman tartışma normal tabi yüzük çıkartma normal değil de.Bu durumda nişanlına sarılman gerekir.Bundan sonra tartışırken veya kızacakken iki kez düşün.Yıpratmayın ilişkinizi boşuna...

Böyle çocuk yaşta nianlanılıyor evleniliyor sonrada buraya çooookk farklı konular açılıyor.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Siz onu böyle gereksiz sebepler için çıkarıp taktıkça ilişkiniz basitleşir, biraz sakin olun... Gidip konuşabilir de, bu sizi unutmadığı anlamına gelmez ki..

Süphelen bence, kesin akli o kizda
hatta ve hatta aldatiyor seni
sana cok büyük oyun yapip kandiriyorlar seni

al o yüzügü firlat yüzüne...

Nisan ve Evlilik bu kadar basit cünkü.
Bu kadarcik seyden süphelendigin bi adamla niye yüzük takiyorsun?
Veya bu kadarcik seyden taktigin o kutsal yüzügü nasil atabiliyorsun?

Simariklik senin ki baska hicbisey degil...

ne kadar komik yaaa keşke nişanlın o an çocukmusun sen ya seninlemi uğraşıcam diyerek uzaklaşsaydı bak o zaman nasılda peşinde yaaa şaka yaptım lütfen durr diye bağırırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…