Kirilacak bisi yok soylemesini istememisler sonucta sonradan mahcup olmamak icin yuzlerine karsi..yinede sana soylemis amaSelam sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) o naif düşüncelerinize, değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)
Benim sorunum nişanlımla. Hemen konuya giriyorum :) abisinin eşinin hamile olduğunu söyledi, bunu söyleken de elli kere tembih etti aman kimseye deme kimseye söyleme, senin de haberin yok bu durumdan, duymamış ol dedi. Nasıl yani bana söylememeni mi istediler dedim??!! Evet sana da bu hamilelik durumundan bahsetmememi, herkesle birlikte öğrenmemi istediklerini söyledi. Tabiki ben çok üzüldüm, kaç gündür de bi yanım kırık. Nişanlım beni savunup ondan laf çıkmaz diyemez miydiya da ben söylerim diye arkamda duramaz mıydı, sonuçta aileden sayılırım kafam çok karışık, acaba aileye fazlamı düşkün biri
hayır sen fazla takıntılısın,dert mi arıyorsun.Selam sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) o naif düşüncelerinize, değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)
Benim sorunum nişanlımla. Hemen konuya giriyorum :) abisinin eşinin hamile olduğunu söyledi, bunu söyleken de elli kere tembih etti aman kimseye deme kimseye söyleme, senin de haberin yok bu durumdan, duymamış ol dedi. Nasıl yani bana söylememeni mi istediler dedim??!! Evet sana da bu hamilelik durumundan bahsetmememi, herkesle birlikte öğrenmemi istediklerini söyledi. Tabiki ben çok üzüldüm, kaç gündür de bi yanım kırık. Nişanlım beni savunup ondan laf çıkmaz diyemez miydiya da ben söylerim diye arkamda duramaz mıydı, sonuçta aileden sayılırım kafam çok karışık, acaba aileye fazlamı düşkün biri
Bana göre üzücü olan durumu size sormak istedim, sorunu küçümsemeyin, illa cevap yazmak zorunda değilsiniz..Derde gel
Zorundalar demiyorum ki, kimse bişey için zorunda değil. Sadece tavrı farklı olabilir mi diye sormak istedim. Niye bu gerginlik anlamadımHayır yani, soylemek zorundalar mı?
Senle alakalı değildirBana göre üzücü olan durumu size sormak istedim, sorunu küçümsemeyin, illa cevap yazmak zorunda değilsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?