Nişanlımın Garip Tavırları

Bir sana değil ki kimseye söylemek istememişler hatta sevinmelisin- nişanlın seni yakın görüp yine de söylemiş.
Gereksiz Pimpirikli gördüm seni

iyide daha hic kimse bilmiyo ..yani sdece siz degil.hadi herkes biliyodr bi siz duymamssinzdr anlarim ama gereksz bi alinganlik bnce.aslinda nisanlinz suclu bnce..sonucta kari koca ortak bi karar vermis kimseye soylemeyelim diye..size soylerek bos bogazlilik etmis bnce..bebek onlarin kararlarina saygi duymasi gerekirdi..smdiden bu kdr basit seylere alinganlik yaparsaniz isiniz zor...

Ah canım yaa boyle seyleri kafaya takmaman gerektigini anlayacaksin evlendiginde nisanlin tembihlendigi icin sana soylemeye cekinmis ama duramamis belli ki abisi de herkese soylenirken duymani istedigi icin tembihledi muhtemelen bende öğrenir ogrenmez herkese soyledim hic bekleyemedim keske biraz ketum durum suprizle falan aciklayabilseydim

Gebeliğin ilk zamanlarında bebeğini sebepsiz kaybeden insanlar genelde bunu nazara yorarlar ne kadar mantıklı bilinmez o sebeplede bebek zor dönemi atlatana kadar genelde kimseciklere sözlemeZler eğer nişanlının ailesindede bu batıl inanç varsa muhtemeln sadece aile içinde kalsın istemiş olabilirler takılma bence bu kadar

Demesin ne olacak? Bilmek zorunda değilsin ki zaten, üzerine vazife olmayan bir konu ve sen tutup alınganlık ediyorsun. Daha nişanlısın ortada evlilik de yok.. Bence alınganlığa bu kadar erken başlama çok ağlarsın daha.

erkekler ve aileleri nişanlılık döneminde henüz aileden görmüyor seni bende nişanlıyım ve aynı şeye benzer olayı bende yaşadım ailesyle ilgli bi olayı yeni anlattı ağzndn kaçırma diye tembihledi biz onlar gibi değiliz patt anlatıyoruz ailevi herşeyi çok alınma bence ailesi söyleme dediyse çekinmiş olabilir ama daha farklı ailesine aşırı düşkünlük gösteren hareketleri oldumu ben bu konuyla ilgli daha yeni konu açtım benim nişanlım çok fazla anneci mesela

bence burada nısanlınızın gelıp demesı gereksız olmus, ya sana boyle boyle dendı ama ben sana soyledım demeyecek yada soylemyecek. bız kızlar bence kendımızı hemen aıledenolma gıbı hayallere katıyoruz ama değilsin canım daha nısanlısın.

erkekler ve aileleri nişanlılık döneminde henüz aileden görmüyor seni bende nişanlıyım ve aynı şeye benzer olayı bende yaşadım ailesyle ilgli bi olayı yeni anlattı ağzndn kaçırma diye tembihledi biz onlar gibi değiliz patt anlatıyoruz ailevi herşeyi çok alınma bence ailesi söyleme dediyse çekinmiş olabilir ama daha farklı ailesine aşırı düşkünlük gösteren hareketleri oldumu ben bu konuyla ilgli daha yeni konu açtım benim nişanlım çok fazla anneci mesela

Eltin söylemek istemeyebilir, herkesin birlikte haberinin olmasını isteyebilir. Bunda alınacak, darılacak bir şey yok ki. Ha nişanlın nerden biliyor? Ona eltin mi demiş?

Evet eltim ve nişanlımın abisi demiş. Bana söylememesini tembihlemişler..

o size özel değildir .. kimseye söyleme deyince nişanlınız sormuştur..o da yok onada söyleme demiştir..
bilemiyorum ne şartlarda hamile kaldı eltiniz..daha önce kötü tecrübelerimi oldu vs.. bu bir neden belki zaman geçip bir sorun olmadığında paylaşmak istemişlerdir..

yada herkese aynı anda süpriz yaparak söylemek istemiş olabilirler..

sizin bu durumu alınmanızı gerektirecek birşey yok..boş yere sorgulamayın..

Benim de görümcem 5 aylik hamileyken haberim oldu. Daha önce iki kez düsük yapmis ondan da haberim yoktu. En son tatilde gittigimizde konusu acilmisti. Iste hayirlisi kismet degilmis daha gencler olur falan dedik. Kayinvalidem yok simdilik ortada bir sey olunca söylerler herkese dedi ama görümcem 4 aylik hamileymis. Biz döndükten 1 ay sonra aradi ve abisine söyledi. Ben de ertesi gün ciktim bir sürü sey aldim bebegine. Daha önce iki düsük yasadiklari icin ne olur ne olmaz söylemek istememisler kimseye. Hic alinganlik yapmadim hemen tebrik ettim.

Garip dediğin başka ne tavrı var mesela nişanlının
Çoğul eki var çünkü garip tavırları derken ?

onlar kimseye deme demiş yazık buda çekine çekine sana söylemiş bende eşmie ağzından kaçırmasın die söylerim ama kimseye söyleme dedikleri şeyide aman ha die sıkı sıkı tembihlerim bunda kötü bişey yok bu birincisi
ikinciside aileden sayılırım olayını geç canım sen kendini aileden sayıyosun onlar seni aileden SAYIYO yani asla aileden olmayacaksın aileden sayılacaksın bunuda şimdiden kabul etde ilerde hayal kırıklığı yaşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…