Nişanlımın eski sevgilisinin profiline bakıyor .

merker

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
39
0
16
35
Eskişehir
merhaba arkadaşlar. Nişanlımı eski sevgilisinin profilene baktığını farkettim. Hemen kötü düşünmek istemiyorum ama bi erkek neden eski sevgilisinin profiline bakar. üstelik 4 yıldır birlikteyiz. Yardımcı olursanız sevinirim. Kafayı yemek üzereyim. Ona söylüyorum, bakmadığını söylüyor ..

merhaba arkadaşlar. Nişanlımı eski sevgilisinin profilene baktığını farkettim. Hemen kötü düşünmek istemiyorum ama bi erkek neden eski sevgilisinin profiline bakar. üstelik 4 yıldır birlikteyiz. Yardımcı olursanız sevinirim. Kafayı yemek üzereyim. Ona söylüyorum, bakmadığını söylüyor ..

nerden anladınki baktığını ?

Bence hemen yanlis anlamamalisin. Sonucta onla da birseyler paylasmis cok masumane merak ediyordur eski arkadasa bakar gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baktigindan eminseniz bence bakmasi değilde inkar etmesi büyük problem. Eski sevgili ile nasıl ayrilmislar. Aklinda mi kaldi diyeceğim ama 4 yil gecmis. Yani bence öylesine bakmistir insan bazen merak ediyor gecmisim şu an ne durumda diye:-D ama dedigim gibi yok bakmadım etmedim diye yalan söylemesi sıkıntılı. Demekki sadece meraktan bakmami:53:s

[

facebook hesabına girdim. arkadaşıyla konuşurken ismini kopyalamış yanlışlıkla sanırım. sonra özür dilemiş arama yerine yazacağını söylemiş !

Son düzenleme:
:((( bnm enistemde eski sevgilisinin profiline bakiyor
. yillardir bakar.kiyametler koparir ablam
Yinede bakar.can cikar huy cikmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bunu genelde biz kızlar yaparız :) Ben mesela ne yalan söyliyim bakıyorum.He unutamadığım sevdiğim için mi alakası bile yok.Merak işte :)
unutamamış olsa senin değil zaten onun yanında olurdu. İnkar etmesine gelincede evet baktım dediğinde başına gelecekleri tahmin ediyodur. :1:

Şu eski sevgili olayından dolayı geçen yıl fena arıza çıkartmıştım.
Oturttu beni karşına dedi ki nişanlım,
"İkimizinde var bir geçmişi.Sen ne kadar eski sevgililerini aklına getiriyorsan inan bende o derece aklıma getiriyorum.Artık sorun yaşamasak,çünkü ben sana aşığım ve seninle evleniyorum."

Bunu duyduktan sonra içim garip şekilde rahatladı.
Faceden arama kısmından aralıkta eski sevgilisini arattığını gördüm ama üstünde hiç durmadım bile.
Çünkü o adam beni seçmiş. İstediğine baksın. Sonuçta bende bakıyorum arada eskilerime :27:

Sinir oluyorum şu eskilere.. Biten bişey için merak etmek bile bana yersiz geliyor. Ben gerçekten bakmıyorum eski seviglime çunku ıcımde ve beynım degercekten bıtırdıgımden dolayı. eğer bitirmemiş ve hala merak içindeyse bu süphe ile ömür boyu yaşayamam ayrıca inkar olayın baska bir boyutu tabi..

Pesınde dolanıyor demıssın zaten onda gonlu olsa gıderdı . Merak etmıstır bakmıştır . Sıkıntı yapılcak bısey degıl bence dert etme kendıne :16:

Back
X