Kusura bakmayın da böyle bir nedenden ayrılmayı düşünmenizi aklım almadı gercekten. Evlilik kararını bozmak bu kadar kolay mı Allah askına? Herhalde yasınız küçük ve biraz heyecanlısınızdır diye düşünüyorum. Ben en son lisede böyle seyleri dert etmiştim.
Nişanlanmak çok zor bir şey, hele ki erkek tarafı için. Ne kadar yükü var bu işin...belki de çalıştığı yerde isleri iyi gitmiyor ama sonuç belli olmadan birsey söylemek istemiyordur vs.
Sizi arama sıklığı, söylediği kelimeler vs. sevgisinin derinligine dair ipucu vermez bence. Ama bir derdi olduğunu gösterir.
Sizin yapacağınız en iyi şey anlayisli ve sabırlı olmak, nisanlinizin üstüne gitmemektir. Anlaşılan o ki zaten yeterince yükü var. Siz ne kadar sakın ve destekleyici olursanız, iliskiniz o kadar gelişir. Ama yine de ağzını bir arayın . Belki de bilmeden sizin tarafın bir yanlışı olmuştur.
yorumun için teşekkür ederim,sırf bu yuzden ilişki biter..neden biliyormusun arada sevgi kalmadgnı düşünüdüm,eski ilgsi yavaş yavaş bitince senin gibi dertleri oldnu düşündüm...herseyi buraya yazamıyosun sonuçta elbette çok konuştuk dertleştik ama bunlara rağmen bana uzaklaşıyosa ve dahaönce sarf etmedği şeyleri söylüyosa sevgisinin biteblecğni hissettrdi bana ve sevgi yoksa berabernde saygısızlık gelir,katlanamama gelir...kısacası mutsuzluk gelir...sırf bu neden dedğinz olay aslında beni çok korkutan bi konuydu...burda okuyorum mesela bi arkadaş sevgilisi ailesnden destek görmüyo diye düşük maaşlı bi yerde işe girmiş diye 4 yıllık nişanlısını bırakmayı düşünüyor....sırf bu yuzden...böyle bişey yazsam o zaman bitermi olcaktı yani tepkiniz..
bana sevgsi kocaman olsun istersek kulübede yaşayalım emin ol bunlar gerçek duygularım....zamanla istersek herseymz olur..ben herseye tokum...sadece sevdğim kişinin sevgisizliğne aç kaldım uzun süre...
ki bırakmak isteseydim onunla bu konusmayı yapmazdım,yaşımı sormuşsunuz eğer olgun olmayan bi insan gereksiz trpler yapar,küser ve yukarda yazarak bahsettğim olgun konuşmaların hiç birini yapmaz sanıyorum..yazdıklarımı lütfen iyi okuyun daha sonraki cevaplarımda...ilk yazdığım konuda çok fazla açıklayacı yazmamıştım sinirli bi anımdı..
yaşım 24 öğretmenim...gerkli olgunluktayım ve beim ailemi ne kadar sevdğni,özellkle babamın karakterni kendsne benzettğni idol aldnı hersefrnde söylüyor ne kadar şanslı oldnu sadece o değil onun anne babasıda hersefrnde bu zamanda böyle aile diye söyleyip duuryorlarmış...bizim tek bi sorunum onun annesi ve babasının biraz elinn kısık olması yani cimri olmaları ve çoculklarına çoğu msrafları yüklemeleri.....yani aile konusunda benım sıkntım var...görümcelerim saolsunlar nişandan beri aramıyorlar defalarca ben aradım kandıl,bayram vs.....yetrnce açıklayıcı olamsamda bi kısmnı paylaşbilmişimdir umarım