Nişanlımın ev arkadaşıyla olan ilişkisindeki pasifliği beni çıldırtıyor

Erkek arkadasiniz saf ev arkadasiniz sinsi sizde pasif agresif takiliyorsunuz. Ne diye cekip koymuyorsunuz? Hic dinlemeyin yapin iste su an beklemenizdeki sebep ne?

İlginç başka bir bit yeniği var gibi. ya birini getirecek ya da sizin gitmenizi istemiyor.

Erkek arkadasiniz saf ev arkadasiniz sinsi sizde pasif agresif takiliyorsunuz. Ne diye cekip koymuyorsunuz? Hic dinlemeyin yapin iste su an beklemenizdeki sebep ne?

Çekip koymuyorum çünkü benim bu evde kira sözleşmem bile yok
Nişanlımın ve ev arkadaşının adına sözleşme
Ve son dakika gider ayak köprüleri yakmak istemiyorum kavga edip

Çekip koymuyorum çünkü benim bu evde kira sözleşmem bile yok
Nişanlımın ve ev arkadaşının adına sözleşme
Ve son dakika gider ayak köprüleri yakmak istemiyorum kavga edip
Daha sonra basiniz agricagina simdi agrisin bence siz bilirsiniz.

Almanyadamısınız ? Kardesimde almanyada orada da sistem dediginiz sekilde eger almanyadaysaniz hic dert etmeyin 1 günde kiralayacak yüzlerce insan cikiyor bir ton insan yaziyor ev sıkıntısından dolayı anında gidiyor evler belki oradada öyleyse o yüzden rahat davraniyorlardir ev arkadasi kisisi neden koymanizi istemiyor orayi hic anlayamadim onca sene beraber yaşamışlar gider ayak nişanlınız arkadasini kirmak istemiyordur vefa duyuyordur vs hemen pasiflik olarak görmeyin bazen erkeklerin düşüncelerine akıl sır ermiyor

Evet ev arkadaş da öyle diyor koyduğumuz an binlerce mail gelecek zaten
10 kişi görmeye çağırsak yeterli, birisi illaki çıkar diyor

Teşekkür ederim yorumunuz için. O an o kadar sinirliydim ki konuşsam cidden kavga edecektik bir de ev arkadaş da şu an evde.
Ama az önce söyledim bunu söylemene çok sinir oldum, masraflarımız var biliyorsun, daha fazla bu eve ödeme yapamayız diye. Bana diyor ki “çok haklısın ama bir an hepsini ben öderim dediği için bölüşmeyi teklif etmek zorunda kaldım, o bizi mağdur etmez zaten biliyosun”
Ya sabır gerçekten :KK70:
Tamam o demis olabilir de bu gibi durumlarda kötü polis olmak size düşer. Ben annem ve babam için akrabalarla papaz olmustim mesela. Onların akrabası ayıp olmasın diye birşey diyemiyorlardi ama ben müdahale edince de iyi ki yaptın demişlerdi bir kaç olayda. Bazı durumlarda da eşime derim bana müdahale et çekingen davranirsam. Bazen mağazalarda bunu yaşıyorum cikamiyorum ayıp olmasın diye. Neticede bu işi çözmek size duser. Ben olsam şimdiye kiracıyı kendim bulmuştum.

Suratım asıldı direkt karışmıyorum naparsan yap dedim yalnız kaldığımızda.
Sizde çalışıyorsanız sadece yeni eve para harcayın yarı yarıya anlaştıysanız kendi kısmınızı. Beyefendi madem sizi dinlemiyor kendi ödesin bulamazsa birini.

Koyun simdi
Isyerinde haber ucur konu sahibesi, en az 20 talip cikar

Cherryişkom Haber salmamızı istemiyor ev arkadaşı.
İlana koyacakmışız gelen maillerden seçecekmiş. Yoksa ben whatsapp gruplarına yazacaktım yok dedi
Nişanlım o kadar pasif ki, bence evden ayrıldığı için suçlu hissediyo o yüzden çocuk ne dese boyun eğiyo gibi geliyo bana

Adam nerdeyse nişanlınıza at nişanı ne güzel oturuyorduk şurda kurulu düzenimiz vardı evlenme diyecek.
Söyleyin nişanlınıza bu kadar ihtiyacımız varken neden 1-2 hafta daha kira ödeyelim bir an önce koy ilana diye.

bi dönem işsiz güçsüz parasız olduğunu bildiği halde kasada market alışverişini sana ödeten pek sevgili (!) nişanlın
şimdi gelmiş 1-2 hafta daha bölüşürüz ya bana koymaz mı diyor elin adamı için ?
bence doğru kişi değil hayatındaki ama sen bilirsin

Bence aralarındaki ilişkiye karışmayın müdahil olmayın. Sizlik bir şey yok. 1-2 hafta çift kira ödeyecek durumu varsa ödesin.

Bence aralarındaki ilişkiye karışmayın müdahil olmayın. Sizlik bir şey yok. 1-2 hafta çift kira ödeyecek durumu varsa ödesin.

Benlik bir şey var
Kirayı 3e bölüyoruz ben de kira ödüyorum
Ayrıca nişamlımın parası ev hanesinin de parası neden böyle saçma bir şeye gitsin yeni eve harcamak varken..

Benlik bir şey var
Kirayı 3e bölüyoruz ben de kira ödüyorum
Ayrıca nişamlımın parası ev hanesinin de parası neden böyle saçma bir şeye gitsin yeni eve harcamak varken..

Nişanlınız her konuda böyle pasif mi?
Eğer öyleyse bu sizi daha önce rahatsız etmedi mi?
Ucu size dokununca mı rahatsız oldunuz?
Yok pasif değil normalde diyorsanız eğer ev arkadaşıyla arasında olan bir şey olabilir. 1-2 haftalık ücret için ben onların iç ilişkilerine karışmazdım. Ama bir açıklama beklerdim fazladan ödeyeceğim kira için.

Back
X