Nişanlımın Garip Tavırları

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
Selam sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) o naif düşüncelerinize, değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)

Benim sorunum nişanlımla. Hemen konuya giriyorum :) abisinin eşinin hamile olduğunu söyledi, bunu söyleken de elli kere tembih etti aman kimseye deme kimseye söyleme, senin de haberin yok bu durumdan, duymamış ol dedi. Nasıl yani bana söylememeni mi istediler dedim??!! Evet sana da bu hamilelik durumundan bahsetmememi, herkesle birlikte öğrenmemi istediklerini söyledi. Tabiki ben çok üzüldüm, kaç gündür de bi yanım kırık. Nişanlım beni savunup ondan laf çıkmaz diyemez miydi ya da ben söylerim diye arkamda duramaz mıydı, sonuçta aileden sayılırım kafam çok karışık, acaba aileye fazlamı düşkün biri

bebek sahibi olacaklarını kimlere,ne zaman duyuracakları onların bileceği bir durum. burda nişanlınızın sizi savunacak bir durumu yok bence. nişanlınızın söylememesi gerekirdi. hamileliğin başında ben de kimseye söylemek istememiştim kalp atışını vs duymadan. kişisel algılamayın,unutun gitsin.

Kirilacak bisi yok soylemesini istememisler sonucta sonradan mahcup olmamak icin yuzlerine karsi..yinede sana soylemis ama

Ne kadar alingansiniz ya.
Size söylemek zorunda değiller. Demek ki kimse duymasın istiyorlar savunacak ne var ?
Hakkınızda kötü mu konuştular ?

hayır sen fazla takıntılısın,dert mi arıyorsun.

Herkese biranda açıklamak istiyordur.
Alınacak bişey yok yani.

Bence cok buyutulecek bir sey degil sonucta nisanlinla alakali bir durum degil belki kadin istememistr bilmeni. Takma bosver.

Bana göre üzücü olan durumu size sormak istedim, sorunu küçümsemeyin, illa cevap yazmak zorunda değilsiniz..
Senle alakalı değildir
Şimdiden elticilik oynamayın
Kimseye söylemiyorlarmış
Nişanlın da ya ağzını sıkı tutsun ya bilmiyormuş gibi yap pampa demeseymiş, siz bu kadar alınganken
Kimi insan düşükten çekinir kimisi nazardan ve bir süre daha beklerler topluma söylemek için, bu da öyle bişey
Her şeyi takarsan ohooo yani

Yani bi de başlığı okuyunca insan nişanlısının garip ne tavrı var acaba diye açıyo
Aldatıyo mu soğuk mu yan mı çiziyo düğün yaklaşınca diye düşünüyoken
Bi bakıyosun yengem hamile ama henüz kimseye söylemiyorlar çaktırma demiş
Adamın bi garipliği yok, yenge henüz duyurmak istememiş bebek onun duyurma hakkı onun elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…