nişanlımın günden güne değişmesi.....çok sıkıldım

Kusura bakmayın da böyle bir nedenden ayrılmayı düşünmenizi aklım almadı gercekten. Evlilik kararını bozmak bu kadar kolay mı Allah askına? Herhalde yasınız küçük ve biraz heyecanlısınızdır diye düşünüyorum. Ben en son lisede böyle seyleri dert etmiştim.

Nişanlanmak çok zor bir şey, hele ki erkek tarafı için. Ne kadar yükü var bu işin...belki de çalıştığı yerde isleri iyi gitmiyor ama sonuç belli olmadan birsey söylemek istemiyordur vs.

Sizi arama sıklığı, söylediği kelimeler vs. sevgisinin derinligine dair ipucu vermez bence. Ama bir derdi olduğunu gösterir.

Sizin yapacağınız en iyi şey anlayisli ve sabırlı olmak, nisanlinizin üstüne gitmemektir. Anlaşılan o ki zaten yeterince yükü var. Siz ne kadar sakın ve destekleyici olursanız, iliskiniz o kadar gelişir. Ama yine de ağzını bir arayın . Belki de bilmeden sizin tarafın bir yanlışı olmuştur.

yorumun için teşekkür ederim,sırf bu yuzden ilişki biter..neden biliyormusun arada sevgi kalmadgnı düşünüdüm,eski ilgsi yavaş yavaş bitince senin gibi dertleri oldnu düşündüm...herseyi buraya yazamıyosun sonuçta elbette çok konuştuk dertleştik ama bunlara rağmen bana uzaklaşıyosa ve dahaönce sarf etmedği şeyleri söylüyosa sevgisinin biteblecğni hissettrdi bana ve sevgi yoksa berabernde saygısızlık gelir,katlanamama gelir...kısacası mutsuzluk gelir...sırf bu neden dedğinz olay aslında beni çok korkutan bi konuydu...burda okuyorum mesela bi arkadaş sevgilisi ailesnden destek görmüyo diye düşük maaşlı bi yerde işe girmiş diye 4 yıllık nişanlısını bırakmayı düşünüyor....sırf bu yuzden...böyle bişey yazsam o zaman bitermi olcaktı yani tepkiniz..
bana sevgsi kocaman olsun istersek kulübede yaşayalım emin ol bunlar gerçek duygularım....zamanla istersek herseymz olur..ben herseye tokum...sadece sevdğim kişinin sevgisizliğne aç kaldım uzun süre...
ki bırakmak isteseydim onunla bu konusmayı yapmazdım,yaşımı sormuşsunuz eğer olgun olmayan bi insan gereksiz trpler yapar,küser ve yukarda yazarak bahsettğim olgun konuşmaların hiç birini yapmaz sanıyorum..yazdıklarımı lütfen iyi okuyun daha sonraki cevaplarımda...ilk yazdığım konuda çok fazla açıklayacı yazmamıştım sinirli bi anımdı..
yaşım 24 öğretmenim...gerkli olgunluktayım ve beim ailemi ne kadar sevdğni,özellkle babamın karakterni kendsne benzettğni idol aldnı hersefrnde söylüyor ne kadar şanslı oldnu sadece o değil onun anne babasıda hersefrnde bu zamanda böyle aile diye söyleyip duuryorlarmış...bizim tek bi sorunum onun annesi ve babasının biraz elinn kısık olması yani cimri olmaları ve çoculklarına çoğu msrafları yüklemeleri.....yani aile konusunda benım sıkntım var...görümcelerim saolsunlar nişandan beri aramıyorlar defalarca ben aradım kandıl,bayram vs.....yetrnce açıklayıcı olamsamda bi kısmnı paylaşbilmişimdir umarım;)teşekkürler...

Canim bence oturup bu durumu konusmalisin anlatmalisin derdini beklentilerini isteklerini sonra donusun daha zor olur belki senden sogumasi icin birileri doldurmus olabilir, yada senden yeterli ilgiyi gormuyor olabilir yada sende hosuna gitmeyen birsey olusmus alabilir..ama yaptigida cok ayip bi derdin varsa isler nikah gunune yaklasmadan sikintisini soylemeli bence ilk adimi sen at bi konus mutlaka birsey vardir....

Canim bence oturup bu durumu konusmalisin anlatmalisin derdini beklentilerini isteklerini sonra donusun daha zor olur belki senden sogumasi icin birileri doldurmus olabilir, yada senden yeterli ilgiyi gormuyor olabilir yada sende hosuna gitmeyen birsey olusmus alabilir..ama yaptigida cok ayip bi derdin varsa isler nikah gunune yaklasmadan sikintisini soylemeli bence ilk adimi sen at bi konus mutlaka birsey vardir....

