nişanlımın exi

kambocyali

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
18
nişanlım ile nişanlanmadan bir süre önce takip ettiği kızlardan biri dikkatimi çekti bi anda. aslında şüphe etmemi gerektirecek bir şey yoktu o anda. sonra sevgilime o kızın kim olduğunu sorduğumda bir ara konuşuyorduk ama ciddi bir şey yoktu şeklinde bi cevap verdi. bende ona kızdım ve takip etmeyi bırakmasını ve takipçilerinden çıkarmasını söyledi. birkaç kere ısrarla aranızda bir şey var mıydı diye sormama rağmen ısrarla olmadığını söyledi. neyse aradan günler aylar geçti ve bu kız tam da nişanlandığımız akşam sevgilime istek attı ve sevgilimin hesabında beraber fotoğrafımız vardı bunu görmesine rağmen.kızı sevgilimin telefonundan engelledim. bir süre sonra sevgilim askere gitti ve telefonunu dönene kadar bana bıraktı. beni de şeytan dürttü ve karıştırdım telefonunu. biz sevgili olmadan önce bu kıza çiçek gönderecek kadar aralarınıngayet iyi olduğunu fark ettim. çalıştığı yere çiçek göndermiş. ve biz nişanlanmadan önce (ağustosta nişanlandık) mayıs ayındabu kıza bir arkadaşı istek atmış ve kız da sevgilime bu kişi arkadaşın mı yazmış( mesajlaşmalarını görmedim kızla. sevgilim o arkadaşına kız bana böyle yazdı demiş) ve bunun üstüne sevgilim de o arkadaşına kanka bu kızı takipten çıkar mısın eskilerden biri demiş çocuk da kusura bakma kanka yazıp kızı takipten çıkmış. içim içimi yiyor. o kadar huzursuzum ki. askerde olduğu için bir şey de diyemiyorum. siz olsanız neler yapardınız?

Ay bende de vardı öyle takıntılı bir ex. Bizim beraber olduğumuzu bildiği halde onların kendi yıl dönümünde mesaj atmıştı sjdjd upuzun paragraflar yazmıştı sevgilim okumadan telefonu bana verdi ve istersen oku ama lütfen sil demişti.
Yani çiçek göndermesi bana çok normal geldi, o zamanki sevgilisi oydu gönderecek tabii.
Aklıma takılan şey sizin Mayısta da beraber olmanıza rağmen mi bu takip isteği atıldı?
Ciddi bir şey olmamış olabilir aralarında ama size saygısızlık oluyor bu sefer

Way way waaay.. kızı hareminden görüp bir de başkalarıyla görüşmesini engelliyor bak sen. Size önemsiz biri gibi bahsederken arkadaşının önüne set koymuş Valla sizdeki vicdan bende yok. Ben bu kadar düşünceli davranmazdim.

Eskiye mazi derler kurcalamayın geçmişi
Çoğu insanın eski defterleri vardır
Nişanlınız bile olsa kurcalamayın telefonu
İlişkide şüphe güvensizlik demektir güvenmediğiniz insanla evlilik yoluna girmeyin

Kızla takipleştiği için durumu hafifletmek için yalan söylemiş. Takipten de çıkartamamış cepte tutmuş. Olur da ayrılırsanız ona geri dönecekti bu bariz. Sizinle sevgiliyken kızla iletişim kurması, arkadaşına rahatsız olup takipten çıkarttırması bana masum gelen şeyler değil. Aldatmak dediğimiz şey illa gidip başkasıyla yatıp kalkması değildir, geçmişinden biriyle iletişim kurup size söylememesi de arkadaşına takipten çıkarttıracak kadar önemsemesi de mikro aldatmadır.

evet o zaman da birlikte olmamıza rağmen atıldı

peki her kurcaladığınızda bir şeyler çıkıyorsa? yani nasıl anlatsam mesela ben ona söylesem bu durumu sen bana hiç güvenmiyorsun telefonumu kurcalayıp duruyorsun dese? bu durumda bana güven vermediği için sürekli bir şeyleri araştırdığım için ben mi suçlu oluyorum yoksa böyle bir durumu bana anlatmadığı için o mu suçlu oluyor? açıkçası arkadaşına o kızı takipten çık demesine kadar bir sorun yoktu. yani mesajlaşmış olmaları da canımı çok sıkıyor. neden söylemedin böyle şeyleri dediğimde cevabı genelde kızarsın siye söylemedim oluyor ama bu kızılacak bir şey değil mi? yani o kıza değer veriyor ki arkadaşı ile görüşmesini istemiyor. kız da ne cesaretse profil fotoğrafında olmama rağmen ona istek atıyor

