- 22 Mayıs 2012
- 10.998
- 30.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya129
Neden onay bekliyorsunuz ondan direkt koymana sebebiniz ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasiniz saf ev arkadasiniz sinsi sizde pasif agresif takiliyorsunuz. Ne diye cekip koymuyorsunuz? Hic dinlemeyin yapin iste su an beklemenizdeki sebep ne?
Daha sonra basiniz agricagina simdi agrisin bence siz bilirsiniz.Çekip koymuyorum çünkü benim bu evde kira sözleşmem bile yok
Nişanlımın ve ev arkadaşının adına sözleşme
Ve son dakika gider ayak köprüleri yakmak istemiyorum kavga edip
Neden onay bekliyorsunuz ondan direkt koymana sebebiniz ne
Almanyadamısınız ? Kardesimde almanyada orada da sistem dediginiz sekilde eger almanyadaysaniz hic dert etmeyin 1 günde kiralayacak yüzlerce insan cikiyor bir ton insan yaziyor ev sıkıntısından dolayı anında gidiyor evler belki oradada öyleyse o yüzden rahat davraniyorlardir ev arkadasi kisisi neden koymanizi istemiyor orayi hic anlayamadim onca sene beraber yaşamışlar gider ayak nişanlınız arkadasini kirmak istemiyordur vefa duyuyordur vs hemen pasiflik olarak görmeyin bazen erkeklerin düşüncelerine akıl sır ermiyor
Tamam o demis olabilir de bu gibi durumlarda kötü polis olmak size düşer. Ben annem ve babam için akrabalarla papaz olmustim mesela. Onların akrabası ayıp olmasın diye birşey diyemiyorlardi ama ben müdahale edince de iyi ki yaptın demişlerdi bir kaç olayda. Bazı durumlarda da eşime derim bana müdahale et çekingen davranirsam. Bazen mağazalarda bunu yaşıyorum cikamiyorum ayıp olmasın diye. Neticede bu işi çözmek size duser. Ben olsam şimdiye kiracıyı kendim bulmuştum.Teşekkür ederim yorumunuz için. O an o kadar sinirliydim ki konuşsam cidden kavga edecektik bir de ev arkadaş da şu an evde.
Ama az önce söyledim bunu söylemene çok sinir oldum, masraflarımız var biliyorsun, daha fazla bu eve ödeme yapamayız diye. Bana diyor ki “çok haklısın ama bir an hepsini ben öderim dediği için bölüşmeyi teklif etmek zorunda kaldım, o bizi mağdur etmez zaten biliyosun”
Ya sabır gerçekten![]()
Taşınma için süre olmuyor mu. Anlaştığı an ödemeye başlıyor muEvet ev arkadaş da öyle diyor koyduğumuz an binlerce mail gelecek zaten
10 kişi görmeye çağırsak yeterli, birisi illaki çıkar diyor
Aynen öyle oluyor mesajların hepsini okumak bile imkansız bende çok şaşırmıştım o yüzden cok dert etmeyinEvet ev arkadaş da öyle diyor koyduğumuz an binlerce mail gelecek zaten
10 kişi görmeye çağırsak yeterli, birisi illaki çıkar diyor
Sizde çalışıyorsanız sadece yeni eve para harcayın yarı yarıya anlaştıysanız kendi kısmınızı. Beyefendi madem sizi dinlemiyor kendi ödesin bulamazsa birini.Suratım asıldı direkt karışmıyorum naparsan yap dedim yalnız kaldığımızda.
Taşınma için süre olmuyor mu. Anlaştığı an ödemeye başlıyor mu
Koyun simdi
Isyerinde haber ucur konu sahibesi, en az 20 talip cikar
Bence aralarındaki ilişkiye karışmayın müdahil olmayın. Sizlik bir şey yok. 1-2 hafta çift kira ödeyecek durumu varsa ödesin.
Benlik bir şey var
Kirayı 3e bölüyoruz ben de kira ödüyorum
Ayrıca nişamlımın parası ev hanesinin de parası neden böyle saçma bir şeye gitsin yeni eve harcamak varken..