konuyu okumadan yorum yapma :47::1:konusmuslar bi onceki sayfaya bak:52:

tweety nerde ne hatalı yorum var pat die bulup yazıosun;)):1:çok şekersin yani bazı yorumlarına denk geldim biraz önce noktalılar falan:1::1::1:
:42::42:diğer arkadaşın rumuzunu hatırlayamadım,sonuç hersey konuşuldu ve şuan hersey eskisinden iyi gidio:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Konusmuslarmi ne olmus peki sonuc nee ole her sayfayi gezememmm ben namuslu bir genc kizim ; p:52:
git okuu be her yeri gezionnn bunumu gezemedin :60:
tweety nerde ne hatalı yorum var pat die bulup yazıosun;)):1:çok şekersin yani bazı yorumlarına denk geldim biraz önce noktalılar falan:1::1::1:
:42::42:diğer arkadaşın rumuzunu hatırlayamadım,sonuç hersey konuşuldu ve şuan hersey eskisinden iyi gidio:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tesekkur ederim canim :29:...:1:noktalilarda benim bi sucum yok noktalari fazla koyan arkadas kendisi pot kirdi :60:

canım teşekkür ederim yazdıkların için..
nişanlımın beni maddi anlamda doyurabilmek için sürekli çaba halinde olması doğru..bunun nedeni ise benim aileden maddi dururmum onunkine nazarn daha iyi...o sonrada maddi durumu düzelmiş biri ben ben kendimi bildim bilelei hep güzel bi hayat içinde oldum çok şükür ama annemle babamın zamanında ne sıkntlar yasayark bu zamana geldğni bildiğim için asla madyata önem verdim..aksıne sevgi olduktan sonra aşılamayacak hiç bişeyin oldguna inanıyorum...nişanlımı severkende asla onun bana yaptığı sürprzlerle değerlendrmedim..tamam her kız gibi buda benım hoşuma gidiyordu ama elleryle yazdğı bikaç satır benım için çok daha büyük önem arz etti..
nişanlım bunu iyi idrak edememiş ve sanırım bu konuşmadan sonra anladı herseyi...ve ben onada söyledim artık gereksiz harcamalr yapma ...herbeğendğim şeyi alman beni mutlu etmıyor aksıne düğün arifesnde masrafa girmen canımı sıkıyor artık dedim bundan önceki konuma bakarsanız bunun üzerinede bi problem yaşamştık ve bu konuşmada onuda açığa kavuşturduk..
teşekkür ederim güzel dileklerin için,umarım bundan sonra hersey daha iyi olur..:):nazar::16::16::16:

İnşallah canım,önemli olan senin için en hayırlı olanın olmasıdır zaten.Yazılanlara bir göz gezdirdim,gereksiz yere gerginlik olmasın bence buradaki tüm bayan arkadaşların arasında.Bu öyle bir konu ki,hassas.Ve bu yüzden üzerine yorum yapılası incelik gerektiriyor.Bir ilişkiyi olumlu ya da olumsuz yönde etkileyen öyle çok şey olabiliyor ki,bazı şeyleri buradan sadece okuyarak tam olarak kavrayamayabiliriz.Ben senin içinde bulunduğun durumu anlamaya çalışıyorum.Aynı zamanda nişanlının da durumunu anlamaya çalışıyorum.Dikkat edersen yorumlarımı tek yönlü yapmamaya özen gösterdim hep.anlattıkların kadarıyla sana nazaran nişanlının durumu daha sıkıntılı.Çünkü ailesinin baskısı söz konusu sanırım.Bu maddi anlamda da,manevi anlamda da,ne yazıkki özellikle böyle evlilik öncesi dönemlerde sorun yaratıyor çiftler arasında.Bence sen konuşmalarınla ona yeterince hissettirmiş olmalısın maddi konuda endişe etmemesi gerektiğini.Ancak o sorunu kendi içinde bireyselleştirmiş sanırım.Karakterinin sağlamlığı çok önemlidir bu aşamada canım.Kendini bilen bir adam asla dolduruşa gelmez.Kendi prensiplerinden ödün vermez ve kendi doğrularından vazgeçmez.Kendi ailesinin omuzlarına yüklediği sorumluluk ta onun için oldukça zor bir durum.Görümcelerin aramamasını dert etme.Sana ne kadar yakınlık,samimiyet gösteriyorlarsa sen de o kadar göster.saygı çerçevesi içinde davrandıktan sonra sorun yaşayacağını sanmıyorum canım.

canım benım çoooooooookkk ama çokkkkk teşekkür ederim..yorumların benim için çok önemli ve değerli be çok iyi geldi:54::54::54::54::54::54::54::54:

canım benım çoooooooookkk ama çokkkkk teşekkür ederim..yorumların benim için çok önemli ve değerli be çok iyi geldi:54::54::54::54::54::54::54::54:

Bana mı bu teşekkür canım,emin olamadım tam ama rica ederim benim için yazdıysan.Herşey yoluna girer inşallah,iyi düşün,iyi olsun.Ben pozitif düşünce gücüne inanırım.Ne kadar olumsuz,negatif,güçsüz,anlamsız ve amaçsız olursak o kadar karanlık çekiyoruz sanki üzerimize.Hakkında hayırlısı olsun.

Bende deli olmak üzereyim sanki ilgisiz gibi geliyor bana mesaj yaziyorum gec cvp veriyor sonra da arayip nedenini anlatiyor ama yinede kisa bir msj atamazmi ya :( acaba bizmi nisanliyiz diye cok kafamiza takiyoruz ne... kimseyle paylasamiyorum da ..:25:

Son düzenleme:
Back
X