Ayrılırdım napcam olaya bak bu erkeklerde bi gram akıl yok kendi eşşekliği bi yana seni de rezil ettiğinin farkında mısın kız bi tarafıyla gülüyodur senin düştüğün duruma
Bana böyle dm den yazan eden flört etmeye çalışıp sonradan sevgilisiyle vs foto atanların sadece kız arkadaşlarına acıyorum bak hem hala bizi silmemiş hemde yaza yaza düşürmüş bi salak sonunda diyorum şu duruma düşmene hiçbir adam için değmez sırf kızı silmemk için söylediği yalan yeter ayrılmaya

Sen nişanlı olduğuna göre temiz aranızdaki ilişkinin en az bir yılı vardır diye düşünüyorum. Nişanlı demek ciddi ilişki demek. Ee, sosyal medyada yan yana fotoğraflarınız bile var.

Ne alaka bu kız? Eski sevgili bile olsalar birisinden birinin silmesi gerekirdi diye düşünüyorun.

Instagram'dan geçmişi kontrol etsene neleri beğenmiş kızı etiketlemiş mi diye. Bak bakalım ne ayaklar

Bir şey diyip, kavga çıkarıp nişanlını kıza itme.

E o zaman ayrılacaksın herzaman telefonunu kurcalayacağın acaba diyeceğin adamı hayatına alımayacaksın
kocam diyeceksin çocuklarına baba edeceksin toplumda eşim diğer yanım diyeceksin bu adama
Ha eğer devam diyorsan hiç girme bu toplara
Şüpheyle iyip bitirme kendini
Yakalar mısın eğer aldatılıyorsan illaki

yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. telefonu didik didik ettim. kızla iletişimlerinin olduğu bir şey bulamadım. engelini falan kaldırıp da baktım ama yok beğeni vs. kız nişanlımın storylerini falan beğenmiş ama yaklaşık 1 yıl önce falan. ve şu an hatırladım kız sevgilimi takip ediyordu ama sevgilim kızı takip etmiyordu. yani bilmiyorum kafam çok karışık ona bu konuyu açsam kızar mı bir şey der mi bilmiyorum. şu sıralar çok ılımlı her şeyi aşarız konuşuruz sevgilim sen hiçbir şeye kafanı takma vs diyor.

Boşver o zaman kafana takma.

Kimse çöpsüz üzüm değil. Herkesin bir iki eski sevgilisi var. Belki kız sadece güzel zaman geçirip sohbet ettiği biriydi. Ama koptu iletişimleri. Her insanın hayatında tatlı anılarının olduğu, iyi insandı dediği eski flört sevgilisi vardır.

Siz birlikteyken sizin hikayenizi eski sevgiliniz beğense nişanlınız kızarsınız diye size söylemeye çekinir miydi sizce? Düşündüğünüz şey bu mu gerçekten?

Siz birlikteyken sizin hikayenizi eski sevgiliniz beğense nişanlınız kızarsınız diye size söylemeye çekinir miydi sizce? Düşündüğünüz şey bu mu gerçekten?
ben böyle şeyler olunca hemen gidip ona koşa koşa anlatıyorum. exim yazmıştı bi kere ss aldım attım hemen tanımadığım insanlar vs istek atınca hemen gidip atıyorum aşkım engelledim diye ben bi kerizim galiba

eski eş yazınca tamam bu büyük bir olay, hadi neyse de
tanımadığın insanların istek atmasını da erkek arkadaşına atmazsın yani

şey de yapalım mı?
sokakta yürürken bakanı, selam vereni, kahve içerken göz süzeni ne bileyim yani herkesi rapor edelim mi?

nişanlınızın bu kızla iletişimde kalması nasıl ilişki içinde fazla rahatlık ise sizinki de fazla edilgen bir davranış benim nazarımda

Eski sevgiliniz yazınca nişanlınıza haber vermeniz kerizlik değil, olması gereken. Sizinki direkt gidip bir de kendisi yazıyor. İzahı yok.

`